Zullen we gewoon weer even normaal doen?

nordwood-themes-1092996-unsplash

Ik heb genoten van de feestdagen en de vakantie. Jij ook hoop ik? Lekker eten, met familie en geliefden zijn, cocoonen, warmte opzoeken, en uitrusten. Veel uitrusten. Als ik eenmaal in die vibe zit, mag dat van mij eindeloos duren.

Toch bekroop me ergens in de laatste dagen van de vakantie iets geks.

Ik keek uit naar het moment waarop we de overgebleven oliebollen in de kliko konden mikken.

Toen de kerstboom enigszins verlepte takken begon te vertonen, zei ik als eerste: zullen we hem in stukken hakken?

En als kers op de taart zei ik tegen de kinderen: “Wat fijn he, dat jullie weer naar school mogen maandag?”

Dat laatste werd me niet helemaal in dank afgenomen. 😉

Wat ik maar wil zeggen; hoe leuk al die speciale dingen ook zijn, als alles weer ‘zijn gangetje gaat’, kan ik daar net zo goed van genieten.

Vaak hebben we namelijk niet in de gaten hoe bijzonder het gewone eigenlijk is.

Omdat wat voor jou doodgewoon is, door een ander als briljant wordt gezien.
Datgene waarvan jij denkt; dat weet toch iedereen, is voor de ander een enorme eyeopener.
Dat waar jij je hand niet voor omdraait, daar blijft die ander over struikelen.

En het is zonde als je het om die reden ‘vergeet’ te delen met de ander.

Januari heb ik om die reden uitgeroepen tot Doe maar lekker gewoon maand; 31 dagen lang krijg jij van mij een tip voor het boosten van je bedrijf. Het zijn tips die voor mij doodgewoon zijn, maar die jou waarschijnlijk op scherp zetten.

En ik wil je deze week iets meegeven; wat kan jij deze maand met je volgers delen? Iets wat jou geen enkele moeite kost, maar wat waanzinnig waardevol is voor je klant? Ik zou het leuk vinden als je het hier met me wil delen. 

In mijn workshop APK voor jouw bedrijf van aanstaande vrijdag 11 januari doe ik niet anders. De workshop geven is voor mij een feestje, omdat er iedere keer weer deelnemers naar huis gaan met een eyeopener van heb ik jou daar, en ondertussen heb ik geen minuut het gevoel gehad te moeten ‘werken”. Dat gun ik jou ook; dat ondernemen simpeler, effectiever en daardoor vooral leuker wordt.

Wil je erbij zijn? Er is nog plek.
Je geeft je op via DEZE LINK.

Gaan we ‘gewoon’ een knallend succes van je bedrijf maken. 🙂

Liefs,
Claudia

P.S.: De eerste 8 tips van januari teruglezen? Dat kan hier:
Tip van 1 januari
Tip van 2 januari
Tip van 3 januari
Tip van 4 januari
Tip van 5 januari
Tip van 6 januari
Tip van 7 januari
Tip van 8 januari
 

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography