ZO shift je van wiebelig ondernemen naar ondernemen met een bak zelfvertrouwen

Tips-voor-meer-zelfvertrouwen

Deze week was ik helemaal ondergedompeld in mijn CEO week en mán, did i love it.
Sinds 1 januari is mijn agenda voor de rest van het jaar zo ingedeeld dat ik steeds 1 week op, 1 week af werk; de ene week VOL  aan de bak met coachcalls en het het geven van masterclasses en live sessies, en de andere week alleen maar aan het creëren, processen verbeteren, brainstormen, plannen uitwerken.

EN natuurlijk naar de pedicure, kapper en lunchen met vriendinnen ;).

Ik zat zo lekker in mijn productie dat er allemaal nieuwe posts klaar staan en ik ook EINDELIJK weer een batch aan nieuwe podcasts voor je heb opgenomen. Zelf luister ik graag in het weekend naar podcasts, je weet wel, tijdens het opvouwen van de onvermijdelijke berg was.

En ik dacht, misschien ben jij ook wel zo’n ‘het nuttige met het aangename/inspirerende combinerende ‘ podcastluisteraar, dus heb ik in deze mail niet 1, maar maar liefst 2 podcasts voor je klaargezet.

In de ene podcast beschrijf ik hoe het komt dat het soms niet lekker doorstroomt in je bedrijf, ook als je voor je gevoel hartstikke hard aan het werk bent om zichtbaar te zijn, of meer in te zetten op sales. Deze zou ik vooral beluisteren als je het idee hebt dat jouw potentiële klanten niet lekker door je pijplijn stromen.

Voor de tweede podcast werd ik getriggerd door een berichtje wat  een klant mij stuurde van de week: ze vond het irritant dat ze soms zo wiebelig is als ze een besluit heeft genomen over haar bedrijf, waar ze dan kort na het besluit dan toch weer aan gaat twijfelen. In de podcast vertel ik je hoe je shift van deze ‘wiebelige’ ondernemersstaat naar ondernemen vanuit zelfvertrouwen.

Laat je me weten wat je van de podcasts vond?
Heel veel luisterplezier en een prachtig weekend!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography