Klanten moeten jou wel kunnen zien om van je te kunnen gaan houden

CB7FCE32-0A32-453C-AB1B-A6BA66A4B807

Vind jij dat nou ook zo gek?

Dat wanneer je iemand volgt op Facebook of Instagram, of weer-helemaal-hot-and-happening LinkedIn, geïnspireerd wordt door de fraaie content en rake woorden…

Dat als je dan een beetje teleurgesteld bent wanneer je diegene in het echt ontmoet?

Kennelijk zit diegene niet iedere dag in de make-up.
Heeft hij of zij 5 filters gebruikt voor zijn Insta-foto’s.
Blijkt dat die toon en opbouw van berichten je terecht bekend voorkomt, omdat het een ’trucje’ is wat ze net iets te letterlijk van iemand anders hebben overgenomen.

De persoon die nu voor je staat, lijkt maar weinig op degene die je er in je hoofd van had gemaakt, en het beeld wat je van hem of haar had gekregen door de mooie Insta-feed.

Zonde he?

Want het maakt dat je stukken minder enthousiast weer naar huis gaat dan je bent gekomen. En het maakt dat je de waarde die die persoon jou ongetwijfeld kan leveren, ineens minder hoog in gaat schatten.

Ik kan je gerust stellen.
Dat gaat je bij mij namelijk niet gebeuren.

In mijn spiksplinternieuwe videoserie (www.claudiaverhey.nl/videoserie) heb ik alle fouten en totally not-Instaproof bloopers laten zitten.

Had jij me een paar jaar geleden verteld, dat ik een videoserie zou gaan maken -helemaal gek geworden-, die jij gratis kunt aanvragen -WAT zeg je?-, en dat ik daar dan alle versprekingen, te lange stiltes, gekke bekken en afgrijselijke thumbnails in zou laten zitten -NIET! Gewoon NIET!-…. dan had ik de crisisdienst voor je gebeld.

En toch doe ik het.

Waarom? Omdat ik jou wil laten zien, dat ondernemen echt simpel mag. En dan nog steeds effectief is.

Dat jouw mogelijke klanten meer hebben aan een video waarin je haar ruk zit, waarin je enorm veel waarde geeft, dan dat ze helemaal niks van je horen.

Dat ehs en uhs niet kunnen voorkomen dat jouw mogelijke klant geïnspireerd raakt, zo geïnspireerd dat ze dwars door al jouw ‘schoonheidsfoutjes’ heen kijkt.

Dat een echte foto of een persoonlijk en kwetsbaar verhaal, 1000 keer meer zegt en raakt dan de zoveelste quote, #lovemylife of “Wat ga jij vanavond eten” poll.

Laat zien wie je bent. Dan gaan mensen van je houden.

In mijn nieuwe gratis videoserie laat ik mezelf zien. En omdat ik dan toch bezig ben, geef ik je meteen 4 briljante tips om op een super-easy manier aan meer klanten en omzet te komen.

Mooi meegenomen. 🙂

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography