Ze groeide van 5K per maand naar 12K per maand

Group 128

Ze kwam bij mij omdat haar business wel lekker liep, maar ze het gevoel had dat ze kansen miste en dat ze daardoor heel veel omzet misliep, al kon ze haar vinger er niet achter krijgen waar hem dat aan lag.

Maar waar dan, daar had ze naar gezocht en ‘het kwam maar niet tot haar’.
Samen doken we in haar pijplijn.

Groeide haar netwerk met genoeg nieuwe mensen?
Leidde haar socials logisch naar haar proefaanbod toe?
Had ze een regelmatig terugkerende routine waarin ze haar aanbod verkocht?
Haalde ze het maximale uit haar trouwe klantenbase?

Stap voor stap optimaliseerden we haar pijplijn en smeerden de boel door👇

✅ Ze was op meerdere media actief, maar haar following bestond op al die plaatsen uit verschillende mensen. Als je dan eventjes ergens minder actief bent, laat je meteen een heel groot deel van je leads ongevoederd achter. Dat fixten we door aan kruisbestuiving te doen en ervoor te zorgen dat mensen haar op meerdere kanalen tegelijk gingen volgen.

✅ Haar weggever loodste niet zo lekker naar haar salesmomenten; in haar weggever gaf ze tips om iets zelf op te kunnen lossen, haar aanbod bestond juist uit iets (uitvoerend) voor haar klanten ontzorgen. We wijzigden de weggever en de deelnemers die daarna in haar webinar te gast waren, sloten veel beter aan bij haar ideale klant.

✅ De follow-up funnel die ze gebruikte na haar webinar deed niks, sterker nog, ze kreeg daar zelf ook een heel spammy gevoel van. We zetten de funnel op pauze en gingen op een veel persoonlijker manier haar warme leads opvolgen. Daardoor ging haar conversie ineens door het dak.

Ze groeide onder meer daardoor -mind you, ze ging er VOL voor ❤️‍🔥- van van ongeveer 5K naar gemiddeld 12K per maand. Niet just like that, maar wel veel simpeler dan ze had kunnen vermoeden; zelf was ze verdwaald in alle mogelijkheden van het ondernemerschap en daardoor niet meer goed in staat om te helikopteren, en dus deden we het samen.

Ik deel niet zo vaak die kiloknaller omzet verhalen, omdat het mij in de basis erom draait dat je het ondernemersspelletje leert beheersen en verfijnen; als je dat eenmaal in het snotje hebt, komt die omzet vaak wel vanzelf.

Maar wat ik veel zie gebeuren is dat ondernemers zeggen “Ik weet genoeg over ondernemen, ik kan het zelf” en dan alsnóg heel veel kansen laten lopen, gewoon, omdat ze ze over het hoofd zien. En dan wijs ik je met liefde even op het effect dat het op jouw omzet kan hebben op het moment dat je hier wél iemand voor inschakelt.

Er zijn vaak namelijk zoveel knoppen om aan te draaien om meer omzet te maken: maar zelf zie je het niet meer -iets met bomen en bos- .

Vanaf morgen start ik met mijn nieuwe programma GAMECHANGER – NAIL YOUR GOALS, waarin we stap voor stap jouw business optimaliseren naar een hogere omzet en veel meer rust en focus in je business en workflow.

Aan de eerste ronde van dit programma kun je nu meedoen voor een bizar scherpe prijs (als je hem eenmaal weet gaat ie niet meer uit je hoofd).

Met het programma GAMECHANGER – NAIL YOUR GOALS realiseer je binnen 2 maanden:


=> Groeiende omzet
=> Een logische en te behappen workflow
=> Rust in je kop, omdat je weet welke shit je moet doen én dat dat werkt
=> Toffe klanten
=> Blijvende en terugkerende klanten 😉
=> Als die kansen die nu nog door je hoofd dansen hebben nu een stevige plek in je plan
=> Kortom, een business die staat als een huis 🏠

Alles wat je nodig hebt om een goede basis om te groeien onder je bedrijf te leggen, zit hier in.

En kun je dit zelf?
Mogelijk wel.
Ik voorspel je alleen dat het dan A/ langer duurt en B/ je alsnog veel groeikansen mist; 2 zien veel meer dan 1 (HALLO blinde vlekken).

De meest simpele eerste stap die je nu kunt nemen om dit te bereiken, is je stoel claimen voor GAMECHANGERS – NAIL YOUR GOALS ❤️‍🔥 => KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

In 4 weken tijd zetten we een voor jou fantastische businessstrategie in elkaar, die past bij wie jij bent, wat je belangrijk vindt in het leven en waarmee je duurzame groei realiseert in je bedrijf.

In 5 sessies zetten we samen stap voor stap voor jou een goed doorstromende klantreis neer, die jou een goedlopende business op gaat leveren.

Daarna kun je in de zomer gericht aan de slag met het boosten van je ondernemersskills omdat je toegang krijgt tot de ULTIMATE BUSINESS GROWTH KIT twv €555,- : je krijgt van mij persoonlijk advies over welke traingen/video’s voor jou handig zijn, zodat je niet ALLES hoeft te kijken/beluisteren, al mag dat natuurlijk wel. ;)-

En in september zetten we naar aanleiding van jouw eerste ervaringen met je nieuwe strategie, in 4 implementatiecalls de puntjes op de i en schaven we bij, zodat er een KILLER plan voor je klaar ligt voor Q4 en ook alvast voor 2025 🙌.

In plaats van €997,- ex BTW betaal je voor deze ronde maar 444,- ex BTW, en je kunt ook in 2 of zelfs 4 termijnen betalen. Dat is 1 jurk per maand laten hangen, waarna je er na dit programma 5 per maand extra kunt kopen voor dat etentje in een Michelinsterren restaurant ;).

GAMECHANGERS – NAIL YOUR GOALS is ideaal voor jou als jij:

=> Al een tijdje onderneemt en jouw businessplan een stevige strategische APK kan gebruiken
=> Als je met mij ooit een individueel plan hebt gemaakt en dat weer tegen het ligt wilt houden
=> Wanneer je het afgelopen half jaar hebt gemerkt dat je steeds van die kleine, ‘goedkope’ trainingen en cursussen hebt gekocht en je van gekkigheid niet meer weet wat je nu waar moet implementeren.
=> Als je goed kunt verkopen, een tof aanbod hebt, en je wilt een leveltje hoger schalen door er een strak plan tegenaan te gooien omdat je weet dat je door de gaten te dichten serieus kunt uplevelen (in klanten én in omzet)

Dus, kom je er ook bij, ?
Dan gaan we MORGEN al aan de slag om samen het maximale uit jouw business te halen ❤️‍🔥.

CLAIM HIER DE GAMECHANGERS DEAL

P.S. Oud – klant van 1 van mijn programma’s? Vergeet me niet even te appen voor een hele fijne kortingscode! ❤️
P.S. P.S. Heb je vragen? Gebruik dan de Whatsapp QR-code hieronder om direct op mijn telefoon te verschijnen!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography