Wat je echt wilt meenemen naar 2024

Sparkler Happy New Year 2024 with fireworks

Misschien ben je nu wel druk met oliebollen bakken.
Luister je naar de Top 2000 (die laatste twee dagen zijn altijd GOUD, ik roep de kinderen om de haverklap naar beneden voor een stukje muzikale opvoeding).

Ben je je vuurwerk collectie voor vanavond alvast aan het bewonderen -ik doe niet met je mee, ik zeg altijd; ik denk dat ik in een vorig leven op de brandstapel aan mijn eind ben gekomen, dus ben dóódsbenauwd voor vuurwerk-.

Staat de plop al koud?
Toastjes met stinkende Franse kaasjes en chips voor de kinderen die op mogen blijven?
Ga je de oudejaarsconference kijken?

Deze tijd van het jaar staat bol van gewoontes en rituelen.
Dingen die ieder jaar terugkomen en dingen die nieuw staan te trappelen voor een fris en kansrijk jaar.

Ik ben er de afgelopen paar weken VOL in ondergedoken en het leek even alsof ik van de radar was verdwenen.

Vroeger dacht ik dan bij al die mooie outfits, goedgeslaagde avocado-garnalentartaars en cranberrycocktails, familiesamenzijnen; shit ik moet dit delen, dat staat lekker op Insta.

Maar dit jaar zag ik er op mijn mooist uit in mijn groenfluwelen pak én gelukte oogschaduw die bleef zitten, speelde ik niet onverdienstelijk bij het sjoelen en was ik onzichtbaar samen met de allerliefsten tijdens kerst en deelde ik NIKS en wete je wat er gebeurde?

NIKS.

De wereld verging niet, ik had geen FOMO, voelde nergens de behoefte om nog even vlug-vlug een actie de lucht in te knallen, verkocht alsnog een aantal producten  en was helemaal in mij eentje gruwelijk onzichtbaar én gruwelijk gelukkig.

Allemaal met het vertrouwen dat ik zodra mijn vakantie ik weer kan terugvallen op mijn systeem.

Ik heb jarenlang gedacht dat ik geen speciaal ‘model’ had waar ik mijn klanten mee hielp, turns out dat het geen methode is maar dat ik wel degelijk werk met een solide systeem waarmee ik flow in mijn business creëer en waar ik ALTIJD op kan terugvallen om goede resultaten mee te halen.

Heel eerlijk?
Daar kan geen Human Design reading, familieopstelling of schaduwwerk tegenop.

Allemaal superwaardevol, maar op het moment dat je helemaal energetisch en spiritueel opgefrist bent, zul je toch moeten kijken naar hoe je dan die nieuwboren energie en dat nieuwe vertrouwen in resultaat opleverende acties om gaat zetten.

Wat mij betreft is het een heilig duo.

Zonder goede energie wordt het niks met je plan.
Zonder plan bereik je niks met je goede energie.

Stuur je in je business op het ‘heilige midden’, dan zit je goed.
In mijn masterclass FOCUS OP GROEI leg ik je exact uit hoe ik dat doe, sturen op het heilige middan”.

Een paar weken geleden gaf ik deze masterclass in eerste instantie enkelmalig gratis, maar vanmorgen dacht ik; weet je wat, ik zet hem deze week tijdelijk gratis voor je open.

Mooie leerzame kost voor die grijze dagen aan het begin van het jaar om het jaar goed mee te beginnen. 😉

Je kunt de masterclass FOCUS OP GROEI nu tijdelijk gratis bekijken via deze link:

=> MASTERCLASS FOCUS OP GROEI


In deze masterclass deel ik met je:

⏩ Wat het systeem is dat ik met al mijn klanten deel om ze te helpen om een overzichtelijke adelaarsvisie over hun bedrijf te ontwikkelen waarmee ze meer bereiken dan ze ooit hadden kunnen dromen.
⏩ Hoe je je strategie zo ontwerpt dat hij voor de volle 100% bij je past en dat hij tóch voor je werkt, zonder dat je je ziel hoeft te verkopen door one size fits all templates te gebruiken
⏩ Hoe je in je business kunt sturen op energie, enthousiasme en talent, zodat je het geweldig blijft vinden om je missie out there te brengen en er de allerleukste klanten mee aantrekt
⏩ Hoe je stevig in je leiderschapsrol stapt en de besluiten durft te nemen die nodig zijn om je business te doen groeien.

Dit systeem leer ik aan al mijn klanten en deze vinden het “goud” om mee op de juiste acties te kunnen focussen, zodat ze niet meer tijd dan nodig is kwijt zijn aan hun business en er tijd en liefde overblijft voor de écht belangrijke zaken des levens ;).

Ik deel in de masterclass mijn supereffectieve en unieke systeem met je, en ben bereid dit te laten zien aan jou als jij ook bereid bent er  energie in te steken.

Deze masterclass bekijken gaat je namelijk GOUD opleveren voor de groei van je eigen business.

De fouten die ik heb gemaakt hoef jij niet meer te maken, en de kansen die ik na lang zoeken heb gespot kun jij eerder pakken.

Laat via het formulier onder de knop hieronder je gegevens achter, dan kun je de masterclass direct bekijken.

Schrijf je hier in voor de masterclass FOCUS OP GROEI en bekijk hem DIRECT

Voor nu; ik duik weer in de oliebollen, 1000 stukjes puzzels, zet alvast een fles plop koud en maak me klaar voor 1 van mijn lievelingsnummers uit de Top 2000, namelijk nummer 73 (MUSE – Uprising). Springen maar!

Ik wens jou ook een heerlijke avond, heb een KNALLEND begin van het nieuwe jaar, en op naar een FANTASTISCH 2024!

Tot in het nieuwe jaar!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography