The FINAL Chapter: het enige wat ik nog wil zeggen tegen jou ❤️

love-1075476__340

Gek hè.

Ergens voelt dit als de allerlaatste mail mail die ik ooit aan je zal schrijven.

Is natuurlijk niet zo -hè darn denk jij nu, dat zou ook wel wat zijn, zo’n Thelma & Louise achtig einde aan deze challenge-, maar dat dit voelt als een gekke mail, staat buiten kijf.

Het voelt net als gisteravond; 120 minuten lang voelt het VOL potentie en dan met 1 bal die de Tower ût Jouwer niet kan stoppen, en BOEM.

Afgelopen.

Er dansen nog zoveel onderwerpen in mijn hoofd, hoe kies ik de ‘beste’?
Hoe ga ik er uit ‘with a bang’?

Als ondernemer wil je sowieso dat je met wat je deelt, en met wat je de wereld inzendt, dat het binnenkomt bij je lezer, kijker of luisteraar.

En dat mensen daarom niks liever willen dan bij jou in de buurt zijn, weer het volgende briljante dat je achterlaat oprapen, koesteren en meenemen hun wereld in.

Dat is toch ook wat jij wilt achterlaten?

Dat het er toe doet?
Dat je het verschil maakt?
Dat je mensenharten raakt?
Dat je met 1 woord, met 1 gebaar, mensen om je heen op een ander spoor, een voor hen beter spoor hun zetten.

Natuurlijk is een van je motivaties voor een eigen business ook gewoon geld verdienen.
Goed geld verdienen, zodat je vrij bent om te doen met je tijd en rijkdom wat je wilt.

Maar de reden dat mijn mensen zo lang volhouden, blijven proberen, doorbikkelen, met het snot voor de ogen en bloed, zweet en tranen spillend, is NIET dat ze veel geld willen verdienen.

Als ik spreek met mijn klanten, dan gaan hun ogen niet glimmen van omzetdoelen.

Ik zie de sparkle in hun ogen als ze een ander een sparkle in hun ogen hebben kunnen geven.

Ik zie hun gezicht oplichten als ze denken aan de connectie die ze maken met hun klanten, die eindelijk in beweging komen door iets wat ze hebben gezegd.

Ik zie het aan ze wanneer ze lifechanging invloed op hun mensen hebben gehad, en daar bijna vluchtig overheen stappen (“ach, zo bijzonder is het niet wat ik doe”), want er zijn nog zoveel andere mensen die hun hulp nodig hebben.

We zouden dit niet blijven doen, als we niet van binnen dat enorme vuur voelden branden.

Jij zou niet doen wat je doet, dat blijven doen, met alle fuck-ups die je tegenkomt, alle teleurstellingen, alle moeizame en stroperige periodes, als je niet ergens voelde smeulen dat dit gedaan MOET worden.

Want je krijgt nogal wat heftige dingen op je pad soms, als ondernemer.

Momenten waarop je er mee wilt kappen omdat je het allemaal niet meer ziet zitten.
Momenten waarop je denkt; waar doe ik het eigenlijk nog voor?
Momenten waarop je teleurgesteld wordt, door mensen, door situaties, die je pijn doen, waar je van moet opkrabbelen.

Er is MOED voor nodig, en een groot hart, om te blijven gaan, en dat wat jij belangrijk vindt de wereld in te brengen.

Afgelopen donderdag noemde een prachtig mens mij moedig, en zei dat ik een mega groot hart heb.

Moedig omdat ik blijf gaan, ook daar waar niemand anders gaat, ook als ik daarmee afwijk van de gebaande paden en wordt verguisd of niet begrepen, ook als ik daardoor alleen kom te staan en ik tegelijkertijd scared shitless ben.

Een groot hart omdat ik iedereen om me heen er wel in op zou willen nemen, in iedereen het allermooiste zie en ze toestemming wil geven om dat naar buiten te laten.

Je mag eerlijk weten: ik heb al moeite deze prachtige complimenten te ontvangen, laat staan op te schrijven for you to see.

Ik vind mezelf helemaal niet zo moedig, sterker nog ik ben regelmatig bang.

En toch schrijf ik het op nu vandaag voor jou, omdat ik wil dat je weet dat ik weet; jij bent dit ook.

Moedig, met een groot hart.

Anders zou je dit nu niet lezen.

Wij, wij zijn de mensen die verder gaan dan waar we het comfortabel vinden.
Wij, wij zijn de mensen die doorgaan als we in theorie tevreden zouden kunnen zijn met wat we hebben, omdat we weten dat er nog ZO veel meer mensen zijn die onze hulp nodig hebben.
Wij, wij zijn de mensen die zich alleen voelen, omdat we zover voor de troepen uitlopen en gaan waar niemand gaat.

Wij zijn pioniers.

Ik heb er mijn missie van gemaakt om zo veel mogelijk mensen om me heen te verzamelen die pioniers zijn, net als ik.
Die met het snot voor de ogen doorgaan, ook als het moeilijk is, omdat we focking shit te doen hebben.

Die bereid zijn zich soms alleen te voelen, voor de greater good.

En voor die pioniers heb ik vandaag een hele speciale deal.

Het is er eentje in de categorie “snel online slingeren voor ik me bedenk”, want deze deal is voor jou als je je aangeraakt voelt door deze mail, crazy waardevol.

Met ingang van vandaag tot en met vrijdag 16 december a.s. 20.00u, krijg je ALLE (losse) DEALS van de afgelopen dagen (met een totale waarde van ruim 5000,- euro),

Voor maar 2222,- ex BTW.

Dat lees je goed.

Ik heb alle goudklompjes nog even voor je op een rijtje gezet

In het ALL-IN ticket zit:

=> 6 weken Gamechangers ALL-IN (onbeperkt coaching, en deelname aan ALLE teaching die ik organiseer in die 6 weken: start in januari) (waarde: 2000,-)
=> 1 op 1 LIVE VIP dag (waarde: 2222,-)
=> Maand Telegram coaching (waarde 555,-)
=> Ticket voor mijn event #UNFILTERED op 23 maart ’23
=> Mailscan (waarde 197,-)
=> Goudzoekersscan social media (waarde 97,-)
=> Captain Call (waarde 347,-)
=> Superpowercall (waarde 147,-)
=> Ticket voor de ON TRACK live dag aanstaande maandag 12 december (waarde 147,-)
=> Kaartje Business & Bubbels nieuwjaarsborrel 10 januari (47,-)
=> ALLE opnames, replays, audio’s, van de masterclasses en sessies die ik in deze 30 dagen heb gelanceerd EN die plaatsvinden tijdens jouw 6 weekse Gamechangers periode. (waarde: meer dan 700,-)
=> Alle tools, checklists en Cheatsheets die ik heb aangeboden de afgelopen 30 dagen (waarde; meer dan 250,-)

Ik vergeet vast nog dingen, maar op www.claudiaverhey.nl/30dagendeals vind je alles in een compleet overzicht.

Als BONUS (wait what, er is ook nog een bonus?!) ontvang je bij deze deal wanneer je deze in 1 keer betaalt, een exclusieve uitnodiging voor mijn intieme Dinner @ Clauds; een diner bij mij thuis, door mij zelf gekookt. Voor je denkt; dat is voor mij een reden om het niet te doen 🤣, ik kan een aardig robbertje koken en doe het waarschijnlijk niet alleen; het wordt een fantastische avond met een mooie club mensen die genieten van een heerlijk diner en in de buurt zijn van net zulke fantastische mensen als ze zelf zijn ❤️. Je voelt het als je hier bij wilt zijn.

Wat ik maar wil zeggen: je bent uiteindelijk niet alleen.
Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik ben er om samen te pionieren, om je te dragen, om je op te vangen, om je daar te brengen waar niemand nog is geweest.

Wat ik wel weet?

Het is er prachtig ❤️.

Zie ik je aan de overkant?

CLAIM HIER DE TOTAALDEAL VAN DAG 30: ALL-IN TICKET (IN 1 KEER)

CLAIM HIER DE TOTAALDEAL VAN DAG 30: ALL-IN TICKET (IN 2 TERMIJNEN)

Tot slot, nog een paar dingen:

– Ik ga je heus nog een paar keer mailen deze week, met een friendly reminder voor de uitnodiging die nu voor je licht. Niet meer iedere dag, maar wel zo vaak dat ik zeker weet dat jij hier een goed besluit op kunt nemen. ☺️

Stel me vooral ALLE vragen die je maar hebt over deze deal, ik ben gewoon stand-by.

– Weet dat als je een van de losse deals wilt bestellen, dat ook deze slechts geldig zijn tot en met vrijdag 16 december. Ik sluit niet uit dat ik sommige deals in mijn aanbod terugkomen, maar NIET meer in deze constructie of voor deze prijs. Ik heb sommige deals echt weggescheten voor een prikkie, dus de volgende keer dat ik het aanbied, gaat de prijs omhoog.

– Voor sommige van de onderdelen van dit ALL-IN ticket gelden live data en fysieke aanwezigheid en ik kan me voorstellen dat je nu denkt; ik kan dan en dan niet of dat is wel ver reizen. Check gewoon even bij me in met jouw vraag hierover: sommige dingen kunnen we oplossen met elkaar, en voor andere dingen geldt; de deal is ZO scherp dat hij krankzinnig waardevol blijft ook als je niet overal bij kunt zijn.

-Ik wil je onwijs bedanken dat je het tot het eind hebt volgehouden. ;). En ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jouw belangrijkste inzicht is geweest naar aanleiding van de afgelopen 30 mails, wat je heeft geïnspireerd, om dingen juist wel of juist niet te doen met je e-mail marketing of je sales en marketing in general. Wil je me dat laten weten? Just respond below. ❤️

-Belgische lezers vinden de juiste knoppen voor deze deal onder de afscheidsgroet. 😉

Ik kijk er enorm naar uit om samen de wereld te veroveren.
Ga je met me mee?

Heb een heerlijk weekend en tot snel! ❤️

P.S. Nog even alle deals op een rijtje:

Deal 1: De Mailscan: ik fileer jouw 5 laatste/nog te publiceren blogs/nieuwsbrieven om ze beter te laten converteren, plus ik geef je 5 persoonlijke haakjes om nieuwe effectieve blogs mee te schrijven. Waarde: 197,- eu, nu voor 97,- ex BTW. Nog 2 plekken: https://useplink.com/payment/98hHiv0wQvaElGsfXJmOB/

Deal 2: Social media Zichtbaarheidsscan van 97,- voor 27,-(VOL) Maar koop je het ALL-IN TICKET, dan zit deze er voor jou gewoon in!

Deal 3: Masterclass Rijkdom: 
Tap in op jouw potentie en zet je jezelf in een overvloedige mindset. Waarde 28,-, nu voor maar 11,- ex BTW : https://useplink.com/payment/bySqxQlGD0GjfYhGB1ZKO/. Je kunt de opname direct bekijken.

Deal 4: Gratis ONLINE PLAY BIG SUMMIT (helaas voorbij)

Deal 5: Sleurmetamorfose: 
verwijder dat laagje sleur uit jouw aanbod en ontdek waarom het niet verkoopt (1 uur 1 op 1 Telegram coaching) Waarde 97,- , nu voor maar 47,- https://useplink.com/payment/8dIly9dBvsEXPg0cY2abB/

Deal 6: 1 op 1 Captain Call van een uur: in 1 uur jouw CEO skills geboost en een plan voor 2023. Van 347,- voor maar 197,- (nog 1 plek): https://useplink.com/payment/oAtunv1FQceysIn5y3mgi/

Deal 7: Masterclass Conversie : leer van mij op welke 5 plekken jouw salesteksten nu leads lekken. Van 22,- voor 11,- . Je kunt de opname direct bekijken. https://useplink.com/payment/XMcGkwgNgfSMsTFnrAtI6/

Deal 8: UNLOCK PERMISSION AUDIO: intieme meditatie voor een boost in je zelfvertrouwen en leading lady skills. Waarde: priceless, deal voor maar 8,- https://useplink.com/payment/kgS58ZnbAeaaFKbXJTUPm/

Deal 9: Business lunch in Delft op 8 December, zit helaas vol; er komt een volgende, daar ben je mijn gratis gast!

Deal 10: Kaartjes trekken (VOL), maar koop je deze deal, dan trek ik ze met liefde voor je!

Deal 11: ON TRACK LIVE Strategiedag op 12 December: maak je jaarplan voor 2023 bulletproof. Laatste plek inclusief planpakket bonus twv 35,- : www.claudiaverhey.nl/deal.
Overleg met me als je hier aan mee wilt doen en je kunt niet (meer, op zo’n korte termijn).

Deal 12: TRELLO & EXCEL Nooit meer een LEAD kwijt opvolg board. Waarde 48,-, deal 8,- ex BTW: https://useplink.com/payment/NWqUMp1DF35YFGK1F6jQQ/

Deal 13: CHANGE THE GAME ONLINE INTENSIVE 10 t/m 13 januari: Verander VOORGOED jouw ondernemersspel door echt vanuit je eigen energie te bouwen aan je business; 4 dagen voor maar 47,- https://useplink.com/payment/Q9QSiUcnAyHhZgYsggyA9/

DEAL 14: LIVE 1 op 1 VIP dag: Waarde 2222,- , prijs nu 1111,- ex BTW: https://useplink.com/payment/OfB1AN24zHjBRW9Tlie0F/ te plannen in januari, februari of maart.

DEAL 15: CONTENT BOOST CALL: 1,5 uur samen knallen op een bak met content, MET mijn persoonlijke feedback en voor jou verzonnen haakjes: voor maar 17,- (ipv 27,-): https://useplink.com/payment/DtzikQWIZHr7ZGtkpg9qF/ De opname is direct te bekijken.

DEAL 16: UNFILTERED WOMAN SESSIE: gratis voor de eerste 20, VOL. Jij mag bij de ALL-IN ticket gratis meedoen.

Deal 17: Gratis bijwonen nieuwe Masterclass Claim your Story op 6 december inschrijven via : https://claudia-verhey-ondernemerscoach.webinargeek.com/claim-your-story-de-5-gamechangers-voor-een-succesvol-bedrijf. Je krijgt van mij als eerste toegang tot de replay!

Deal 18: Laaghangend Fruit Checklist: check alle goudmijntjes die je NU al in je contacten lijst hebt liggen (voor maar 7,- euro) https://useplink.com/payment/tJlpwGZQ5hFzLNJFObd4E/

Deal 19: Casestudy Sales Queen 11 januari (let op, datum verplaatst!) : optimaliseer jouw salesgesprekken door te leren coachen op koopbezwaren voor maar https://useplink.com/payment/Zu7s8VflR4gppaI9ina7D/


Deal 20 was de HALFWAY DEAL, die is vervallen

Deal 21: GAMECHANGERS 6 WEKEN ALL-IN: Onbeperkt coaching in mijn mentorship, start in januari, van 2000,- voor 1111,- ex BTW https://useplink.com/payment/ytJ2siaI1HoP3A2KVS2RU/

Deal 22: Gameplan besloten podcast training: maak gemakkelijk je jaarplan voor 2023 met deze 4 besloten audio’s https://useplink.com/payment/obL7YpanF9yl0g3lTA33j/

Deal 23: Maand lang all-in Telegram support van 555,- voor 333,- ex BTW https://useplink.com/payment/kiiQ9e2TCgHlpMSXXJq0Z/

Deal 24: DEEP DIVE SESSIE VERLOTING; gesloten, ik maak maandag de winnaars bekend!

Deal 25: Ticket Business & Bubbles nieuwjaarsborrel in Delft op 10 januari (47,-) https://useplink.com/payment/l43a4AUhDnW7uKJ3GavbR/

Deal 26: ACTIE IN DE TAXI TRAININGSKIT PLUS BONUS: van 247,- voor 77,- ex BTW https://useplink.com/payment/M8DJNS0uvGFUPHZMM261n/

Deal 27: Combiticket masterclass Conversie, Content Boost sessie en Casestudy Salesqueen op 11 januari https://useplink.com/payment/1NKcck3Ilbqtc9Ay2xZgt/

Deal 28: SUPERPOWERCALL van 147 voor 47,- https://useplink.com/payment/pjCkKt23RDbgygQOfkpZo/

Deal 29: TICKET EVENT #UNFILTERED INCLUSIEF VOXER COACHING DAG (TWV 247,-) , voor 97,- (LET OP: DEZE BONUS IS SLECHTS GELDIG TOT EN MET ZONDAG 11 DECEMBER!) https://www.claudiaverhey.nl/event

Deal 30: TOTAALDEAL, ALL-IN TICKET:
IN 1 KEER: https://useplink.com/payment/9yuBdf0L9H60MbQFm8FQH/

IN 2 KEER: https://useplink.com/payment/ytJ2siaI1HoP3A2KVS2RU/

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography