Claudia Verhey - Rise UP Elite - 10

Rise up Business Mentorship

Claudia Verhey - Contact 3

Voor Leaders who want to build a Legacy

Creëer een bedrijf dat voelt als een feestje

Je voelt aan je water dat je hier meer shit te doen hebt dan er nu uitkomt. Maar de vraag is wel: hoe tover je dat dan naar boven, als je nu al alles doet om het maximale uit je business te halen?

Want als je eerlijk bent dan lijkt het misschien aan de buitenkant wel alsof je hartstikke goed draait en een succesvol bedrijf hebt, en je hebt als je naar je bankrekening kijkt ook niks te klagen….

Maar toch voel je; er is MEER.

Iedere dag zichtbaar met gave content, maar het kan rauwer.

Je resultaten zijn goed, maar niet fantastisch.

Je klanten zijn leuk, maar je wilt va-va-va-voom geweldige klanten.

Je omzet is prima, maar geen katsjing!

Het voelt vaker als ‘stick to the plan’ en effe doorbijten, dan als “flow en mojo rule my business”.

Kortom; je business is een leuke tijdsbesteding en zorgt voor een fijn inkomen, maar je legacy leven?

Impact maken?

Zo zou je het nog niet willen noemen.

Claudia Verhey - 3
Claudia Verhey - Home - Afbeelding - 6
Claudia Verhey - Element 2

Stiekem droom je er van om echt een business neer te zetten waarmee je impact maakt. Een business waarin je jouw unieke zelf kwijt kunt en aan de wereld laat zien.

Los van formats, stappenplannen en hijgerige targets. Je weet dat het moet kunnen en je bent ook al een aardig eind maar net dat ene dingetje lijkt nog te missen. Je zou zo graag al die ‘moetjes’ loslaten, omdat je voelt dat dat niet jouw weg is. Je weet dat dat laatste filter er af mag, maar dat voelt wel heel naakt.

Het maakt je scared shitless.

En je weet ook; het is the only way to go.

“Your future self will thank you on her knees, als je nu met Claudia gaat werken.”

Lotte, Lottevdbroek.nl

In mijn Business Mentorship Rise Up, begeleid ik ondernemers zoals jij die voelen dat ze hier ‘shit to do’ hebben, weten dat er nog een stap gezet moet worden voor ze de impact kunnen maken waartoe ze op deze aardkloot zijn gezet.

Het klinkt groots en meeslepend en dat is het ook.

Als je voelt dat er meer onder dat deksel pruttelt dan je nu laat zien, dat er mensen zijn voor wie jij een game-changer kunt zijn maar je bereikt ze nu nog niet?

Dan heb je wat mij betreft de PLICHT om je spoken in de ogen te kijken, een luier aan te trekken en te gaan staan voor wie je bent en wat je hier te brengen hebt.

Claudia Verhey - Contact 3

rise up Business Mentorship

voor Legacy Leaders

Dit mentorship
programma is voor
Powerhouses

 • Claudia Verhey – Element 6

  Die anderen helpen groeien door ze (zakelijk) te coachen of hun geniale creatieve skills op ze los te laten (denk aan (business)coaches, marketing - specialisten, crazy copywriters, consultants en (business)strategen en persoonlijke ontwikkeling guru’s.

 • Claudia Verhey – Element 6

  Nu een gemiddelde maandelijkse omzet draaien tussen de 3000 en 6000 euro en structureel en met gemak 10k per maand of meer willen omzetten

 • Claudia Verhey – Element 6

  Snappen dat je een strategie en strak plan je kan helpen om je business resultaat te maximaliseren maar dat wel op een manier die voelt als HELL YEAH.

 • Claudia Verhey – Element 6

  Die klaar zijn met ingewikkeld doen over hun groeiambities, over drempels heen willen springenen schaamteloos zichzelf willen zijn in hun business; jouw bedrijf, your queendom.

En weet je lieve schat, ik voel ZO waar jij nu bent. Ik draaide superlekker, maar altijd met de vage kriebel dat ik er niet alles uithaalde. Ik heb zo lang buiten mezelf gezocht naar de ultieme sleutel om mijn business te runnen op een succesvolle manier, dat ik er moedeloos van werd.

Ondernemen werd een struggle, zelfs met happy figures op mijn bankrekening. En ik had het volledig aan mezelf te danken.

Ik deed alles volgens het ondernemersboekje en alles werkte maar een beetje. Het voelde ZO niet eerlijk dat ik op een gegeven moment dacht; van mij hoeft het even niet meer, ik kap er mee als ik nu nog langer andersmans formats en templates moet volgen zonder dat me dat substantieel wat oplevert.

En dat was EXACT het moment dat alles ging STROMEN.

Klanten aantrekken zonder jezelf te verliezen in iets wat je niet bent. Een magneet worden voor de allerleuksten, door je eigen plan te trekken en je geen schijt aan te trekken van de rest.

KUN JIJ JE VOORSTELLEN WAT ER GEBEURT ALS JIJ VOOR DE VOLLE 100% JOUW UNIEKE ZELF BENT IN JE BUSINESS?

100% JEZELF,

1000% WOEST AANTREKKELIJK

Wat ik je wil leren in deze Mentorship is

 • Claudia Verhey – Element 6

  Hoe je met supergave gesprekken de allertofste klanten kunt aantrekken

 • Claudia Verhey – Element 6

  Welke boodschap jij ECHT de wereld in te slingeren hebt -the world awaits for you my dear-

 • Claudia Verhey – Element 6

  Op welke manier je kunt realiseren dat werken nooit meer als werken voelt, maar als iedere dag feest

 • Claudia Verhey – Element 6

  Hoe je consequent iedere dag kunt bouwen aan je droom, aan je legacy omdat je haarscherp hebt welke kant je op wilt groeien?

 • Claudia Verhey – Element 6

  Hoe je strategieën, funnels en meer van dat soort technieken VOOR je kunt laten werken in plaats van dat het een moetje is?

Claudia Verhey - Rise UP Elite - 12

Rise up Business Mentorship

Rise Up - Mockup - V3
Claudia Verhey - Rise UP - 1

Een half jaar lang intensieve 1 op 1 begeleiding. 

Ik zit je dicht op de huid, soms dichter dan je lief is. Want dikke mindfucks zijn niet in 5 minuten gefixt en duurzame groei takes time. Maar dan heb je ook wat.

Claudia Verhey - Rise UP - 1

Een online kick-off sessie van anderhalf uur, waarin we een roadmap voor jouw bedrijf maken: waar loop je nu tegen aan, waar wil je naartoe en hoe komen we daar? Aan het einde van de sessie heb jij een compact en overzichtelijk plan, om van waar je nu staat naar je doel toe te gaan werken (t.w.v. €797,-) 

De sessie wordt opgenomen en daarmee kun je me na de sessie terugspoelen en op pauze zetten (geloof me, dat wil je ;))

Claudia Verhey - Rise UP - 1

Iedere maand next level Masterclasses en Q&A’s, waarin ik je vertel over alle ins en outs die komen kijken bij het neerzetten van een business waar je van uit je stekker gaat (in a good way).

Claudia Verhey - Rise UP - 1

Besloten community met andere powerhouses die meedoen aan de mentorship, om altijd je spirit hoog te houden, elkaars unieke waarde te kunnen helpen groeien, briljante ideeën meteen toetsen en inspiratie opdoen van de groei van anderen.

Claudia Verhey - Rise UP - 1

All inclusive app en e-mail support: je mag mijn Voxerbox volstorten met vragen, help-me’s en moet-je-nou-horens, zodat je snel (binnen 48 uur) weer op weg bent en nooit lang alleen loopt te baggeren. 

1 op 1 app support begint uit te sterven in coachingland, dus weet welk goud je hiermee in huis haalt ????

Claudia Verhey - Rise UP - 1

Toegang tot een besloten kennislocker vol inspirerende content, om ook naast de coachingscalls van mijn kennis te profiteren. Alle masterclasses en Q&A’s en andere waardevolle content die gedurende jouw mentorship wordt opgenomen is via deze locker toegankelijk.

Claudia Verhey - Rise UP - 1

BONUS; Gratis ticket voor mijn halfjaarlijkse LIVEDAG met de andere deelnemers uit de mentorship, om op belangrijke thema’s NOG meer in te kunnen zoomen en echt een deep dive te maken. 

Echt een dag er helemaal uit en AAN je business werken in plaats van erin, zorgt iedere keer weer voor nieuwe perspectieven en bakken met inspiratie.

Ready to Rise up?

Meedoen aan het Business Mentorship Rise UP kan al vanaf 

€847,- (excl. BTW) per maand 

(deelname is mogelijk vanaf 6 maanden; jaardeelname is ook mogelijk tegen een gunstiger tarief ) 

Wanneer je kiest voor een eenmalige betaling van een half jaardeelname is jouw investering voor het groeiprogramma Rise UP €4997,- ex BTW.

EASY PEASY KLANTEN EN

OMZET MAKEN OP EEN

MANIER ZOALS JE DAT NOG

NOOIT HEBT GEDAAN

Zonder gekke fratsen als 27 duizend stappenplannen en strakke no-escape formats. Ik wil jou heel graag laten zien hoe ik dat doe en hoe we dat voor jou ook kunnen realiseren met een personality based business.

In dit business mentorship werk ik ALLEEN met klanten die ECHT klaar zijn voor groei en met wie ik een match heb. Ik zeg wel eens voor de gein; ik zoek mijn eigen klanten uit. Kunnen we het niet op elkaar of zie ik het niet gebeuren voor jouw business, dan hoor je dat eerlijk van me.

Een matchcall is daarom altijd vrijblijvend.

Dit is wat toppers die eerder met mij hebben gewerkt met jou willen delen

Claudia Verhey - Rise UP Elite - 3
Anne-Margriet

“Een businesscoach zoals Claudia heb je nog niet eerder meegemaakt. Haar HEB SCHIJT houding is zo fenomenaal aanstekelijk, ze is loeischerp, ik HOU ervan!”

Anne-Margriet

640BEE39-EC2B-4443-9995-D760C0B6D331-ponlo4hnn8do2dxhm70z79khshdfdb3f3rs158ely8

Werken met Claudia is niet minder dan magisch; ze heeft een prachtige combinatie van eigenschappen die niemand anders heeft en waar ze je meteen mee aanzet. Ik sta er steeds weer van te kijken dat ze ALTIJD overal een oplossing voor heeft die PRECIES jou is."

Miranda

images-2

“Werken met Claudia zorgt ervoor dat je een paar lagen dieper gaat. Ze geeft je het gevoel van een hell yes op je ideeën, helpt je plannen een slag makkelijker EN effectiever te maken. Of ik nou loop te kutten of super enthousiast ben; Claudia is mijn liefdevol confronterende BACKBONE. She's tot your back."

Damiet

Claudia Verhey - Contact 3

Rise up Business Mentorship

voor Legacy Leaders

Review Marjolein

“Meteen al op dag 1 zo’n giga eyeopener dat ik binnen een kwartier na de masterclass een nieuwe klant heb gemaakt en nog 1 zo goed als zeker. Ik weet niet wat me overkomt, ik ben zo blij!!”

Marjolein

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography