Vertel eens; hoe zit het met impact maken?

20190821133726-GettyImages-927720230

Yo, we zijn alweer aanbeland bij dag 4 van de ’30 dagen waardevolle e-mails challenge 🙌.

Het is crazy tof om te merken HOE SNEL je in lekker schrijfritme komt door jezelf zo’n challenge te geven; met name het ‘ik schrijf gewoon wat er in me opkomt als poepen’ effect is ZALIG, ik zeg het je. 

En alhoewel ik MEER dan genoeg inspiratie heb om niet 30, maar misschien wel 60 dagen te vullen met gave nieuwe masterclasses of acties, ben ik blij dat ik ook een aantal GRATIS acties voor je in de pijplijn heb zitten.

Want A/ we blijven Nederlands ;), en B/ het maakt dat MEER mensen die normaal niet zo snel op de betaalknop zouden drukken WEL kunnen proeven aan wie ik ben, of ik ze iets te brengen heb wat waarde voor ze heeft en waarmee ze aan hun aanstaande transformatie kunnen beginnen. 

Let op; ik zeg met nadruk “kunnen beginnen”, want jij en ik weten: door gratis dingen te consumeren raak je misschien geïnspireerd, maar niet meteen getransformeerd.

Is net alsof jij 20 keer langs dat halfgare kookstandje in de supermarkt loopt, waar je dan een hapje of twee in zo’n klein aluminium bakje scoort van de nieuwste Knorr Wereldmaaltijd, en dan hoopt dat je daardoor verzadigd raakt… Niet, toch?

De GRATIS deal van vandaag is een hele toffe. 
Een tijdje geleden werd ik door vriendin en collega-ondernemer Zahra Valke gevraagd of ik wilde spreken op haar Online Play BIG Summit. 

Hét Online Play Big Summit is een vijfdaags online festijn waar je van maar liefst 25+ top ondernemers leert hoe je BOLD moves maakt, in je power stapt en impact maakt door te doen waarvoor jij bent bedoeld. En zoals alleen jij dat kan 🔥

Zahra heeft 25+ top ondernemers, experts en business influencers samengebracht, waaronder ikzelf, voor een geweldige 5-daagse. Ik ben daarom heel blij om in het rijtje te mogen staan met bijvoorbeeld Anne Quaars, Frank Boon, Linse van Dijk, Fé van Megen, en Stefanie van Pelt. Sommige namen zijn ‘bekender’ dan anderen, maar neem van mij aan; ze verdienen allemaal hun plek in deze Online Play BIG Summit. Als jee meedoet aan de Summit zul je merken waarom 🔥. 

Daarom nodig ik je graag uit voor deze gratis reeks masterclasses. In de masterclasses zie je hoe deze ondernemers hun power gepakt hebben, met hun unieke ‘Gift to the World’, ieder op zijn/haar eigen manier. En ze gaan jou inspireren en leren om hetzelfde te doen voor jouw business. Hoe vet klinkt dat? 


Want als je ook maar een beetje op mij lijkt, dan wil je graag impact maken en anderen helpen op een authentieke manier zoals alleen jij dat kan. Geld verdienen met iets wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Op een leuke en vooral authentieke manier klanten aantrekken en on top of mind blijven. Juist door het niet te doen zoals het ‘heurt’, maar omdat je het mag doen zoals JIJ. Waardoor je niet alleen je favoriete klanten helpt, maar ook jezelf. Win-win noemen ze dat, mooi toch?

Voor je denkt; jaja, dan ga ik weer een hele week naar van die perfecte ondernemers zitten kijken… 😉 Think again. Ik denk dat als je op mijn mailinglijst staat, dat je dan weet (waarschijnlijk uit ervaring) hoe lastig het kan zijn om ECHT jezelf te zijn in het ondernemerschap. Hoe ver je ook bent, hoe succesvol je ook bent; every level a new devil. Dit is iets wat naar boven BLIJFT komen. En hoe fijn is het dan als je bij anderen, die hier op hun eigen manier ook mee getruggeld hebben, kunt afkijken hoe zij daar mee zijn om gegaan en hoe ze hebben gevoeld dat het een BOLD MOVE vergt (en niet maar 1, maar time and time again) om dat van je af te schudden.

Al deze vrouwen (en mannen, leuk voor de afwisseling ;)) delen hun geheimen met je delen. 
Deze experts hebben op het eerste gezicht misschien weinig met elkaar gemeen, maar als je beter weet juist heel veel! Stuk voor stuk zijn ze goed in hun werk en hebben ze een groot en puur hart. Allemaal geloven ze in de kracht van jezelf zijn. Zijn ze mede zo succesvol geworden door te doen waar ze goed in zijn en zoals alleen zij dat kunnen. En dáár gaan we het over hebben.

Wat kun je verwachten?
Meer dan 25 toonaangevende ondernemers delen hun verhalen, struggles en doorbraken over het bouwen van hun business. Tegelijkertijd doorbreken we populaire mythes en overtuigingen over wat er nodig is om jezelf niet langer klein te houden en in je power te stappen. En krijg je concrete tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Zo komt Maartje Blijleven praten over de kracht van een community en hoe belangrijk het is om als vrouw te verbinden met gelijkgestemden, heeft Zahra het met Frank Boon over passie en waarom je business niet zonder passie kan en deelt Saida L’Mhajari exact wat haar heeft geholpen om zonder steun en support tóch achter haar droom aan te gaan en BOLD moves te maken. 

De line-up is zo samengesteld dat er voor iedere vrouw, in iedere fase van het bouwen van haar business, een aantal zeer interessante en waardevolle sprekers tussen zitten die ervoor zorgen dat je op een sympathieke en authentieke manier meer impact maakt. Ook jij! 

Je krijgt toegang door op deze link te klikken:

https://onlineplaybigsummit.nl/claudia

Het Online Summit is gratis, maar je moet wel je plek reserveren om toegang te krijgen. Claim hier je ticket om verzekerd te zijn van een plek en voor alle praktische details.
Zie ik je daar? 🙌
Claim hier je GRATIS stoel voor de Online Play BIG Summit
Liefs,
Claudia 


PS
Laten we eerlijk zijn. Als je serieus impact wilt maken door te doen waarvoor jij bent bedoeld en zoals alleen jij dat kan, dan zijn er een paar dingen die je moet weten. De fijne kneepjes van het vak. Deze wijsheden leer je niet uit een boek, maar juist uit de praktijk. Deze top ondernemers hebben hun sporen stuk voor stuk verdiend en delen geen theoretische wijsheden, maar een aanpak die werkt. Omdat ze het hebben doorleefd en hun kennis delen zij ook graag met jou!

Vergeef me de name-dropping, maar de lijst met sprekers is echt fantastisch! (Even tussen ons: sommige van hen vragen normaal gesproken € 2.000,- per uur om hun kennis te delen. Je hebt nu gratis toegang tot hun wijze lessen als je je hier aanmeldt voor het Online Play Big Summit).

 Francina van den Berg (Business & Marketing Coach)
 Stefanie van Pelt (Mrs. E-Commerce)
 Frank Boon (De Passie Expert)
 Anne-Maartje Blok (Mentor voor ambitieuze ondernemende moeders)
 Ilse Kwant (Social Media Expert en eigenaresse van Bettersocials & Bettersocials Academy)
 Eline Maree (Business Motivator) 
 Anouk Koster (Social Media Manager & Coach)
 Aramik Garabidian (De #1 LinkedIn Expert)
 Marko Bajic (Video Content Creator)
 Romana Switzer (Orthomoleculair Therapeut en Keto Queen; de Keto expert voor vrouwen)
 Deborah Cabau (Astrologisch Businesscoach voor High-Level Experts)
 Jetty Weels (Zangeres van de popgroep Mai Tai)
 Gerdi Hulsink (Business Strateeg voor innovatie en groei)
 Maartje Blijleven (Digital Community & Content Expert)  
 Finn ter Wal (E-commerce Expert)
 Claudia Verhey (Business Mentor voor Legacy Leaders)
 Dorien Gerde-Ensink (Presentatiecoach & Performance Expert)
 Debbie Huson (Founder van VIBES)
 Saida L’Mhajari (Business Coach)
 Caroline Pluym (Mindset Coach en Manifestatie Expert)
 Faiza Belhadj (Jouw hulp bij E-mailmarketing en Funnels)
 Jeannette Kamps (CEO By Jeane Lingerie)
 Mariska van der Meij (Online Dutch Teacher)
 Fé van Megen (Spiritueel Coach)
 Linse van Dijk (Branding Fotograaf)
 Chanti Chantal (Zelf-liefde Expert)
 Soumia Kasmi (Moslimcoach)
 Lisanne Drost (NFT Expert)
 Anne Quaars (Business Visionair, ‘The Messaging Artist’ & Inspirational Speaker)
 Zahra Valke (Persoonlijk leiderschap expert & Full Potential Coach)


Wat een prachtige line-up hè?! Wacht daarom niet langer en meld je gratis aan voor het allereerste en grootste Online Play Big Summit van Nederland! 


https://www.onlineplaybigsummit.nl/claudia

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography