Claudia Verhey - Rise UP - 9

ON TRACK  Mastermind

Claudia Verhey - Contact 3

Zet koers op weg naar succes met jouw bedrijf

Je weet wat je wilt....

Nu nog doen!

Je bent er zo eentje die barst van de ideeën en de energie.

Harde werker ben je ook.

Je bent bereid diep te gaan, ver uit je comfortzone en vol te houden wanneer anderen al lang en breed hebben opgegeven.

Maar tóch lukt het op de een of andere manier niet om met je business de groei en de resultaten te behalen die je graag zou willen neerzetten. 

Want plannen bedenken kun je wel: maar je aan dat plan houden...is een ander verhaal 🙈.Want als je eerlijk bent dan lijkt het misschien aan de buitenkant wel alsof je hartstikke goed draait en een succesvol bedrijf hebt, en je hebt als je naar je bankrekening kijkt meestal  ook niks te klagen….

Maar toch voel je; er is MEER.

Iedere dag zichtbaar met gave content, maar het kan rauwer.

Je resultaten zijn prima, maar niet fantastisch.

Je klanten zijn leuk, maar je wilt va-va-va-voom geweldige klanten.

Je omzet is vaak genoeg, maar geen katsjing en soms zelfs wel eens kiele-kiele. 

Het voelt vaker als ‘stick to the plan’ en effe doorbijten, dan als “flow en mojo rule my business”.

Kortom; je business is een leuke tijdsbesteding en zorgt voor een fijn inkomen, maar je legacy leven?

Impact maken?

Zo zou je het nog niet willen noemen.

Claudia Verhey - 3

Stiekem droom je er van om echt een business neer te zetten waarmee je impact maakt. Op anderen, maar óok op je eigen bankrekening.

Claudia Verhey - Template vorm foto's - V4B

Wat je nu omzet is prima om de rekeningen van te kunnen betalen, maar echt vrij om investeringen te doen waar je mee kunt groeien of om alles te kunnen kopen zonder nadenken wat je wilt, is er niet.

Tegelijkertijd vind je dat oppervlakkig van jezelf, 'want het gaat toch niet om het geld' en 'als ik doe waar mijn passie ligt, voelt het niet als werk'.

Túúrlijk draait het leven niet om geld.

Maar hoe lekker zou het zijn als je die flow wél op zo'n manier voor elkaar kreeg dat het aan alle kanten lekker stroomt, geldwijs en funwise?

Nu:

 • Play icon – rood

  Maak je wel een plan, maar negen van de tien keer houd je je er niet aan. Er is steeds wel weer een nieuw plan waarvan je denkt dat dat beter gaat werken.

 • Play icon – rood

  Heb je om de anderhalve seconde een nieuwe briljante ingeving, ie je ook net zo snel weer affakkelt (gaat nooit wat worden/wie zit er op te wachten/is dat strategisch wel een goed idee?)

 • Play icon – rood

  Schommel je steeds heen en weer tussen “MAN wat ben ik toch briljant” en “Werkelijk NIEMAND op de wereld heeft iets aan mij”.

 • Play icon – rood

  Blijf je maar getriggerd door bright and shiny objects, en heb je de neiging om iedere golden nugget, epiphany en doorbraak stappenplan van inspirerende ondernemers om je heen uit te proberen.

 • Play icon – rood

  Voel je het ene moment on top of the moon en het andere moment ben je aan het zoeken naar vacatures op Indeed.nl

 • Play icon – rood

  Blijf je jezelf vergelijken met andere ondernemers, ook al weet je wel dat dat appels en peren vergelijken is; je blijft het doen, en houdt er een slecht gevoel aan over want je trekt altijd aan het kortste Calimero eind. 

 • Play icon – rood

  Je springt heen en weer tussen ‘knallen met die hap” en periodes waarin je niet van ophouden weet, naar periodes dat er geen ruk uit je handen komt en je jezelf een enorme loser en luiwammes vindt. En weer terug. Om GEK van te worden!

“Your future self will thank you on her knees, als je nu met Claudia gaat werken.”

Lotte, Lottevdbroek.nl

In mijn accountability groepsmastermind on TRACK, help ik jou jouw unieke route naar (business) succes ontwerpen, zodat je niet in de valkuil van one-side-fits-all methodes stapt en op koers blijft naar jouw doelen en dromen.

In dit programma begeleid ik ondernemers zoals jij die voelen dat ze hier ‘shit to do’ hebben, weten dat er nog een stap gezet moet worden voor ze de impact kunnen maken waartoe ze op deze aardkloot zijn gezet.

Het klinkt groots en meeslepend en dat is het ook.

Als je voelt dat er meer onder dat deksel pruttelt dan je nu laat zien, dat er mensen zijn voor wie jij een gamechanger kunt zijn maar je bereikt ze nu nog niet?

Dan heb je wat mij betreft de PLICHT om je spoken in de ogen te kijken, een luier aan te trekken en te gaan staan voor wie je bent en wat je hier te brengen hebt.

Claudia Verhey - Contact 3

ON TRACK Mastermind

voor ondernemende pioniers

Dit mastermind
programma is voor
Powerhouses

 • Claudia Verhey – Element 6

  Die anderen helpen groeien door ze (zakelijk) te coachen of hun geniale creatieve skills op ze los te laten (denk aan (business)coaches, marketing - specialisten, crazy copywriters, consultants en (business)strategen en persoonlijke ontwikkeling guru’s.

 • Claudia Verhey – Element 6

  Nu een gemiddelde maandelijkse omzet draaien tussen de 1500 en 5000 euro en structureel en met gemak hun omzet willen stabiliseren op (minstens) het dubbele. 

 • Claudia Verhey – Element 6

  Bereid zijn om met een passende strategie en strak plan te werken om het resultaat van hun business te maximaliseren, maar ook snappen dat om die strategie te laten slagen, er regelmatig met wat persoonlijke demonen gevochten zal moeten worden. 

 • Claudia Verhey – Element 6

  Die klaar zijn met ingewikkeld doen over hun groeiambities, over drempels heen willen springen en schaamteloos zichzelf willen zijn in hun business; jouw bedrijf, jouw feestje. 

En weet je lieve schat, ik voel ZO waar jij nu bent. Ik draaide superlekker, maar altijd met de vage kriebel dat ik er niet alles uithaalde. Ik heb zo lang buiten mezelf gezocht naar de ultieme sleutel om mijn business te runnen op een succesvolle manier, dat ik er moedeloos van werd.

Ondernemen werd een struggle, zelfs met happy figures op mijn bankrekening.

Ik deed alles volgens het ondernemersboekje en alles werkte maar een beetje. Ik zag anderen veel meer succes behalen met een schijnbaar moeitelozer resultaat, wat was het dat ik over het hoofd zag?

Het voelde ZO niet eerlijk dat ik op een gegeven moment dacht; van mij hoeft het even niet meer, ik kap er mee als ik nu nog langer andersmans formats en templates moet volgen zonder dat me dat substantieel wat oplevert. Starbucks here i come, geef me maar de graveyard shift.

 

 

Tot ik snapte dat je allebei nodig hebt:

Én je hebt te groeien als persoon, af te rekenen met issues die je groei in de weg staan en te leren hoe je je bedrijf en de groei van je bedrijf kunt dragen.

Én je hebt te weten welke methodes en strategieën er voor je beschikbaar zijn en welke passen bij de persoon die jij bent, zodat je die kunt inzetten om het optimale uit je bedrijf te halen.

Het is PRECIES het middenstuk tussen deze twee ingrediënten wat je mag leren beheersen om te bereiken wat je wilt als ondernemer.

En het is ook PRECIES wat in de meeste businesscoachingprogramma’s niet wordt besproken, laat staan getackeld.

Het is EXACT de KERN van dit programma; het GOUD van het midden ❤️‍🔥.

KUN JIJ JE VOORSTELLEN WAT ER GEBEURT ALS JIJ AL JOUW INSPIRATIE COMBINEERT MET DE JUISTE ACTIES OP HET JUISTE MOMENT? 

100% JOUW UNIEKE FLOW,

1000% RESULTAAT

Waar deze Mastermind je bij gaat helpen is:

 • Claudia Verhey – Element 6

  Doorpakken op de momenten dat je vastloopt  in je eigen twijfels

 • Claudia Verhey – Element 6

  Snel schakelen en daardoor sneller resultaat halen, in plaats van blijven treuzelen (wat je groei afremt)

 • Claudia Verhey – Element 6

  In je leiderschapsrol stappen, waardoor je makkelijker -soms lastige- besluiten neemt en knopen doorhakt, zodat je daarna gaat als de brandweer door alle lucht en ruimte die er vrijkomt in je hoofd

 • Claudia Verhey – Element 6

  Kansen leren spotten, zodat al die geniale ideeën niet met het badwater worden weggegooid maar je ze optimaal kunt benutten en ze je bakken met omzet opleveren. 

 • Claudia Verhey – Element 6

  Het goud van logica, overzicht, helikopteren, gave doelen én van intuïtie, energie, authenticiteit en creatieflow kunnen gebruiken: YUP, gewoon allebei in één programma, want als mens zijn we ook niet in tweeën te snijden in een masculiene en een feminiene helft 💃🏻

Claudia Verhey - Rise UP Elite - 12

On Track Business Mastermind

Claudia Verhey - Template vorm foto's - V2E
Claudia Verhey - Rise UP - 1

6 maanden strategisch advies & mindset coaching,  bij het op koers blijven en niet van je padje raken in het ondernemersschap van ondergetekende en de andere toffe ondernemers in de groep.

Ik zit je dicht op de huid, soms dichter dan je lief is. Ben vol liefde maar vaak genoeg mega confronterend als dat is wat ik denk dat je nodig hebt. Want dikke mindfucks zijn niet in 5 minuten gefixt, duurzame groei takes time en soms moet je horen waar jouw eigen blinde vlek zit.

Maar hé, dan heb je ook wat; pijlsnelle groei, omdat je weer wat je moet doen en dat ook gáát doen.

Claudia Verhey - Rise UP - 1

Iedere maand een Hotseat groepscoachingcall van 1,5 uur via Zoom: stel me al je vragen over strategie, marketing, sales, leadgeneratie, workflow of wat er maar door je hoofd danst en je in de weg zit om in (effectieve) actie te komen.

Kun je er niet live bij zijn? Dan kun je toch je vraag indienen, die bespreek ik gewoon tijdens de Q&A en kun je hem terugkijken in de opname. 

Claudia Verhey - Rise UP - 1

Iedere maand kun je je marketing casus voorleggen in de Mastermindclass Het Lab, waarin ik met je meekijk en boetseer om van jouw marketing tools onweerstaanbare leadmagnets te maken.

Zo kun je bijvoorbeeld je webinar, een weggever, een podcast, een video, Reel, story reeks of onderdelen van je e-mail funnel indienen, en review ik voor je waar je deze kunt optimaliseren zodat je er meer klanten en omzet uit haalt. 

Deze mastermindclasses zijn gericht op het toepassen van wat je vaak al weet over ondernemen; je bent geen groentje meer, ik wil je vooral niet overladen met nieuwe kennis en “zo moet het’s”, maar ervoor zorgen dat je na de masterclass direct weet; zó kan ik het voor mij werkend maken. 

Claudia Verhey - Rise UP - 1

Besloten community in Telegram met andere powerhouses die meedoen aan de mentorship, om altijd je spirit hoog te houden, elkaars unieke waarde te kunnen helpen groeien, briljante ideeën meteen toetsen en inspiratie opdoen van de groei van anderen.

Claudia Verhey - Rise UP - 1

Iedere week een Telegram Q&A, waarbij je mijn Telegram chat vol mag storten met vragen, help-me’s en moet-je-nou-horens, zodat je snel (binnen 24 uur) weer op weg bent en nooit lang alleen loopt te baggeren. 

Vrijwel onbeperkt vragen stellen in een groepsprogramma zoals dit is vrij zeldzaam, dus realiseer je welk goud je met deze feature van het programma je in handen hebt!

Claudia Verhey - Rise UP - 1

Iedere week checken we samen in en uit: om te focussen op wat je wilt realiseren de komende week, in te tunen op de juiste energie, en te vieren en evalueren wat goed ging en waar je mee aan de slag wilt om het te optimaliseren. 

 

🎁 EXTRA CADEAUTJE: ik werk iedere week een ochtend of middag gefocust aan het creëren van content. Als jij op dat punt wel wat extra accountability kunt gebruiken, kun je inchecken via Zoom om samen lekker meters te maken en je hebt mij ook nog eens bij de hand om prangende vragen te stellen, waardoor je meteen weer door kunt. 

Deze sessies mag je gratis bijwonen: 1 keer in de maand ga ik live op locatie in een tof koffietentje in Delft aan de slag; je bent van harte welkom om aan te schuiven!

Claudia Verhey - Rise UP - 1

BONUS 1: Je krijgt nu tijdelijk als je instapt in ON TRACK, DIRECT gratis toegang tot mijn TAKE THE LEAD GROWTH BASICS KIT t.w.v.. €555,- ex BTW.

Deze KIT bevat meer dan 25 masterclasses, videotrainingen, audio-oefeningen, inspirerende voicenotes & templates om de basis van je business mee te versterken.  

Denk aan onderwerpen als:

=> UNSUCK your E-mailmarketing

=> Creëer een waanzinnige leadmagnet

=> Magnetische Message

=> Training RIJK: hoe stap je in een overvloed mindset?

=> Exclusieve Behind the Scenes masterclass; neem een kijkje in mijn keuken en kom achter al mijn golden nuggets en fuck-ups 🙈

=> Converterende Website

=> Gameplan: hoe maak ik een effectief jaarplan

=> Money Mindset maand; 30 inspirerende voice hacks om pijlsnel meer omzet te maken

=> UNLOCK permission: visualisatie oefening om jezelf in een fijne en milde energie te zetten

=> UNFILTERED: hoe zet je een authentieke business neer?

en nog véél meer 🙌.

Allemaal op je eigen moment te bekijken, het staat direct voor je klaar. 

Claudia Verhey - Rise UP - 1

BONUS 2: Gratis ticket voor mijn halfjaarlijkse LIVEDAG met de andere deelnemers uit de mentorship, om op belangrijke thema’s NOG meer in te kunnen zoomen en echt een deep dive te maken. 

Echt een dag er helemaal uit en AAN je business werken in plaats van erin, zorgt iedere keer weer voor nieuwe perspectieven en bakken met inspiratie.

(twv €222,- ex BTW)

 

Ready to get ON TRACK?

Jouw investering voor deze mastermind is nu tijdelijk maar 333,- ex BTW per maand (i.p.v. €555,- ex BTW) (voor 6 maanden).

 

Betaal je in 1 keer (1997,- ex BTW)?

Dan krijg je een 1 op 1 coachingssessie van anderhalf uur  t.w.v. €222,- van mij CADEAU ❤️‍🔥.

 

EASY PEASY KLANTEN EN

OMZET MAKEN OP EEN

MANIER ZOALS JE DAT NOG

NOOIT HEBT GEDAAN

Zonder gekke fratsen als 27 duizend stappenplannen en strakke no-escape formats. Ik wil jou heel graag laten zien hoe ik dat doe en hoe we dat voor jou ook kunnen realiseren met een personality based business.

In deze business mastermind werk ik ALLEEN met klanten die ECHT klaar zijn voor groei en met wie ik een match heb. Ik zeg wel eens voor de gein; ik zoek mijn eigen klanten uit. Kunnen we het niet op elkaar of zie ik het niet gebeuren voor jouw business, dan hoor je dat eerlijk van me.

Heb je twijfels over of dit het juiste programma voor je is? 

Een Quick Decision Call van 20 minuten is altijd vrijblijvend: we hebben er allebei het meeste aan wanneer je dit gaat doen als het de juiste stap is op dit moment, en ik zal je altijd eerlijk adviseren of dit het juiste programma is voor jou.

Je boekt deze call via de knop hieronder:

Dit is wat toppers die eerder met mij hebben gewerkt met jou willen delen

Claudia Verhey - Rise UP Elite - 3
Anne-Margriet

“Een businesscoach zoals Claudia heb je nog niet eerder meegemaakt. Haar HEB SCHIJT houding is zo fenomenaal aanstekelijk, ze is loeischerp, ik HOU ervan!”

Anne-Margriet

640BEE39-EC2B-4443-9995-D760C0B6D331-ponlo4hnn8do2dxhm70z79khshdfdb3f3rs158ely8

Werken met Claudia is niet minder dan magisch; ze heeft een prachtige combinatie van eigenschappen die niemand anders heeft en waar ze je meteen mee aanzet. Ik sta er steeds weer van te kijken dat ze ALTIJD overal een oplossing voor heeft die PRECIES jou is."

Miranda

images-2

“Werken met Claudia zorgt ervoor dat je een paar lagen dieper gaat. Ze geeft je het gevoel van een hell yes op je ideeën, helpt je plannen een slag makkelijker EN effectiever te maken. Of ik nou loop te kutten of super enthousiast ben; Claudia is mijn liefdevol confronterende BACKBONE. She's tot your back."

Damiet

Claudia Verhey - Contact 3

On TRACK Business Mastermind

voor LEGACY LEADERS

Review Marjolein

“Meteen al op dag 1 zo’n giga eyeopener dat ik binnen een kwartier na de masterclass een nieuwe klant heb gemaakt en nog 1 zo goed als zeker. Ik weet niet wat me overkomt, ik ben zo blij!!”

Marjolein

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography