Jihaaaaa 🎉 ! Jij hebt de deal van de dag te pakken!

Wat super tof dat je voor de deal van de dag bent gegaan!

Van 11-11-22  t/m 11-12-22 scoor je iedere dag een andere waanzinnige deal.

Om het onszelf makkelijk te maken kom je bij iedere actie op dezelfde bedanktpagina terecht; weet dat als je op DEZE pagina belandt bent, het goed is gegaan met jouw betaling en dat je zo snel mogelijk jouw factuur en alle praktische informatie over jouw deal in je inbox krijgt.

Fles - Blauw

Ik heb trouwens nog een extra cadeautje voor je: als je op de knop hieronder klik, kun je mijn gratis OP KOERS checklist aanvragen.

Als het niet zo lekker loopt in ons bedrijf als we zouden willen, kijken we al gauw naar de 'harde' kant van ons bedrijf: we hebben te weinig omzet, te weinig klanten, we kunnen onze marketing handiger aanpakken.... maar vaker zit de crux niet in die zakelijke aspecten maar op een heel ander vlak.

Met deze checklist kun je alvast even intunen op de zachte kant van je business; waar lekt het mogelijk en waar mag het meer "jou"?

Een fijne manier om alvast op te sporen waar de mogelijke groei van jouw bedrijf zit. 🙌

Yes,

Geef mij die checklist maar...

"*" geeft vereiste velden aan

Ik kijk er ENORM naar uit om samen aan de slag te gaan! 🙌

Tot heel snel,

Liefs, Claudia

Claudia Verhey - Contact 3

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2023 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography