Met deze 5 acties zorg ik dat ik binnen 1 dag weer ‘back in the game’ ben.

DSC00766-1-scaled

Mag het nog? Och fn*ck it, ik doe het gewoon: ik wens jou een supercalifragilisticexpialidocious 2022.

Of gewoon een gaaf en succesvol nieuwjaar, wat jij wilt. 😉

Ik ben i.i.g. weer een soort van begonnen, na 2 weken vakantie. De kids hebben nog vakantie en ik doe een poging daar al een beetje omheen te werken. C’est ca. Volgend week gaan ze weer naar school, fijn voor hen en voor ondergetekende ;).

Het vooruitzicht van 3 weken de kids thuis maakte dat ik echt even behoorlijk uitgezoomd was qua werk.

Dat is wat er bij de meesten van ons gebeurt tijdens zo’n feestdagen periode.

Je dompelt je onder in de feestvreugde en bent er echt even helemaal uit.

Effe geen gehijg over marketing.
Effe geen salesgesprekken.
Geen klant gesprekken, of fors minder.

En soms… soms he, dan kom je in de buurt van een staat van zijn die riekt naar… ontspanning. #nietverdervertellen

Eenmaal vastgegrepen door het ontspanning virus, vind ik het soms best lastig om dat weer los te laten als de vakantie er op zit.

Vroeger ging ik dan in de eerste week na de vakantie lopen opruimen, klusjes doen die niet urgent zijn maar me lekker afleiden, nog een koffie doen met een vriendin… en dan baalde ik aan het einde van de week dat er nog maar zo weinig uit mijn handen was gekomen.

De laatste jaren zorg ik er voor dat ik met een kort lijstje van acties, meteen op werkdag 1 na de vakantie weer back in de game ben.

Hoe?

=> Ik “reach out” naar mijn klanten; stuur een berichtje, een mailtje, bel even; he, hoe is het met je? Watskebeurt? Wat speelt er bij je op dit moment? Zo ben ik snel weer in contact met mijn klanten en voel ik weer helemaal waar ze tegenaan lopen en waar ik ze mee kan helpen.

=> Ik rond mijn administratie over 2021 af. Dat staat al zo goed als in de steigers, maar ik verzamel en check alles wat ik nodig heb voor mijn BTW aangifte en de jaarafronding in de eerste week, liefst nog op de eerste dag dat ik weer aan het werk ben. Niks zo lekker als afgeronde financiën.

=> Voor de eerste week na mijn vakantie staan mijn social media posts, nieuwsbrieven en andere marketing uitingen al klaar; uitgeschreven en ingepland. Die hoef ik alleen nog maar even na te lopen op actualiteit, verder heb ik er geen omkijken meer naar. Vaak recycle ik content van wat langer geleden: als je het al eerder gelezen hebt heb je het kennelijk nog een keer nodig, want je staat nog steeds op mijn lijst, en in het andere geval is de kans klein dat je het al eerder gelezen hebt of dat je het je nog herinnert ;).

=> Ik plan minimaal 1 activiteit in de eerste week na de vakantie die ik beschouw als “lievelings”; zodat ik niet denk, he bah, weer werken -denk ik überhaupt weinig, maar toch- maar yes, van de week mag ik weer…. -vul lievelingsactiviteit in-. Deze week is dat bijvoorbeeld lunchen met een lieve businessbuddy, en meteen het businessbrein weer een beetje aanscherpen.

=> Als laatste zorg ik ervoor dat ik in de eerste weken na mijn vakantie een activiteit heb waarbij ik zoveel mogelijk on top of my game ben. Voor mij is dat teachen, connecten met mooie andere ondernemers, live mijn powerding doen. Volgende week staat dus weer mijn gratis masterclass Vet Lekker Verdienen gepland, voor donderdag 13 januari om 10.00u. Je kunt hier inchecken.


=> Daarnaast ben ik in VOLLE voorbereiding van mijn nieuwe Business met een Bite Movement, een spiksplinternieuw aanbod dat op maandag 17 januari live gaat!

In deze Business met een Bite movement deel ik superveel waarde met je om je business op jouw voorwaarden te laten groeien.

De Business met een Bite Movement is voor jou THE place to be als:

???? Je je wilt ontwikkelen, maar niet het idee wilt hebben dat je op school zit.

????Je geïnspireerd wilt worden maar niet volle bak iedere dag hard aan het werk. Je wilt soms gewoon meteen praktisch aan de slag kunnen.
???? Je wilt leren en groeien maar niet onder druk.
???? Je wilt niet slaafs een klasje volgen, maar er uit kunnen halen wat voor jou waardevol is.

????Je niet verplicht wilt zijn om overal aan mee te doen en vervolgens volle bak FOMO te krijgen als je iets mist.

???? Je op de momenten dat je dat nodig hebt om hulp en support en inspiratie wilt kunnen vragen.
????Je op je eigen moment content informatie en tools wilt kunnen bekijken, luisteren en gebruiken.

Zodat je een modus komt van groei, in plaats van in een energie van tekorten oplossen.

In de Business met een Bite Movement help ik jou je krachtige punten herkennen, uitlichten, versterken en met de juiste strategieën en methodes ondersteunen zodat ze jouw krachtbron worden voor groei.

Let op: je hebt niks te zoeken in deze Movement als je niet bereid bent om zelf leiderschap te pakken, van jezelf weet dat je snel en graag overal ‘ ja maar’ oproept, en als je vooral op zoek bent naar een Quick Fix.

Alles wat je nodig hebt zit al in je, maar het is aan jou om het er op de meest effectieve manier uit te toveren.

En in deze Movement met mijn hulp, en die van de andere deelnemers die net als jij willen groeien met hun bedrijf, gaat dat zeker lukken.

Wat zit er allemaal in die Business met een Bite Movement, en hoe werkt het?

=> Iedere maand staat er een nieuw thema centraal. Denk aan sales, marketing, storytelling, persoonlijk leiderschap, slim werken, strategieën, mindset, alles wat je maar kunt verzinnen en met mij associeert zit er in.
=>  Je kunt iedere maand continu instromen, of jezelf meteen toegang voor een jaar  verschaffen zodat je niks waardevols mist.
=> Iedere maand geef ik een masterclass van een half uur die je kunt terugkijken zo lang je lid bent.
=> Ik verzorg een besloten podcast waarin ik al mijn persoonlijke hacks en buisinessgeheimen met je deel.
=> Iedere maand organiseer ik de Business Borrel met een Bite; DE gelegenheid om mij al je vragen te stellen over het thema van de Maand EN om met de andere deelnemers van de movement te netwerken.
=> Iedere week zet ik je aan met een ultra compacte tool of micro-challenge om snel en gemakkelijk meer resultaat uit je business te halen.
=> Sparren en inspiratie opdoen in de besloten Facebookgroep met de andere deelnemers

Alle tools, video’s en content zijn voor jou toegankelijk via de nieuwe online omgeving die nu wordt gebouwd, je houdt toegang tot deze omgeving zo lang je lid bent.

Deze Movement is niet bedoeld om je nog voller te proppen met NOG meer kennis.
Dat werkt overrompelend en dan gebeurt er precies NIET wat er nodig is om door te breken met je bedrijf; namelijk jij die AAN gaat en in actie komt.

Ik ga wel degelijk heel veel kennis met je delen, maar meer nog wil ik je laten voelen dat alles wat je nodig hebt om succesvol te worden allang in je zit; de kunst is dat er op de goede manier uit te toveren. En daar wil IK je dan weer een handje mee helpen. 🙂

De Business met een Bite Movement is voor mij een groot feest! Daarom heb ik voor jou een ultrascherpe aanbieding als je nu besluit om in te stappen.

Je kunt op 3 manieren aanhaken bij de Business met een Bite Movement:

* Iedere maand opnieuw bepalen of je blijft; jouw investering is dan €97,- ex BTW per maand. KLIK HIER als je de eerste maand wilt uitproberen vanaf 17 januari.


* Een kick-off pakket kopen: je ontgrendeld voor jezelf 3 maanden toegang tot de Movement voor een bedrag van slechts €197,- ex BTW (dat is 3 maanden voor de prijs van 2!) KLIK HIER als je voor het kick-off pakket gaat.


* OF je gaat meteen voor de whole shabang; je ontgrendeld meteen voor een JAAR toegang voor maar €777,- ex BTW (in plaats van 997,- – augustus en december zijn pauzemaanden-) en krijgt daar als bonus EN ook een jaar toegang tot mijn programma Magnetische Marketing op JOUW Manier (twv €297,- ) GRATIS bij.
KLIK HIER als je gaat voor the whole shabang.

De factuur voor je betaling ontvang je binnen 48 uur.

Heb je vragen over de Business met een Bite Movement?
Druk dan gewoon op reply, ik beantwoord ze graag.

Ik kan niet wachten kom je daar te zien ❤️.

Op deze manier voelt het voor mij al heel snel weer als een feestje om weer aan het werk te gaan na de feestdagen. En als iets als een feest voelt, spring ik er sowieso mijn bed voor uit, welke dag het ook is. 😉

Hoe werkt dit voor jou? Heb jij vrij gehad de afgelopen weken, of heb je gewoon doorgewerkt? Vind je het lastig om weer aan het werk te gaan, of juist niet? Ik ben benieuwd hoe dat voor jou is, laat je het me weten?

Heb een heerlijke week!

Liefs, Claudia

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography