Maar ik wil het NU! ⏰

i-want-it-now-concept-picture_csp22261313

orige week in de laatste week van mij 30 dagen deals gaf ik voor het eerst, en meteen ook voor het laatst de masterclass “Claim Your Story: 5 Gamechangers voor het opbouwen van een succesvol bedrijf.”

Vanaf januari gaat de klassieke manier waarop ik aan marketing deed de afgelopen jaren, op de schop.

Niet omdat het niet succesvol was, integendeel.

Maar omdat ik mijn kriebels en wat er borrelt niet meer aan de kant wil schuiven voor ‘later’.

Als je bij mijn masterclass was, dan heb je tussen de regels (en ook IN de regels) gehoord hoe belangrijk ik het vind dat je als ondernemer de vrijheid hebt om te kunnen spelen in je bedrijf.

Er is geen ‘beter moment’ of ‘betere timing’ voor wat er NU kriebelt bij je.
Of dat nou ‘jeuk’ kriebel is van iets wat al langer irriteert in je bedrijf en waar je korte metten mee mag gaan maken, omdat het je groei in de weg staat.

Of dat het lekker kriebelt door iets wat je ZO graag wilt, maar net niet kunt pakken, en waar je nu echt achter je verlangens en doelen aan mag gaan.

Ik denk dus dat NU altijd het beste moment is om door te pakken op zowel pijn, als op verlangen.

Mogelijk heb je de afgelopen weken mijn mails gelezen en bij sommige deals gedacht hebt “mmm, interessant, dit triggert wel iets”.

Maarheb je geen deals gekocht omdat DE deal er nog niet tussen zat of je het effe druk had met Sinterklaas en nu jouw window hebt gemist.

Ik had al een flink aantal mensen die vroegen; doe je in januari weer van die toffe deals, want het past nu niet of ik heb het zo druk…

Tegen die mensen wil ik zeggen; ja, er komen volgend jaar weer HEEL veel toffe deals, maar weet ook; als je het VOELT bij een deal, dan is NU het enige moment.

Want je voelt het NU, de trigger is NU, het probleem speelt nu dus je hebt ook NU baat bij een oplossing.

En niet in het voorjaar pas of na eerst nog even zelf proberen.

Ik heb daarom ook vandaag een aanbod voor je: voor als je je hebt voorgenomen om in 2023 serieus aan je bedrijf te gaan bouwen.

Je bent iemand die meer uit haar bedrijf wilt halen dan je nu doet.
Je wilt minder werken en meer verdienen.
Je wilt meer spelen, meer eigenheid en minder ‘hoe het heurt”.
En je wilt ook slim, simpel, logisch en authentiek.
Zonder dat je vast zit aan hoe het ‘moet’, strakke templates die niet jouw zijn en one size fits all formats, want die passen niemand.

Kortom, dit aanbod is voor jou als het jouw moment is om jouw business een dikke boost te geven, omdat het tijd is om ermee te gaan vliegen (en niet pruttelend op de startbaan te blijven staan).

Je kunt vanaf 9 januari meedoen aan mijn spiksplinternieuwe groepsprogramma ON TRACK, 2023 KICKSTART.

Voor de klanten uit mijn 1 op 1 programma’s heb ik voor het komende jaar een prachtig programma genaakt boordevol met teachings, trainingen, live sessies om hen maand na maand een authentieker bedrijf neer te zetten, zonder dat je er energie op verliest of gebruik hoeft te maken van trucjes.

WEL slim leren ondernemen, maar nergens jezelf geweld aan doen.

Dit programma ON TRACK gaat  vanaf januari ook open voor klanten die geen 1 op 1 coaching bij me volgen.

Je kunt het zo gek niet verzinnen of we gaan het er over hebben. De eerste thema’s zijn Change The Game, Maak een Magnetische Leadmagnet, Unsuck your e-mail marketing, Converterende websites, Magnetische Message, Money Mindset Month… en dat is alleen nog maar het eerste half jaar.

Jij kunt nu de aan de eerst 3 maanden van dit programma meedoen en echt een kickstart aan het nieuwe jaar geven, voor maar 1111,- ex BTW.

Drie maanden vol met inspiratie en challenges die jou aanzetten om voor je droom in actie te komen.

In die 3 maanden gaan we de diepte in op de volgende thema’s:

=> In januari starten we met de Change The Game Online Intensive; we nemen 4 dagen lang een echte deep dive in hoe jouw business op dit moment loopt, wat je nodig hebt om te zorgen dat je echt je business inricht rond jouw eigen superpowers, wat je kunt doen om gedoe los te laten, hoe jouw droombusiness er uit mag en kan zien.

Wat het ECHT mag zijn in in plaats van dat je nog ergens op kaasschaaft 🙌.

=> In februari stropen we samen de mouwen op om voor jou een wanna-wanna-wanna leadmagnet of entryproduct te maken. We creëren een super aantrekkelijke freebie of laaggeprijsd product voor jou waar AL jouw ideale klanten op aangaan en daarna will be screaming for more 🙌. In de eerste workshop stellen we jouw idee op scherp, op de livedag ON TRACK die maand ga je er strategisch mee aan de slag en in een feedbacksessie aan het einde van de maand zetten we puntjes op de i om er een knaller van een leadmagnet van te maken.

=> In maart gaan we met (waarschijnlijk) jouw ondergeschoven kindje aan de slag, dan is het thema “UNSUCK YOUR E-MAILMARKETING”. We nemen jouw e-mail en schrijfkunsten onder de loep, duiken in de mogelijkheden die je nu laat liggen, maken een plan voor jouw tone of voice en de manier waarop jij je mailinglijst kunt gebruiken om meer omzet te maken; kortom, e-mailen stoffen we af en wordt weer LEUK en EFFECTIEF 🙌 Dit is een 5 daagse training, waarbij we na 2 weken noten Q&A hebben waarin ik je feedback kan geven op wat je hebt geproduceerd; ik ‘roast’ live jouw mail, zodat je er het maximale resultaat mee kunt gaan behalen. Niet bang zijn; ik blijf lief ;).

Deze modules komen ook ‘los’ beschikbaar, dan is de investering wel hoger.

Om je te helpen besluiten heb ik twee hele toffe bonussen voor je, die je bij deze deal krijgt wanneer je instapt voor 1 januari 2023:

🎁 Je krijgt toegang tot het ON TRACK Telegram channel, waar je kunt sparren met likeminded ondernemers, je wekelijks aan mij je vragen kunt stellen en ik inside peaks deel over authentiek ondernemen. Dit channel is normaal alleen toegankelijk voor mijn 1 op 1 klanten  🙌

🎁 Je krijgt DIRECT toegang tot de online omgeving van mijn Business met een Bite Movement, waarin je een bak aan waardevolle content vindt om je business mee te ontwikkelen. Dit zit er onder andere in:

🎁 The Power in YOU: wat is JOUW talent en waar mag jouw business om draaien?
🎁 De kracht van besluiten: 15 besloten audio’s om jou te helpen makkelijker besluiten te nemen zodat je business sneller groeit
🎁 Actie in de Taxi: De juiste acties doen op het juiste moment zonder je over de kop te werken; hoe werk je meesterlijk effectief op een manier waarop jouw energie het meest tot zijn recht komt
🎁 Content BOOST Camp: vol met content inspiratie, hoe bouw je een effectieve post op, wat is jouw unieke message, wat is effectief als het om marketing gaat.
🎁 En nog veel meer!

De waarde van deze online omgeving is meer dan €750,-. Jij krijgt als bonus bij deze deal GRATIS toegang en kunt deze week nog in alle content duiken.  

Wil je meedoen aan ON TRACK 2023 KICKSTART?

Meld je dan nu meteen even aan via een van de knoppen hieronder, want voor je het weet is de deal POEF weer gevlogen.

CLAIM HIER DE ON TRACK 2023 KICKSTART (IN 1 KEER)

=> Vraag : Is deze deal geschikt voor mij?

Deze deal is voor ALLE ondernemers die serieus willen groeiende hun bedrijf in 2023, en die weten dat persoonlijke groei altijd EERST komt voor je zakelijke groei gaat bereiken.

Het is ook voor die ondernemers die weten dat een baken waaraan je op IEDER moment de juiste vragen kunt stellen, de snelste manier is om te groeien, die weten dat ze blinde vlekken hebben die je moet tackelen om verder te kunnen maar ook dat ze die niet alleen kunnen tackelen.

Ik heb heel veel verschillende ondernemers in mijn caseload; coaches, zakelijk dienstverleners, webshop eigenaren, creatieve ondernemers, ondernemers met een fysieke winkel of keten. Allemaal mensen die andere mensen helpen groeien of de wereld helpen groeien en bloeien.

Twijfel je? Schiet gewoon even in mijn mail @ claudia@claudiaverhey.nl.


Nog een kleine tip; NU investeren levert je belastingvoordeel op. De belastingdienst betaalt in feite mee aan jouw investering, omdat je minder belasting hoeft te betalen over de winst die overblijft. Ik steek dit soort dingen liever in mijn eigen ontwikkeling 😉

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography