Koningsdag, wie maakt me los?!

michael-longmire-689531-unsplash

Ik heb even getwijfeld: zal ik het doen?

Gewoon mijn best gelezen blog van vorig jaar in de re-run gooien?
Wat zullen ze wel niet denken? Jullie een beetje lastig vallen met oude content.

Maar. Ik heb een reden gevonden waarom jullie mij dit waarschijnlijk toch gaan vergeven.

Ik herhaal namelijk ook die KNOTSgekke actie van vorig jaar.

Je weet wel, die actie met die …. crazy korting.

Denk je er al een tijdje over dat je misschien eens serieus aan de bak moet met je bedrijf? Niet meer steeds twijfelen, acties uit uitvoeren die niet werken, en volledig het overzicht en vertrouwen kwijt zijn?

En denk je dat ik wel eens DE persoon kan zijn die je daarmee kan helpen?

Lees dan snel verder.
Kost je nu 5 minuten.

Bespaart je jaren van frustratie, en honderden euro’s!

Koningsdag vind ik namelijk een van de leukste feesten van het jaar. Ik ben sowieso gek op markten, omdat alles dan kan en mag, en omdat ik altijd mijn ogen uitkijk naar welke meuk andere mensen op hun verkoopkleedje durven te leggen. Ik zou het nog niet gratis durven weggeven, denk ik dan.

Maar soms vind je hem. Die speld in de hooiberg.

Het gouden ei. Precies wat jij nodig had en waar je je hele leven al naar zocht. Voor een “dat-ken-nooit-wat-wezen” prijs. Je kijkt nog eens en nog eens. Stoot je wederhelft even aan. “Is dat echt…?”. Ja, dat is echt…. Met je mondhoeken naar beneden en helemaal niet geïnteresseerd draai je een beetje om het kleedje heen, verschuil je je achter andere potentiële kopers die de waren aan het bestuderen zijn. En dan vraag je tussen neus en lippen door, als de vermoorde onschuld: “Joh, wat wil je daar voor hebben? Dat ding daar?”. Aan het einde van de zin gaat je stem wat omhoog.

De verkoopster noemt een prijs waar je hart een sprongetje van maakt.

Niet te eager zijn, denk je. Ding nog wat af! Nee joh, zegt een ander stemmetje in je hoofd, dat kan je toch niet maken trut. Dan zou je haar beledigen. Dus zeg je op je aller-onschuldigst: nou vooruit, maar dat is ook echt de max hoor! Snel trek je je portemonnee. Hopelijk heb je het nog gepast. Straks bedenkt ze zich nog tijdens het wisselen.

En als je wegloopt, moet je je inhouden om geen hupsje te maken aan het einde van de straat.

Jihoe! Lang leve de koning!

Een goede deal maakt het feest dus compleet. Omdat je weet; dit wat ik net gekocht heb, is zoveel meer waard dan die ene euro die ik er voor heb betaald. Met je nieuwe aankoop ben je extra voorzichtig en als je eerlijk bent, ben je er misschien zuiniger op dan op de dingen waarvoor je de volle prijs hebt betaald. Je laat het aan iedereen zien die het maar wil weten; kijk toch eens wat een gaaf ding ik op de vrijmarkt heb gescoord. De oh’s en ah’s zijn niet van de lucht; “Nee joh, echt, zo weinig? Gaaf!”.

Je koestert je nieuwe schat alsof het puur goud is en het laatste exemplaar op aarde.

Hoe komt het toch dat we zorgvuldiger omgaan met dingen die we voor een goede prijs hebben gekocht? Waar we precies de juiste persoon op de juiste plek waren, hebben ingezien dat dit ons ‘golden hour’ is, een kans die niet meer terug komt? Alsof we daarmee willen zeggen tegen de verkoper, tegen de wereld; “Ik ben me er van bewust wat ik hiermee in handen heb.” Alsof we extra ons best doen om de grote korting te verantwoorden, waar te maken. “Ik ga er extra goed voor zorgen! Bij mij vind het een goed thuis. Maak je geen zorgen, bij mij is het in goede handen.”. Dit soort aankopen haalt het beste in mensen naar boven.

En dat triggerde mij.

Want als ik iets gaaf vind, is het wel het beste in mensen naar boven halen.

Voor zover dat aan mij te wijten is dan he. Want mijn klanten, die halen het beste in zichzelf naar boven. Ik pulk en trek en stretch ze alleen maar. Hier en daar een beetje kriebelen. En dan komt het er uit. Ik zorg dan wel dat ze de bullshit weglaten. Dat dan weer wel.

Dus.

Het is feest vandaag, en ik wil dat feestje meevieren. Met jou.

En daarom ga ik iets mega geks doen. Naast de gelakte nagels, oranje tompoucen en al die meuk die je ook heb gekocht, maar die je volgend jaar zelf weer op je kleedje mietert. Ga je vandaag iets kopen waar je heel zuinig op gaat zijn. Waar je uiterst zorgvuldig mee om gaat en waar je het allerbeste uit gaat halen. Je neemt er verantwoordelijkheid voor en spant je er voor in.

Je krijgt van mij vandaag namelijk maar liefst 27% korting op al mijn trajecten, trainingen en persoonlijke aanbiedingen.

Dat lees je goed: 27% korting. Omdat het vandaag 27 april is, en alleen als je uiterlijk 30 april beslist. Dus denk je al een tijdje; ik moet me eindelijk eens inschrijven voor Claudia’s APK workshop? Doe het vandaag. Heb ik jou een persoonlijk aanbod gedaan ergens in de afgelopen maanden en moest je er nog even over nadenken? Wil je bij de eerste ronde van mijn groepstraining zijn, maar twijfelde je nog? Zeg vandaag ja. Of doe eens gek, en boek een VIP dag. Laten we vandaag de deal rondmaken. Deze crazy aanbieding geldt namelijk maar tot en met dinsdag 30 april. Morgen krijgen mijn nagels weer een normale kleur en dan is het ‘back to ordinary business”.

Ik weet het. Niet te doen he? Ik zou maar snel beslissen als ik jou was. Voor ik me bedenk terwijl ik wisselgeld voor je aan het zoeken ben. 😉

Mail me via  info@claudiaverhey.nl en laat me weten welke gouden deal jij niet wilt laten lopen.

Je hebt nog de tijd tot dinsdag 30 april 23.59u.

En nou hup, ga feesten, gek mens!

Ik wens jou een hele fijne Koningsdag!

Liefs, Claudia

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography