Koningsdag; wie maakt me los?

CLAU_Event_009

Kroontje op, oranje outfit aan, zal ik mijn nagels nog even snel in rood-wit-blauw lakken? Snel de stad in, leuke koopjes scoren, hossen op de Markt en dan het terras op om de lunch over te laten glijden in de borrel, en daarna in het diner….

Oh wacht. Spoel terug. That was life before kids.
Gekkigheid hoor; met de kids is het net zo gaaf.
Zit je alleen wat eerder dan voorheen met je reet in je eigen achtertuin met een Aperol Spritz ;).

Koningsdag vind ik namelijk een van de leukste feesten van het jaar. Ik ben sowieso gek op markten, omdat alles dan kan en mag, en omdat ik altijd mijn ogen uitkijk naar welke meuk andere mensen op hun verkoopkleedje durven te leggen. Ik zou het nog niet gratis durven weggeven, denk ik dan.

Maar soms vind je hem. Die speld in de hooiberg.

Het gouden ei. Precies wat jij nodig had en waar je je hele leven al naar zocht. Voor een “dat-ken-nooit-wat-wezen” prijs. Je kijkt nog eens en nog eens. Stoot je wederhelft even aan. “Is dat echt…?”. Ja, dat is echt…. Met je mondhoeken naar beneden en helemaal niet geïnteresseerd draai je een beetje om het kleedje heen, verschuil je je achter andere potentiële kopers die de waren aan het bestuderen zijn. En dan vraag je tussen neus en lippen door, als de vermoorde onschuld: “Joh, wat wil je daar voor hebben? Dat ding daar?”. Aan het einde van de zin gaat je stem wat omhoog.

De verkoopster noemt een prijs waar je hart een sprongetje van maakt.

Niet te eager zijn, denk je. Ding nog wat af! Nee joh, zegt een ander stemmetje in je hoofd, dat kan je toch niet maken trut. Dan zou je haar beledigen. Dus zeg je op je aller-onschuldigst: nou vooruit, maar dat is ook echt de max hoor! Snel trek je je portemonnee. Hopelijk heb je het nog gepast. Straks bedenkt ze zich nog tijdens het wisselen.
En als je wegloopt, moet je je inhouden om geen hupsje te maken aan het einde van de straat.

Jihoe! Lang leve de koning!

Een goede deal maakt het feest dus compleet. Omdat je weet; dit wat ik net gekocht heb, is zoveel meer waard dan die ene euro die ik ervoor heb betaald. Met je nieuwe aankoop ben je extra voorzichtig en als je eerlijk bent, geniet je er meer van dan van dingen waarvoor je de volle prijs hebt betaald. Je laat het aan iedereen zien die het maar wil weten; kijk toch eens wat een gaaf ding ik op de vrijmarkt heb gescoord. De oh’s en ah’s zijn niet van de lucht; “Nee joh, echt, zo weinig? Gaaf!”.

Je koestert je nieuwe schat alsof het puur goud is en het laatste exemplaar op aarde.

Hoe komt het toch dat we zorgvuldiger omgaan met dingen die we voor een goede prijs hebben gekocht? Waar we precies de juiste persoon op de juiste plek waren, hebben ingezien dat dit ons ‘golden hour’ is, een kans die niet meer terug komt? Alsof we daarmee willen zeggen tegen de verkoper, tegen de wereld; “Ik ben me ervan bewust wat ik hiermee in handen heb.” Alsof we extra ons best doen om de grote korting te verantwoorden, waar te maken. “Ik ga er extra goed voor zorgen! Bij mij vind het een goed thuis. Maak je geen zorgen, bij mij is het in goede handen.”. Dit soort aankopen haalt het beste in mensen naar boven.
En dat triggerde mij.

Want als ik iets gaaf vind, is het wel het beste in mensen naar boven halen.

Voor zover dat aan mij te wijten is dan he. Want ik kan maar so much doen: mijn klanten, die halen in the end het beste in zichzelf naar boven. Ik pulk en trek en stretch ze alleen maar. Hier en daar een beetje kriebelen. Dat doe ik wel als de beste, true. Op zo’n manier dat mensen zeggen; HOE doe je dat toch?
En dan komt het er uit. Ik zorg wel dat ze de bullshit weglaten. Dat dan weer wel.
Dus.

Het is feest vandaag, en ik wil dat feestje meevieren. Met jou.

En daarom ga ik iets mega geks doen. Naast de gelakte nagels, oranje tompoucen en al die meuk die je ook heb gekocht, maar die je volgend jaar zelf weer op je kleedje mietert. Ga je vandaag iets kopen waar je heel zuinig op gaat zijn. Waar je uiterst zorgvuldig mee om gaat en waar je het allerbeste uit gaat halen. Je neemt er verantwoordelijkheid voor en spant je er voor in.

Je krijgt van mij vandaag namelijk maar liefst 27% euro korting 3 speciaal voor Koningsdag geselecteerde programma’s en sessies!

Omdat het vandaag 27 april is, en alleen als je vandaag beslist.

Gebruik daarvoor de kortingscode KONINGSDAG27.

Welke programma’s dat dan zijn?

Komen ze:

DEAL 1: 27% KORTING OP EEN TICKET VOOR MIJN LIVESTRATEGIEDAG DIRECTION op 31 MEI

Beetje koersloos de afgelopen tijd? Kun je hulp gebruiken bij het strak trekken van je plan, je productaanbod of wil je je groeistrategie een level omhoog tillen? Op 31 mei gaan we in een compacte groep (maximaal 12 personen) hands-on aan de slag om er voor te zorgen dat jij weer volle focus vooruit kunt met een topplan, zodat je precies weet op welke acties jij het beste kunt focussen om zoveel mogelijk resultaat te halen.

Een ticket voor deze livedag kost normaal €111,- ex BTW, maar alleen vandaag dus maar 81,- !

Je scoort je ticket hier: https://claudiaverheybusinessmentor.kennis.shop/pay/LIVEDAG-DIRECTION


DEAL 2: 27% KORTING OP EEN 1 op 1 CONTENT- en/of STRATEGIESESSIE

“Clau, kan ik ook ook een eenmalige sessie bij je boeken? Ik ga hartstikke lekker maar er is 1 topic waar ik zelf niet uitkom en een tweede paar ogen bij nodig heb…”

Je wilt niet weten hoe vaak me dit gevraagd wordt, en hoe vaak ik nee moet zeggen , omdat ik dit soort sessies normaal alleen met klanten uit mijn programma’s doe en er maar heel beperkt ruimte voor heb.

Voor de komende maanden heb ik extra plekken voor 1 op 1 sessies vrijgemaakt in mijn agenda, die jij kunt gebruiken om in 1,5 uur via Zoom jouw businessstrategie óf je contenstrategie op scherp te zetten.

Wat we zoals kunnen tackelen in deze sessie? De lijst is eindeloos, maar denk aan:

=> Een contentstrategie maken voor jouw lancering of je social media content voor het komende kwartaal
=> Jouw e-mail funnel of weggever onderhanden nemen, zodat hij zo de deur uit kan na afloop van de sessie
=> Jouw website teksten een lik verf geven, om je nieuwe ideale klant scherper aan te spreken
=> Jouw klantreis nalopen en logisch in elkaar zetten, zodat je geen leads meer misloopt en je sneller kunt gaan opschalen
….

Mogelijkheden te over; je hebt mij 1,5 uur lang tot je beschikking als strateeg, adviseur, coach, psycholoog, redacteur en copywriter. Jij mag kiezen. 🙂

Madelon Rijkers zei pasgeleden dit over onze copy-sessie:

“Claudia heeft mij geholpen met de salespage voor mijn nieuwe aanbod. Ik loop al een aantal jaar mee en kan best een robbertje salespages schrijven. Maar Claudia pikt precies die dingen eruit die niet lekker lopen. En hernoemt ze, zodat het NOG veel beter klikt en converteert bij mijn ideale klant. Zij legt de blinde vlekken die ik heb bloot en laat zien wat je zelf nog meer in huis hebt als ondernemer. Kortom: zelfs als je al jaren succesvol meeloopt in de markt, is Claudia een waar cadeau om in te schakelen!”

Je boekt deze sessie HIER: https://claudiaverheybusinessmentor.kennis.shop/pay/content


Let op: in de beschrijving staat alleen contentsessie, maar je kunt hem ook als strategiesessie inzetten!

DEAL 3: 50 eu KORTING (!) OP MIJN MONEY, MONEY, MONEY MAAND!
Mijn meest populaire product van het afgelopen jaar, de Money, money, moneymaand is weer tijdelijk te krijgen. Je krijgt alleen vandaag maar lieft 50 euro (!) korting met de code KONINGSDAG50.

Deze podcast training bestaat uit 30 micropodcasts met dus 30 hacks om snel meer omzete te maken, ideaal als voorbereiding op het zomerseizoen! je betaalt nu geen 77 eu maar slechts 27, – ex BTW 🙈

De hacks zijn na aankoop meteen te beluisteren, scoor je toegang hier en vergeet je kortingscode niet:

https://claudiaverheybusinessmentor.kennis.shop/pay/MONEY

Had je misschien gehoopt op een andere deal, of heb je vragen over deze deals? Stuur me dan even een DM via Instagram of LinkedIn, dan kom ik er tussen de oranjetompoezen en Aperols bij je op terug!

Je hebt nog de tijd tot 23.59u.
En nou hup, ga feesten, gek mens!

Ik wens jou een hele fijne Koningsdag!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography