Kom je op mijn e…. feestje?🎉

carnival-3076952_1280

Het is op zijn minst wonderlijk dat we tegenwoordig iedere scheet die we op een podium laten een ‘event’ noemen.

Iemand een microfoon in haar handen geven en een flitsend pak aantrekken maakt nog niet dat iets een onvergetelijke ervaring wordt.

Ik heb, heel eerlijk, lang zitten struggelen met de naam/titel voor mijn ‘ding’ Unfiltered op 26 oktober.

In eerste instantie heb ik het een event genoemd, maar als ik het vergelijk met de events die ik om me heen georganiseerd worden, dan denk ik; dat is niet zoals mijn dag is, en ook niet wat ik zou willen.

Ik ga zelf af en toe naar events, het is heerlijk om jezelf af en toe even in de energie van een inspirerend iemand te dompelen, zodat je allemaal nieuwe ideeën en inzichten opdoet.

Én ik zie ook mensen events geven waarvan ik denk: mmm, weet je wel zeker dat ‘event’ de juiste naam is voor wat je organiseert?

Dit zeg ik absoluut niet om lullig te doen over andere ondernemers, maar soms dekt een term gewoon niet helemaal de goede lading.

Stel je komt op een event terecht waarvoor je enthousiast een ticket hebt gekocht omdat je de ondernemer die het organiseert hoog hebt zitten en eerlijk, ook een beetje bent meegezogen in de lanceer- en FOMO energie.

Op de dag zelf loop je met een kriebel het gebouw binnen waar het event plaatsvindt, en door de receptioniste word je naar een deur gewezen; daar moet je zijn.

En dan kom je binnen, je ziet een boardroom opstelling voor maximaal 12 personen en een schaal pepermuntjes op tafel.

Nou hou ik van pepermuntjes (die zachte, Dockumer fretters noemden wij die thuis), daar gaat het niet om maar is dit een event ?

Dit is eerder een meeting, een training, een cursus of een livedag.

Allemaal superwaardevol maar geen event.

Hoe vaker ik mijn wenkbrauwen omhoogtrok bij de aankondiging van wéér een event, hoe groter de knoop in mijn maag werd. Was dit wat ik ook wilde neerzetten? Net iets te veel mensen voor mij in een zaal om te behappen en dat ik dan niet meer weet wie wie is?

Kort door de bocht; ik wil geen ‘event’ neerzetten. En dat heeft niks te maken met ‘mijn podium niet durven pakken’ of niet ‘in mijn power geloven’. Mijn power ligt op een ander vlak: een diepe connectie met jou maken, jou diep in de poppetjes van de ogen kunnen kijken en in 3 seconden precies weten wie jij bent en wat je meeneemt.

Ik wil niet dat je tegen je partner zegt als je ‘s avonds thuis komt; “ik weet niet precies wat ik ervan meegenomen heb, maar ze heeft wel een indrukwekkende show neergezet.”

Of; “er was zo’n toffe gastspreker/zangeres”.

Het gaat er niet om dat IK de show ben.
JIJ bent de show van de dag.

Het is niet genoeg dat jij er een dag ‘lekker helemaal uit bent geweest’.
Ik heb liever dat je zegt; ik ben vandaag thuisgekomen bij mezelf.

Dat je aan het einde van de dag voelt; ik ben oké met alles wie ik ben.
Dat je voelt welke potentie je hebt en dat je ALLES kunt bereiken wat je wilt.
Dat je zegt: ik heb vandaag een belangrijk besluit genomen.
Dat je voelt: mijn ogen zijn open gegaan.
Voel ineens vertrouwen waar ik dat tijden niet had.
De puzzelstukken zijn op zijn plek gevallen.

Zó’n feest wil ik dat die dag voor je is.

Ik wil dat je voelt dat ondernemen een feest is, met alle vrijheden en mogelijkheden die je hebt, omdat je het ondernemerschap aan durft te vliegen op een manier die jóú draagt.

En wanneer ben ik op mijn feestelijkst?

Als ik een jumpsuit aan heb.
Mijn glimmende sneakers aan, zodat ik tussen alle gasten heen en weer kan rennen om ze te knuffelen en bij te praten. Zodat ze voelen dat ik ze echt zie en wil dat het een TOPdag voor ze wordt.

Wanneer ik foute grapjes kan maken, hilarische discussie kan voeren en kan bomen over het leven met een bitterbal en een wijntje erbij (aan het einde van de middag dan, ik ben wel nog gewoon aan het werk ;))

Wanneer ik pijnlijk rake dingen kan zeggen omdat ik mijn pappenheimers ken, en ik zeker weet dat als ik UNFILTERED aan jou teruggeef wat je niet wilt horen maar wel móet horen om te kunnen groeien.

Wanneer het voelt alsof we met allemaal vriendinnen en dierbare familie zijn.

Wanneer je niet wilt weggaan omdat je stiekem wilt dat het nog niet afgelopen is, maar op een gegeven moment het licht aangaat en je de zaal wordt uitgeveegd.

Maar vooral; in het gezelschap van prachtige lieve mensen zoals jij.
Van wie ik de volgende dag een appje krijg; “Wat was het HEERLIJK, ik heb genoten!”

Dus bij deze de uitnodiging: kom je op mijn e… feestje? 🎉

Yes, ik kom naar jouw feestje op 26 oktober! 

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography