Ik wilde met dingen smijten. Heel veel en heel hard.

Angry furious businesswoman throws a punch into computer, screaming. Negative human emotions, facial expressions, feelings, aggression, anger management issues concept

Ik wilde met dingen smijten.

Heel hard.
En met heel veel dingen.

Mijn mascara was in brede zwarte strepen naar mijn kin gedropen en mijn keel schor van het schreeuwen.

Ik had ZO knetterhard gebuffeld voor deze lancering, WAAROM kocht er niemand?!

Het was een diepe, donkere echo in mijn mailbox.
Mijn DM? Zelfde verhaal.

ZO waardevol was het, Claudia.
Vanuit de grond van mijn hart, voor eeuwig dank.
Lifechanging doesn’t even begin to describe….

Maar van inspiratie, transformatie maken?
En op de koopknop drukken?

Ze deden het niet.

Deze lancering ging de boeken in als “de gefaalde”.
Tussen de “door het dak” lanceringen, de “zo-zo” lanceringen, de “dikke prima” lanceringen en de “beetje jammer” lanceringen.

Wat had ik fout gedaan?
Wat had ik anders kunnen doen?
Waar had ik het laten liggen?

De grap is waarschijnlijk…
Ik had helemaal NIKS ofut gedaan of laten liggen.

Het was gewoon, botte pech.

Weet je?


Niet alles wat je doet is een succes.

Eerder zal meer dan de helft van wat je doet, mislukken.

Of je nou starter bent of een ondernemer die al effe meedraait.

IEDEREEN heeft dit.

Ook de ondernemers die dit nooit delen.
En waar jij onzeker van wordt.

De vraag is: kun je daar tegen?

Durf je je over te geven aan het de dualiteit van ondernemerschap: dat het en/en is?

Hysterisch fantastisch en überklote?
Mega succesvol en continu sappelen?
Snap je dat steeds weer falen niet betekent dat je nooit zult slagen?

Dat ook die ondernemers die je dit niet vertellen, dit soort bagger situaties OOK meemaken.

Ook die met een 100% aligned Human Design energieprofiel en als ze zich het rambam hebben gemanifesteerd.

Begrijp me heel goed: ik heb NIKS tegen Human Design of werken met de Law of Attraction. Integendeel zelfs, ik kijk  met klanten ook naar wat hun profiel is om zo waar ze wel en geen energie van krijgen in hun business beter te duiden.

Maar het is kul om te denken dat als je je HD profiel hebt doorgrond, dat het dan nooit meer mis gaat in je business.

Ook dan kun je nog op je bek gaan en ook weer opstaan.

Je zult altijd weer opstaan, want dat kun jij.


Soms lukt het om alleen weer op te staan.
En vaker kunnen we een beetje hulp gebruiken.

Van een businessbuddy die in een voiceberichtje net even de goede dingen zegt.
Van die ondernemer die je volgt op Insta en waarvan je echt een opsteker krijgt van haar nieuwe post.
Van een coach die jou goed kent, de feiten met jou kan checken en jou weer opraapt.

Het fuckerigste stuk van ondernemen is het alleen moeten doen.

Zonder peptalk, zonder spiegel, zonder cheerleader, zonder helikopterview wanneer dat zelf even niet lukt.

Iemand om je dromen mee te delen, ze handen en voeten te geven en op een podium te zetten.

Want wat ze ook beweren en welk gevoel je ook van die succesvolle berichten krijgt:
Jij bent niet stuk.

Je hoeft niet gefixt.

Je bent al heel.

En dat is ook meteen waarom ik de deal van vandaag een lastige vond.

Er stond een deal klaar en die voelde niet meer kloppend.

Wat er wel naar boven kwam, is 2 andere deals.

Eentje waarmee ik je wil laten zien dat je het HEUS zelf kunt, maar dat ik het je zo gun om sneller, simpeler, met minder pijn, minder moeite, minder energieverlies en heel veel meer lol van je business een Legacy te maken.

Dus ik plug vandaag twee unieke deals in deze mail en de oorspronkelijke deal van vandaag? Ach, die frommel ik de komende dagen wel ergens in de PS 😂.

De eerste deal van vandaag is een absurd scherpe deal voor mijn programma Gamechangers. Het eerste en volgens mij enige programma met onbeperkte businessmentoring.

In het mentorship Gamechangers ben ik jouw volwaardige business-partner in crime. Ik zit 24/7 bij je onder de knop via Telegram, waar je al je struggels, mindfucks, praktische vragen en wins aan me kunt voorleggen. Daarnaast mag je onbeperkt coachcalls inboeken. Omdat ik er op vertrouw dat het type ondernemer dat een Legacy wil neerzetten, geen tijd gaat verspillen aan wissewasvraagjes, maar support vraagt op het moment dat het er toe doet. Wanneer je jezelf vertraagt omdat je zit te mindfucken, echt het grotere plaatje niet ziet of sneller bent met knopen doorhakken met zijn tweeën.

Wat zit er allemaal in deze deal?

Zes weken Gamechangers betekent in dit geval voor jou:

🎁 All-inclusive app-support via Telegram
🎁 Onbeperkt coachcalls inboeken (uitgezonderd de kerstvakantiebreak)
🎁 70 % Korting op deelname On Track Live dag op 12 december (je betaalt het onkosten only -klanttarief)
🎁 Individuele Copy& content support
🎁  Toegang tot alle masterclasses/intensives/tools in mijn online kennisbank EN de masterclasses die ik online ga geven t/m eind januari: Masterclass RIJK, Masterclass Unfiltered Woman, Masterclass Conversie, Content Boost Call, On Track Gameplan 2023 training, Business met een bite borrel, Change the Game Online Intensive, Casestudy Sales Queen, Copy Roast, Trello Leads Tool, besloten podcasts… Live toegang PLUS alle opnames onbeperkt terug te kijken)

Ik ben jouw all-in businessmentor onder de knop, zodat jij de Gamechanger kunt zijn die je bent en sneller kunt groeien dan je nu voor mogelijk houdt.

Voor de deal van vandaag kun je mijn programma Gamechangers 6 weken uitproberen voor de introductieprijs van 1111,- ex BTW.

Normaal gesproken is dit een mentorship wat we samen een jaar aangaan, met deze deal mag je het 6 weken uitproberen ZONDER verplichting daarna. Wil je verlengen na deze 6 weken, dan mag dat voor de introductieprijs.

Ik laat niet iedereen toe in Gamechangers, omdat ik er zeker van wil zijn dat we elkaar versterken en dat ik in de Legacy geloof die jij neer wilt zetten. In dit mentorship coach ik op zelfleiderschap, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen, met mijn hulp.

Is dit een deal die jij wilt pakken?

Claim dan deze deal door op onderstaande knop te drukken en jouw toegang te claimen.
Daarna wordt je gevraagd het formulier in te vullen en neem ik zsm contact op.

Zijn we om wat voor reden dan ook geen match?
Dan stort ik jouw betaling uiteraard gewoon weer terug.

Claim hier DEAL 21 in 1 keer

Claim hier DEAL 21 in 2 termijnen

Het kan zijn dat je denkt; ik moet hier even over nadenken, maar ergens wil ik dit.

Druk dan gewoon op reply en stel me alle vragen die je hebt over het programma Gamechangers (of check even de page op de site www.claudiaverhey.nl/gamechangers).

Ik beantwoord je vraag dan vandaag nog.

Ik heb ook nog een 2e deal voor je vandaag.

Omdat ik wéét hoe fijn het is als je in een dipje zit, dat iemand je er weer uit hengelt, heb ik voor aanstaande maandag een speciale sessie voor je in mijn agenda gezet: om 10.00u ga ik live op Instagram jou een COMPLIMENTENDOUCHE GEVEN.

Het enige wat je daarvoor even moet doen, is op de knop hieronder drukken (zodat ik kan zien dat je meedoet), mij op Instagram @claudiaverhey_ondernemerscoach  een DM sturen dat je meedoet aan de complimentendouche, en KIJKEN naar mijn live maandag 5 december om 10.00u op Instagram.

Beschouw het maar als mijn Sinterklaascadeautje. 🎁

Heb je je niet aangemeld van tevoren? Dan mag je natuurlijk wel kijken, maar kan ik je helaas geen complimentendouche geven.

CLAIM HIER JOUW COMPLIMENTENDOUCHE

Ik hoop dat deze mail jou weer geholpen heeft vandaag te voelen; je staat er niet alleen voor.

Wil je me laten weten wat deze mail met je doet?
Zou ik tof vinden.

Heb een heerlijke dag!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography