Heb jij al je eigen CASHCOW? 🐄

iStock-972541380


De Money (Mindset) Maand is nu een week onderweg, en boy, wat zijn de reacties tof! Van de deelnemers die lekker actief met de hacks aan de slag zijn gegaan, heeft de helft haar investering al weer lang en breed terugverdiend, hoe cool is dat!

De hack van vandaag wil ik even met je delen, het is namelijk het antwoord op de vraag demi in deze periode van het jaar TAL-LO-ZE malen gesteld wordt: “Claudia, zou het voor mij verstandig zijn om een speciaal zomer product te maken?”

Een groot deel van de ondernemers met wie ik werk hebben de afgelopen 5 maanden namelijk knetterhard gewerkt en kijken reikhalzend uit naar de zomervakantie om dan EINDELIJK even te mogen relaxen van zichzelf.

Tegelijkertijd is er de onrust  van niet (helemaal) behaalde doelen (“Ik had eigenlijk op ….K willen zitten nu qua omzetplanning”) of juist van vele geroken kansen die niet gepakt kunnen worden, want, “ik moet verplicht ontspannen”.

Lekker tegenstrijdig he, zo gestresst je vakantie intuimelen.

Een online training (al dan niet speciaal gericht op de zomerperiode) is dan een heel waardevol product om in je aanbod te hebben.

Je kunt daarmee jouw klanten voorzien van en helpen met jouw waardevolle kennis, zonder dat je daarvoor van je strandbedje af hoeft te komen ;).

Grofweg kun je twee varianten van een online training onderscheiden die heel geschikt zijn voor in de zomerperiode om tóch omzet te maken, ook al ben je op vakantie van je welverdiende rust aan het genieten.

1. Een DIY training; een training die veel van jouw waardevolle kennis bevat, omdat jij dat uitstekend hebt voorbereid, maar waar jij geen live uren in hoeft te stoppen in jouw vrije periode; jouw klant doet het met alle waarde die jij in de training hebt gestopt helemaal zelf!

2. Een online training gericht op een probleem wat zich voornamelijk in de zomer voordoet, of waarvoor de zomer juist een ideale periode is om met het oplossen van dar probleem aan de slag te gaan (omdat dat klassiek gezien altijd een periode is van bezinning, meer rust en ruimte in je hoofd, of voor het maken van een inhaalslag of juist voorbereiding op de 2e helft van het jaar.

Kun je je voorstellen hoe lekker dat is: jij bent op vakantie, -all-inclusive Pina Colada’s aan het tanken of vrijwillig aan het afzien tijdens een van je dagelijkse hikes, terwijl de 50% DEET in je pasgeschoren benen prikt, auch-  en toch krijg je hele toffe berichtjes via je telefoon.

Blieb! “Er een nieuwe bestelling voor je online training.” En blieb! Nog één! En dat allemaal dankzij jouw spiksplinternieuwe online training. Supercallifragilisticexpialidocious! We LOVE Mollie!😍

Sounds Great? Dan heeft mijn businessbuddy Irene JUST THE THING voor jou; het is tijd voor jouw eigen CASHCOW!

Even wat meer over Irene: zij leert sinds 2014 ondernemers online trainingen te creëren en te verkopen en wil het jou nu ook graag leren! Je mag van me aannemen dat ik niet zomaar mijn mailinglijst openstel voor dit soort verzoeken, maar van Irene’s kennis op dit gebied vind ik dat zo veel mogelijk mensen de kans moeten hebben daar van te kunnen profiteren.


Irene organiseert vanaf 12 juni de supertoffe CASHCOW Challenge en zal je daarin laten zien dat er ook legio mogelijkheden zijn voor jou om een succesvolle en goedverkopende online training te maken. In de challenge kijkt ze met je
mee en geeft je dagelijks feedback op je voortgang.

Als jij het werk doet, kan het niet anders dat op dag 4 jouw online training in de steigers staat!

Praktisch:
=> Van 12-16 juni vindt de “Creëer je SUMMER online cashcow
Challenge” online plaats.
=> Waarde: 500,-, deze week voor jou: gratis
=> Niet alleen maar lullen, maar ook poetsen: je gaat meteen super praktisch aan de slag, geen bla bla bla gedoe en moeiteloos snel rijk worden gedoe bij Irene
=> Hij komt er natuurlijk niet zomaar, die online training. Maar als jij effe bereid bent om lekker door te pakken, staat er straks wat tofs en kun je mooi extra
genieten van je vakantie straks.

Wat ga je doen? (in Irene’s eigen woorden)
Dit is wat je ontdekt:
Dag 1
Welke topic slaat het beste aan. Kies je winstgevende online training onderwerp. We
schetsen de outline: hier gaat jouw online training over
Of je nu een kleine online training wil maken of een signature training, we
onderzoeken wat je eigenlijk allemaal al beschikbaar hebt, zodat we goede sprint
kunnen maken.

Dag 2
Je onweerstaanbare online aanbod
Hoe krijg je de beste klantresultaten zonder dat je de verantwoordelijkheid volledig
op je neemt? Je ontdekt welke online leermiddelen je inzet die zorgen voor grootse
resultaten. We schetsen je blauwdruk. Enneh… we voorkomen tegelijkertijd dat je er
een soort van monster van maakt.
Ook krijg je guide lines voor de prijs van je nieuwe cashcow.
Weet: deze hobbel wil je samen met mij tackelen zodat je direct dóór kunt!

Dag 3
Hoe zet je AI in om tot een waanzinnig goede online training te maken die én
helemaal kloppend is en verbluffend goed in elkaar is gestoken? Hoe hou je dit
authentiek en wordt het echt helemaal van jou? Leer hoe je AI als co-pilot mee laat
draaien in je bedrijf. En ja, dit is ook voor jou als je hier nu nog niets van weet. Ik
neem je mee aan de hand.

Ook: hoe krijg je meer omzet uit dezelfde klant, en boek je nog betere resultaten? Ik
leer je wat ik van Tony Robbins leerde, de 10 x 10 x 10 formule. Hierdoor leer hoe je
vanaf morgen al meer klanten NOG beter helpt en jij naar + 33 % tot wel + 51 %
omzet gaat.

Dag 4
3 bewezen strategieën om je online training te verkopen (zelfs als je een druk
bestaan hebt)

We berekenen hoe je je eerste 5K launch doet en hoe dat ineens haalbaar blijkt met
mijn online training reken module!

En… je ontvangt er zelfs e-mailtemplates bij, voor e-mails die je alvast kunt in te
plannen om een 24 uurs aanbod te maken zoals tijdens de zomervakantie, of ieder
ander thema moment je training massaal verkoopt.

Dit is een bewezen effectieve verkoopstrategie waarmee Irene in haar eerste online jaar
10.000 euro omzette. Alleen maar vanuit e-mails… Gebruik haar templates ook, zodat
jij dit ook voor elkaar krijgt.

Enneh… het bezwaar “mijn maillijst is niet groot” genoeg tackelen we ook in deze les!
Je krijgt een bewezen 4-stappenplan, zodat je op een waardevolle & toffe manier
continu (nieuwe) klanten je diensten online verkoopt.

Ik zou het wel weten als ik jou was; meld je hieronder snel aan voor deze toffe challenge!

Yes, ik doe mee aan de Cashcow Challenge

P.S. Die Money (Mindset) Maand waar ik het over had? Je scoort hier alsnog je ticket voor deze 30 micro podcasts met direct omzetverhogende hacks voor maar 97,-. Van de deelnemers die meteen met de hacks aan de slag zijn gegaan in de eerste week geeft meer dan de helft haar ticket al lang en breed weer terug verdiend! Je houdt tot en met 1 september (dus nog de hele zomer, maar express niet forever want ik wil dat je zo snel mogelijk er mee aan de gang gaat, zodat je lekker omzet gaat draaien) toegang tot de voicenotes. Scoor je ticket hier: https://claudiaverheybusinessmentor.kennis.shop/pay/MONEY

P.S.P.S. Wil je hands-on aan de slag met het maken van een plan, zodat je niet alleen een tof online aanbod hebt naar aanleiding van de challenge, maar dat aanbod ook een strategische plek kunt geven in jouw bedrijf zodat je er duurzaam succes mee haalt? Schuif dan (met je blote voetjes in het zand) aan op mijn live strategiedag Direction op vrijdag 16 juni.

Ik neem je mee in de 7 essentiële elementen die je op orde moet hebben om een workflow met resultaat neer te zetten voor jouw business. Zie het als een fikse APK van je business voor je de 2e helft van het jaar ingaat; alles weer lekker doorgesmeerd en volgetankt, vol goede moed en zin op pad. Je scoort jouw ticket voor de live strategiedag hier (maximaal 10 plaatsen): https://claudiaverheybusinessmentor.kennis.shop/pay/LIVEDAG

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography