Groeien naar een steady omzet van 5-10K per maand

7e87eb3e-9d51-420f-b7c2-0ca167406485

Ik ontmoette laatst een toffe ondernemer op een live event, terwijl ik vanuit mijn ooghoeken de schaal met bitterballen scherp in de gaten hield. Omdat ik tijdens de lunch ook al zo geanimeerd had zitten kletsen, had ik weinig gegeten en nu SCHEURENDE honger.

Al blazende tegen mijn veel te hete bitterbal vroeg ik haar naar haar bedrijf. Je weet wel, dat belegen “nou doe je pitch maar even” momentje. Terwijl ze aan het vertellen was ging er bij mij wat dagen; volgens mij waren we al geconnect op Instagram, maar nu ik er zo over nadacht zag ik nooit veel van haar voorbij komen. Maar ze sprak met zoveel enthousiasme en passie dat ik niet anders kon dan geïntrigeerd raken: dit was een heel relevant aanbod wat ze had, en ik zou als ik daar de juiste mensen voor weet zo klanten naar haar kunnen doorverwijzen.

“Wat is jouw Instagram account dan?” vroeg ik haar en ondertussen tikte ik het in in mijn zoekbalk op Insta.

Op haar account beland, was ik eerlijk gezegd beetje verbaasd. Was dit die sprankelende vrouw met wie ik zo geanimeerd aan het praten was? En bij wie ik in 2 zinnen een klik voelde en PRECIES voelde wat de waarde was voor haar ideale klanten?

Dat kon ik niet zien aan haar account. Haar bio tekst was een dertien in een dozijn tekst en in haar tijdlijn kon ik niet ontdekken wát ze nou precies deed en waar ze haar klanten mee hielp. Heel eerlijk? Ik denk dat ik haar terug ben gaan volgen omdat ze mij ooit was gaan volgen, want uit mezelf zou ik niet getriggerd zijn om op haar profiel op volgen te klikken.

Dat is misschien niet aardig om te zeggen, dus dat zei ik er ook meteen maar bij, maar ik gaf haar wel terug dat dit in mijn hoofd gebeurde; als dit bij mij gebeurt, dan kun je er namelijk donder op zeggen dat het bij haar ideale klant ook gebeurt.
En dat die wegklikt en POEF, weg is je lead…..

“Weet je wat het is Claudia? Ik ben helemaal verdwaald in al die verschillende adviezen over meer posten, branding, Reels, flitsende stories maken, lanceren; er lijkt zoveel werk aan de winkel dat ik voornamelijk van alles aan het oplossen ben aan de achterkant van mijn bedrijf. Maar omdat dat ook maar weinig resultaat oplevert, word ik daar weer onzeker van en dat maakt het weer niet makkelijker om mezelf te laten zien online. En dus doe ik dat ook niet, of in ieder geval niet genoeg….”.

Ik kan het me helemaal voorstellen , jij ook?

Dat je zó hard je best doet en alle tips opvolgt die er op te volgen zijn, maar dat het niet lijkt te werken en dat dat je zo’n PIEP gevoel geeft dat het er voor zorgt dat je geen acties meer durft te ondernemen en jezelf niet meer helemaal durft te laten zien. Zo’n negatief spiraaltje waar je dan in terecht komt.

Maar hier is het punt, . Ze slaat het stuk over dat er het meest toe doet. Dat is het stuk waarin ze beseft dat ze niet ALLE dingen hoeft te doen en niet ALLE tips hoeft op te volgen om toffe klanten aan te trekken.

Wat ze wel nodig heeft? FOCUS.

Focus helpt je om precies díe dingen te doen die jou resultaat -(nieuwe) klanten en meer omzet- gaan opleveren, zonder dat je maar oneindig nieuwe acties en strategieën hoeft te implementeren.  Het is kiezen voor de strategieën en acties die voor JOU het meest rendabel en effectief zij, en daarmee jouw ticket uit het circus ‘post meer, schreeuw luider, dans als een aap op Instagram Reels’.

En dat is precies waar ik je mee kan helpen.

Ik creëer samen met jou een laserfocus systeem om er voor te zorgen dat je in de -waarschijnlijk beperkte- tijd die je hebt, exact díe dingen doet die er voor zorgen dat jouw potentiële klant denkt “OMG, waar ben je mijn hele leven geweest?”

Met dit systeem weet je precies wat je moet doen en voor wie, waardoor het leuk wordt om met marketing en sales bezig te zijn -want laten we wel wezen, daar zie je soms best tegenop en je schuift het voor je uit, waardoor het nog minder leuk wordt en je het nog meer voor je uit gaat schuiven etc, etc, etc….

Let op: dit is geen ‘doe mij na en gij zult slagen’ masterclass, zo zit mijn aanbod & business niet in elkaar. it soort ‘hulp’ zie je veel in de (businesscoaching) markt en IK GELOOF ER NIET IN. Het helpt veel ondernemers namelijk van de regen in de drup; nog minder focus, nog meer afleiding en nog minder resultaat.

Want er is altijd een randje wat maakt dat een bepaald model, of een bepaalde methode net niet voor jou werkt (omdat het geoptimaliseerd is voor degene die het verkoopt), waardoor jij als jij het gaat uitproberen vaak gefrustreerd achterblijft.

Mijn “systeem” is een systeem om jou te helpen een passend systeem voor jezelf te maken om het vliegwiel van je business aan te jagen.

Ik leg het je uit morgen –dinsdag 13 februari om 10.00u– in mijn gratis masterclass FOCUS OP GROEI, waarin ik je help om de frustratie van het laten groeien van je bedrijf, om te keren naar een bedrijf dat lekker groeit omdat je het hebt gebaseerd op WIE jij bent en WAT je zo geniaal doet!

In de masterclass wordt duidelijk:

  • Welke geniale actie je nu over het hoofd ziet die de katalysator gaat zijn voor de groei van je business
  • Dat een goed systeem en hyperfocus er voor gaan zorgen dat je niet harder hoeft te gaan werken -eerder minder-, maar wel slimmer
  • Wat de grootste fuck-up is waar 90% van de ondernemers tegenaan loopt én hoe je dat kunt tackelen
  • Hoe je (weer) flow in je business realiseert met een lekkere omzet en toffe klanten

Deze keer komt er geen opname van de masterclass, dus wil je alle ins en outs horen over dit systeem en hoe jij dat zelf kunt toepassen voor snelle businessgroei, zorg dan dat je er morgen live bij bent.

Oh, en ik heb ook een primeurtje: in de masterclass launch ik een spiksplinternieuw aanbod voor een belachelijk scherpe en tijdelijke introductieprijs, waarmee we samen  (1 op 1) een superstrakke basis gaan bouwen voor jouw businessgroei van sappelen naar steady as a rock businessmaanden van 5-10K en hoger….

Claim hier je plek voor de masterclass FOCUS OP GROEI

Tof als je er morgen bij bent!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography