Een strategisch plan maken voor je business moeilijk? Niet op deze manier 🙌

peujyoylfe4

Laatst gaf ik een Q&A voor mijn klanten en één van hen vroeg me of ik nog fijne structuurhacks voor haar had, zodat momenten van volop inspiratie niet meteen weer wegzakken in een moeras van gebrek aan focus en overconsumeren.

Inwendig moest ik gniffelen.

Dat vraag je aan MIJ, queen of grilligheid, all-over-the-place, onbeperkte ideeëngenerator? 🙈

Toch voelde ik METEEN wat ik met haar zou kunnen delen over het aanbrengen van focus en structuur in je business.

Want ondanks dat ik net als zij (en de meeste van mijn klanten en following) niet met een aangeboren liefde of talent voor structuur en planning op de wereld ben gezet (hands up if you’re with me 🙌), heb ik de afgelopen jaren als ondernemer gemerkt dat het hebben van een duidelijk frame voor je business dé sleutel is naar een succesvolle, maar vooral een relaxte business.

Relaxt als in; steeds weer een kapstok hebben om op terug te vallen, wat voor een enorm gevoel van overzicht zorgt.

Er zijn een aantal stappen die ik altijd volg als het gaat om het maken van een jaarplan dat voor mij werkt, die ik in de Q&A met mijn klanten deelde. De reacties waren zo enthousiast dat ik dacht; laat ik daar nou eens een toffe sessie omheen bouwen.


Ieder jaar neem ik deze stappen namelijk (minstens) 2 keer door voor mijn eigen bedrijf; aan het einde van het jaar om mijn plan voor het volgende jaar te maken, en halverwege het jaar, om mijn jaarplan te evalueren en bij te sturen.

Dat is precies wat ik met je ga delen in de gratis strategiesessie PLAN YOUR GOALS Q3 & Q4: welke stappen volg ik om mijn plan te maken en waar houd ik rekening mee bij het maken van een jaarplan, zodat ik EN overzicht, EN grip op mijn agenda EN meer dan genoeg ruimte ervaar om spontane creatieve flow te kunnen volgen.

Ik verklap ook aan je wat ik in mijn plan voor de tweede helft van het jaar heb opgenomen, waardoor ik NU al zin heb om daar na de vakantie mee aan de slag te gaan ❤️‍🔥 :).

Na de strategiesessie PLAN YOUR GOALS Q3 & Q4 weet jij:

✅ Hoe je op een simpele manier een effectieve workflow voor jezelf neerzet die haalbaar is in de tijd die je aan je business wilt besteden (bye bye grenzeloze 80+ urige werkweken weg met dat continue opgejaagde gevoel)
✅ Wat je kunt doen om er voor te zorgen dat je potentiele klanten op een soepele manier door je klantreis loodst, op weg naar een HELL YES!
✅ Wat er nu voor zorgt dat je de doelen die je voor jezelf stelt nog niet haalt en hoe je dat shift naar NAIL THOSE GOALS

Ik geef deze gratis strategiesessie 2 keer, vandaag (5 juni) om 10.00u en morgen (donderdag 6 juni) ook om 10.00u. Kun je er niet live bij zijn? Schrijf je toch maar in, want je krijgt gewoon een opname. Kun je alleen niet live je vragen stellen, wat natuurlijk goud is, maar hey, het is beter dan niks doen met het verlangen om je doelen te halen ;).

Claim hier je stoel voor de STRATEGIESESSIE PLAN YOUR GOALS Q3 & Q4

Al een tijdje op de wip of je misschien door mij geholpen wilt worden met de groei van je business? In de sessie doe ik een superscherp -en heel kort, geen zorgen- aanbod wat je dan écht niet wilt missen, en waarvoor maar beperkt plaatsen tegen dat scherpe tarief beschikbaar zijn.

So check it out; ben je er bij straks?

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography