Dit is wat ik doe om het jaar GEWELDIG te starten 🚀

Happy New Year 2023

First things first: ik wens jou een supercalifragilisticexpialidocious 2023! 🔥🍾🎉

Of gewoon een gaaf en succesvol nieuwjaar, wat jij wilt. 😉

Ik ben nog niet aan het ‘werk’, heb deze week ook nog vrij, de kids hebben nog lekker vakantie en dat maakt dat ik ook een pasje langzamer mag van mezelf.

Vorige week was de ziekenboeg hier compleet, dus voor mijn gevoel komen we NU pas aan echte vakantie toe. 😉

Zo rond de feestdagen merk ik altijd dat ik volledig uitzoom van businessdingen.
Dat gaat makkelijker dan in de zomervakantie op de een of andere manier.

Komt ook omdat dat is wat ik bij de meesten van ons zie gebeuren tijdens zo’n feestdagen periode.

Je dompelt je onder in de feestvreugde en bent er echt even helemaal uit.

Effe geen gehijg over marketing.
Effe geen salesgesprekken.
Geen klant gesprekken, of fors minder.

En soms… soms he, dan kom je in de buurt van een staat van zijn die riekt naar… ontspanning. #nietverdervertellen

Eenmaal vastgegrepen door het ontspanning virus, vind ik het soms best lastig om dat weer los te laten als de vakantie er op zit.

Vroeger ging ik dan in de eerste week na de vakantie lopen opruimen, klusjes doen die niet urgent zijn maar me lekker afleiden, nog een koffie doen met een vriendin… en dan baalde ik aan het einde van de week dat er nog maar zo weinig uit mijn handen was gekomen.

De laatste jaren zorg ik er voor dat ik met een kort lijstje van acties, meteen op werkdag 1 na de vakantie weer back in de game ben, zonder dat je jezelf meteen weer in het standje ‘haast haast haast’ hoeft te zetten.

Gewoon, om die (kleine) drempel weer even te nemen.

Ik nam hier vorig jaar een toffe podcast over op, voor als je niet zo’n lezer bent: je beluistert de podcast hier: https://open.spotify.com/episode/6ihXL1U86zuZfFCUEu8emu?si=fb9c741ce02d4b25

Wat ik dan zoal doe?

=> Ik “reach out” naar mijn klanten; stuur een berichtje, een mailtje, bel even; he, hoe is het met je? Watskebeurt? Wat speelt er bij je op dit moment? Zo ben ik snel weer in contact met mijn klanten en voel ik weer helemaal waar ze tegenaan lopen en waar ik ze mee kan helpen.

=> Ik rond mijn administratie over 2022 af. Dat staat al zo goed als in de steigers, maar ik verzamel en check alles wat ik nodig heb voor mijn BTW aangifte en de jaarafronding in de eerste week, liefst nog op de eerste dag dat ik weer aan het werk ben. Niks zo lekker als je administratie op orde. Als je op mij lijkt heb je vast je goede voornemens op dit stuk, dus pak die koe meteen bij kop en kont. 😉

=> Voor de eerste week na mijn vakantie staan mijn social media posts, nieuwsbrieven en andere marketing uitingen al klaar; uitgeschreven en ingepland. Die hoef ik alleen nog maar even na te lopen op actualiteit, verder heb ik er geen omkijken meer naar. Vaak recycle ik content van wat langer geleden: als je het al eerder gelezen hebt heb je het kennelijk nog een keer nodig, want je staat nog steeds op mijn lijst, en in het andere geval is de kans klein dat je het al eerder gelezen hebt of dat je het je nog herinnert ;).

=> Ik plan minimaal 1 activiteit in de eerste week na de vakantie die ik beschouw als “lievelings”; zodat ik niet denk, he bah, weer werken -denk ik überhaupt weinig, maar toch- maar yes, van de week mag ik weer…. -vul lievelingsactiviteit in-. Zo ga ik vandaag EN morgen lunchen met een lieve businessbuddy, en staat volgende week dinsdag mijn Business en Bubbels Nieuwjaarsborrel in de agenda op 10 januari (15.00u tot uiterlijk 17.30u). Zo kan ik meteen het businessbrein weer een beetje aanscherpen.

Voor de Business en Bubbels Nieuwjaarsborrel (locatie Huszar in Delft) zijn nog tickets, kom je ook?

Jouw ticket kost maar 47,- ex BTW; je start dan meteen het jaar goed door te connecten met andere toffe ondernemers en wie weet wel nieuwe klanten.

Je scoort je ticket hier: https://useplink.com/payment/l43a4AUhDnW7uKJ3GavbR/

=> Als laatste zorg ik ervoor dat ik in de eerste weken na mijn vakantie een activiteit heb waarbij ik zoveel mogelijk on top of my game ben. Voor mij is dat teachen, connecten met mooie andere ondernemers, live mijn powerding doen. Volgende week staat dus weer mijn online Intensive Change The Game gepland, voor dinsdag 10 januari t/m vrijdag 13 januari, iedere dag van 10.00u – 11.30u live via Zoom.

Change the Game is een unieke en intieme ’training’ waarin ik je op mijn eigen manier meeneem in:

❤️ Hoe je een aanbod creëert waar niet alleen je klant haar vingers bij aflikt, maar jij ook
❤️ Welke manier van marketing voor jou naturel aanvoelt en waarin je 100% tot je recht komt (zonder gekke dansjes en lege nietszeggende content te maken omdat je maar zo vaak mogelijk zichtbaar wilt zijn)
❤️ Wat er gebeurt als je je business blijft volproppen met ‘slimme strategieën” en steeds maar nieuwe businessmodellen gaat implementeren, en wat je kunt doen om het instorten van je business tegen te gaan
❤️ Waarom ‘lekker jezelluf zijn’ jou veel verder gaat helpen dan de zoveelste ‘gegarandeerd succesvol in 23 magische stappen’ template
❤️ Hoe je op een manier kunt verkopen die niet energiecontracterig of kiloknallerdealerig aanvoelt -of juist WEL als JIJ daar goed op gaat-, maar sowieso op een manier waarmee je voor beide partijen de allerbeste deal sluit
❤️ Wat er in jouw Gameplan voor 2023 mag staan, zodat je EN niet meer opgejaagd wordt door het gevoel ‘meer, meer, meer’ te moeten doen, alleen acties doet die voor jou relevant en effectief voor jou zijn en waarmee je de flexibiliteit hebt en voelt om te schakelen op het moment dat de omstandigheden daar om vragen, maar je TOCH je doel kunt halen.

het is tijd om het spelletje dat ondernemen heeft voorgoed naar je hand te zetten.
En wat is dan een mooier moment om daar meteen in het nieuwe jaar een verse start mee te maken?

Jouw ticket voor de Change The Game scoor je hier:
https://useplink.com/payment/Q9QSiUcnAyHhZgYsggyA9/

Let op: het kan even duren voor je een bevestiging krijgt ivm mijn vakantie. Geen paniek, als je op de bevestigingspagina komt is jouw aanmelding goed verlopen en regel ik zo snel mogelijk dat je de juiste informatie krijgt.

EIGENLIJK liep de kortingsactie tot en met oudjaarsdag, maar ik heb besloten -ook omdat ik geen zin heb een nieuwe betaallink te maken 🤪- dat je VANDAAG ook nog je ticket kunt kopen voor Change the Game met 30 eu korting EN de Gameplan 2023 jaarplan besloten podcasttraining twv 44,- als bonus.

Jouw ticket kost alleen vandaag dus maar 47,- ex BTW ipv 77,- ex BTW.
https://useplink.com/payment/Q9QSiUcnAyHhZgYsggyA9/

Ik kan niet wachten kom je daar te zien ❤️.

Op deze manier voelt het voor mij al heel snel weer als een feestje om weer aan het werk te gaan na de feestdagen. En als iets als een feest voelt, spring ik er sowieso mijn bed voor uit, welke dag het ook is. 😉

Hoe werkt dit voor jou? Heb jij vrij gehad afgelopen week, of heb je gewoon doorgewerkt? Ben je komende week nog vrij of weer lekker fris aan de bak? Vind je het lastig om weer aan het werk te gaan, of juist niet? Ik ben benieuwd hoe dat voor jou is, laat je het me weten?

Heb een heerlijke week!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography