Dit is mijn geheime recept voor een succesvol jaarplan 2023

geheime-recept-tekst-van-de-rode-ronde-grijze-stempel-op-rood-textuurstempel-213650213

Sodeknetters; ik geloof niet dat ik OOIT een actie heb gedaan in het weekend die ZO snel vol zat 😍.

De kaartjes trek actie van gisteren was binnen een paar uur VOLGEBOEKT, ondanks dat het zondag was.

Ik had niet eens tijd om de actie ook nog op Instagram te delen, want ik had jullie en mezelf beloofd het te maximeren op  44 en daar wil ik me dan ook aan houden.

Niet getreurd; als je een freebiehunter bent en daarom graag aan deze actie wilde meedoen (Caught ya 🤪 ): er komen nog meer gratis acties dus houdt gewoon je mail in de gaten de komende 30 dagen.

Mocht je AAN zijn gegaan op het zachte stuk van dit aanbod, weet dan dat ik nog twee andere HELE toffe deals voor je open heb staan die je nog kunt scoren:

🎁 DEAL 3: Onbeperkt toegang tot de opname van de Masterclass RIJK, waarin ik je leer met welke 5 unieke tools ik iedere dag weer mijn gevoel van overvloed en rijkdom weet open te zetten, zodat je makkelijker kansen pakt en meer omzet aantrekt. Je krijgt er nu tijdelijk een handige cheat-sheet bij om uit te printen en altijd bij de hand te houden. Je claimt je deal voor maar 11,- ex BTW HIER: => DEAL MASTERCLASS RIJK

🎁 DEAL 8: Scoor nu nog lifetime toegang tot de intieme (meditatie) audio UNLOCK PERMISSION. Met deze audio neem je in 25 minuten de allerbelangrijkste belemmeringen weg die jou nu tegenhouden om ECHT je eigen ding te doen in het ondernemerschap. Dat lijkt zo makkelijk gezegd, maar jij en ik weten dat dat niet zo is. Speciaal om jou te helpen op momenten dat je de neiging hebt je in te houden, heb ik deze bijzondere audio voor je opgenomen. Dat de audio precies het gewenste effect heeft zoals ik had bedoeld, beschrijft onder meer Anke in haar berichtje aan mij:

Je bestelt de UNLOCK PERMISSION audio HIER voor maar 7 euro ex BTW: DEAL 8 UNLOCK PERMISSION AUDIO.

Maar goed; alle zachte business dingen aside: vandaag is het weer tijd voor actie in de taxi.

Niet omdat het zachte er niet mag zijn, oh no.

Maar omdat ik geloof dat het zachte niet kan floreren zonder, nou ja, laten we het maar het ‘harde’ noemen.

Je hebt én flow nodig én structuur.
Én actie én rust.
Én inspiratie én af en toe gewoon verstand op nul.
Én consistentie én spijbeldagen onder een deken.
Je hebt én een plan nodig, omdat je anders ook niet de ruimte hebt om er vanaf te wijken.

En dat is waar ik het vaak ‘mis’ zie gaan.
We verlangen zó naar dat gevoel om volledig vanuit flow en inspiratie te kunnen werken, en willen zo graag dat alles wat we doen niet ls werken voelt, dat we allergisch zijn geworden voor het gevoel dat we ons moeten ‘vastleggen’ met een plan.

Of laat ik het onuitsprekelijke Voldemort woord van tegenwoordig onder ondernemers eens uitspreken: een OMZETDOEL. 🙈

Maar daarmee doe je jezelf tekort.

Zonder doel geen resultaat.
Zonder plan geen uitkomst.
Het heeft geen zin om verdrietig en teleurgesteld te zijn over het resultaat dat je binnenhaalt met je business als je niet in kaart hebt gebracht wat het dan precies is dat je wilt bereiken.

En tuurlijk kan dan onderweg blijken dat het leven niet loopt zoals gepland.
Heb ik zelf ook ervaren begin dit jaar: 7 weken ziek in Q1 en mijn hele planning was naar de klote.

Maar ik HAD er wel een en het was mijn redding dat ik niet helemaal overnieuw hoefde na te denken over wat ik dan WEL ging doen om mijn gewenste resultaat te behalen, maar dat ik kon bijsturen en een paar dingen omgooien op het plan dat er al was, zodat het alsnog ging werken.

Dus mocht jij ook allergisch zijn voor plannen omdat je bang bent dat er dan geen ruimte meer is voor spontane dingen; dit is je wake-upcall.

Het leven is er een meester in om allerlei spontane dingen op je af te gooien, toffe en vervelende dingen, die je planning in de soep laten lopen.

Wil je niet helemaal onthand zijn door dat soort life events, dan wil je ECHT de kaders van je plan klaar hebben zodat je makkelijker bij – en terug kunt sturen.

Laatst deelde ik in een podcast de manier waarop ik voor 2023 mijn jaarplan heb gemaakt (feels GOOD, baby! 🙌).

Daarin vertelde ik ook over de Live Strategiedag op 12 december aanstaande, waarmee ik jou ga helpen een jaarplan te maken voor 2023, waardoor je je EN in control voelt EN er plenty tijd overblijft om te spelen en voor ‘spontane’ ideeën.

Wanneer je vandaag je ticket boekt via de site, krijg je niet alleen de follow-up training t.w.v. 147,- cadeau, maar ook nog eens een tof jaarplanner pakket t.w.v. 35 eu (voor aan de muur EN op je bureau!) zodat je je plannen steeds visueel houdt (voor mij een MUST HAVE als het gaat om mijn doelen halen).

Jouw investering voor deze live strategiedag ON TRACK, inclusief lunch, hapjes en drankjes overdag EN een borrel na op een prachtige locatie nabij Delft, is slechts 147,- ex BTW.

ALLEEN als je vandaag je ticket boekt krijg je het cadeaupakket t.w.v. 35 eu erbij.

Claim hieronder dus snel je ticket, dan ben jij na 12 december ready to GO voor 2023. 🔥

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography