Dit is HET cadeau voor iemand die alles al heeft

zltlhekbh04

Wat schenk je iemand die alles al heeft?

Het is de vraag die de deze weken in veel gezinnen door hoofden heeft gespookt, denk ik zo.

Koop ik weer die eeuwige sokken?
Toch maar die bier-adventskalender -neh, dan moeten de eerste 5 meteen op op Pakjesavond-?
En wat moet er bij jezelf op de lijst?

Tuurlijk heb je wel wat te wensen, maar zoals een goede vriend van mij ooit zei toen we over een rommelmarkt in Brussel liepen en mijn ogen bij een van de kleedjes begonnen te glimmen; “Clau, je HEBT al een tas”.

En het was waar.
Want ik heb al een tas en ook al schoenen en of ik nou NOG een kookboek moet vragen bovenop mijn verzameling van 500 kookboeken…

Ik HEB alles al.

En jij waarschijnlijk ook.

Maar december komt eraan en daarmee straks ook de kerstdagen en dat is toch de tijd dat je aan alles voelt borrelen; ik wil iets GEVEN.

Iets waardevols.
Iets waar je wat aan hebt.
Iets waar je mee vooruit komt.
Iets waar je echt blij mee bent.

Maar ja, wat dan, want ook JIJ hebt alles al.

In meer opzichten dan je je zelf nu bewust bent.

Want ik zie je heus wel, glurend naar die tassen, schoenen, notitieboekjes -HOE groot was je voorraad ook al weer?- ….

Maar je hebt al een prachtige tas, alleen je gebruikt hem nooit en die killer heels staan weg te stoffen in de kast.

Waarom draag je ze nooit?
Omdat je stiekem bang bent dat anderen die tas te schreeuwerig vinden en voor wat anderen van je zullen denken als je op je hoge hakken boven iedereen uittorent.

Het is wel een enorm praktische tas, je vindt hem fantastisch en met die hakken voel je je on top of the world.
Ze staan je bovendien fenomenaal.

Dus blijf je maar zoeken naar nieuwe spullen in de hoop dat je iets vindt dat jou EN een beetje staat, EN de goedkeuring van anderen weg kan dragen.

Als je mij een beetje kent, dan heb je vast het bruggetje naar jouw business nu gespot. 😉

Dat je ook daar steeds maar blijft zoeken naar nieuwe dingen; nieuwe methodes, nog meer kennis, weer een andere strategie, maar blijven schaven aan de plannen.

Omdat je hoopt dat je dan eindelijk meer en makkelijker klanten gaat maken dan nu.

Snap je dat je die ‘killer heels’ die je zo fantastisch staan, in de kast laat versloffen?

Je hebt ALLES wat je nodig hebt om een fantastische business te runnen al in huis.
Je hoeft er niet nog meer kennis voor op te doen, nog meer producten bij te verzinnen of ingewikkelde strategieën en funnels op los te laten.

Je kunt gewoon gebruiken en dragen wat je al ‘in de kast hebt liggen”.

Lastig, zeg je?

Weet je niet hoe je het ‘moet dragen’ of ‘of het je echt goed staat?”

Laat mij je daar dan, businesstechnisch, mee helpen.

Verstand van mode heb ik niet -nee eerlijk niet, ik heb van die vriendinnen die van een vuilniszak nog een dikke vintage hit kunnen maken, maar ik ben meer van de plank en hem niet raken, zeg maar- maar ik weet wel precies wat jouw ‘killer heels’ zijn die alle nekken doen draaien, als het gaat om jouw bedrijf.

Dus dat is mijn cadeau aan jou: het cadeau voor iemand die alles al in huis heeft om succesvol te worden en dat eindelijk wil gaan oogsten.

Als jij merkt dat je het moeilijk vindt om je eigen superpowers zo in te zetten dat je magnetisch aantrekkelijk wordt voor je klanten, dan is mijn Gameplan 2022 challenge geknipt voor jou (van 6 t/m 9 december).

In de challenge laat ik je zien:

???? Hoe je een aanbod ontwerpt waar niet alleen je klant maar ook jij je vingers bij aflikt
???? Welke manier van marketing voor jou naturel aanvoelt en waarin je 100% tot je recht komt (zonder gekke dansjes en lege nietszeggende content te maken omdat je maar zo vaak mogelijk zichtbaar wilt zijn)
????Wat er gebeurt als je je business blijft volproppen met ‘slimme strategieën” en steeds maar nieuwe businessmodellen gaat implementeren, en wat je kunt doen om het instorten van je business tegen te gaan
???? Waarom ‘lekker jezelluf zijn’ jou veel verder gaat helpen dan het zoveelste ‘gegarandeerd succesvol in 23 magische makkelijke stappen’ template
???? Hoe je kunt verkopen op een manier die niet energiecontracterig of kiloknallerdealerig aanvoelt, maar waarmee je voor beide partijen de allerbeste deal sluit
???? Wat er in je gameplan voor 2022 mag staan, zodat je EN niet meer opgejaagd wordt door het gevoel ‘meer, meer, meer’, alleen die acties doet die relevant en effectief voor jou zijn en waarmee je de flexibiliteit hebt en voelt om te schakelen op het moment dat de omstandigheden daar om vragen, maar TOCH je doel kunt halen

Je claimt je gratis plek deze link

Na deze challenge heb jij een foolproof plan waarvan je voelt dat het klopt EN voor je gaat werken, zonder dat je je opgejaagd voelt door lange to-do lijsten, omzetdoelen en meer van dat soort moetjes.

Als je pakjesavond gaat vieren deze week: ik wens je een topavond met supertoffe cadeaus, veel liefde sfeer en gezelligheid, maar ook al vier je het misschien niet of doe je niet aan cadeautjes, remember:

Je HEBT alles al.

Wear it with pride. ????

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography