Dé gouden tip als je #unfiltered content wilt maken die raakt

Claudia_reportage_008

Ik wil wedden dat jij bij sommige stukken content ook wel eens denkt: zit ik hier nou ziekenhuis memo te lezen of kan ik hier wat van opsteken?

Kennelijk vinden veel ondernemers het nog niet zo makkelijk om content te maken die het hart van hun lezers instantly raakt.

Ze verdwijnen daardoor in zogenaamd professioneel overkomende stukjes content, compleet geperfectioneerd, inclusief subkopjes, opsommingen, en een keurige ‘met vriendelijke groet’ aan het eind.

Alsof je vier dagen oude boterhammen aan het wegknagen bent zonder boter, echt waar. 😫

Wat maakt het nou lastig om content te schrijven die lekker klinkt, lekker weg leest, en waardoor het voelt alsof je bij de schrijver on the room bent?

Wat maakt dat je bij de ene post rücksichtslos doorscrollt, en dat je bij een post van een andere ondernemer op de save button, de like button, of op de knop om te reageren drukt met “oh girl, YOU READ MY MIND!” 🙈.

In deze podcast deel ik met je wat er misgaat in jouw schrijfproces waardoor je gortdroge content eruit poept, en wat mijn numero UNO Hack is om magnetisch aantrekkelijke content te schrijven waar jouw ideale klanten op aangaan.

Je beluistert de podcast via de knop hier onder:

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography