Ben jij een OF-OF ondernemer, of een EN-EN ondernemer?

iStock-1140379193_0

Ik zit hier met een bowl Griekse yoghurt-granola-agavesiroop en een tweede cappuccino voor mijn snufferd.

Niet meteen allemaal over me heen vallen vanmorgen, oh gij leger aan leefstijlcoaches, maar ik had nog niet ontbeten.

In plaats van ontbijten had ik vanmorgen mijn laptop in mijn rugzak gepropt; op weg naar de pedicure, en dan in de tussentijd na de pedicure en vóór de businesslunch, kon ik nog even deze mail aan jou typen.

Dus nu zit ik hier in ’t Postkantoor in Delft -door mijn kinderen liefkozend het Tostikantoor genoemd, omdat we hier zo vaak komen en de tosti’s to die for zijn-, te genieten van een rustig restaurant, al helemaal in vol kerstornaat met in 2 hoeken een kerstboom en overal groene kerststerren aan het plafond, de roestbruin radiator pruttelend naast me.

En ik heb vandaag echt moeite met het kiezen van een onderwerp voor deze mail, want Ik heb nog maar 3 dagen in deze e-mail challenge en er is nog so much to say. ❤️

Zoals dat gaat met een goed experiment, levert deze e-mail challenge misschien wel meer vragen op dan dat het antwoorden oplevert.

De kunst is om te voelen wat je met die vragen wilt doen en wat ze je proberen te vertellen.

Wat maakt dat sommigen van mijn lezers op ALLE mails tot nu toe hebben gelezen, sommige mails zelfs meerdere keren, 10 keer op de betaallink hebben gedrukt -ja jongens, er komt steeds dezelfde link tevoorschijn, gek he; ik zie je heus wel ;)- en TOCH niet bestellen?

Terwijl het andere mensen dezelfde deal 1 keer in mijn stories voorbij zien komen en zeggen; ik VOELDE gewoon dat ik dit wilde hebben, ik heb gewoon op JA gedrukt?

Wat maakt dat ik tegelijkertijd kan voelen dat het he-le-maal oké is dat mensen zich uitschrijven vanwege de hoge hoeveelheid mail – want als je niet in staat bent tussen de regels door de waarde te pakken, dan ga je ook nooit resoneren met wie ik ben, wat ik kan en waar ik voor sta, dus dan is het misschien maar beter dat onze digitale wegen scheiden.

En dat ik tegelijkertijd baal dat leads waar ik advertentiebudget in heb geïnvesteerd , kennelijk zo vluchtig zijn soms 🧐.

Wat maakt dat ik mensen kerstbomen zie kopen van tegen de 100 euro, voor hooguit 3 weken pret, en daarna een jaar lang allemaal dennennaalden in huis, en dat mensen het ’te duur’ vinden om een masterclass te kopen voor 11 euro, waar ze de rest van hun ondernemerscarrière duizenden euro’s extra mee kunnen verdienen?

Geen oordeel hier hoor, mocht je dat zo interpreteren; ik zit zelf ook wel eens te fucken met een gevalletje verkeerde zuinigheid, waarvan ik achteraf denk; Verhey, waarom heb je hier zo lang mee gewacht? Dus no shame here, alleen verwondering.

Het punt is, in ondernemerschap zijn dingen er vaak allebei, en tegelijk.

Je kunt EN mega inspirerend zijn voor mensen, EN fnocking irritant.

EN een powerhouse, EN een twijfelkont.

Je kunt EN  gefocust zijn EN all-over the place.

EN succesvol voor in de boeken (100K plus, prachtige feed, veel followers) EN knettereenzaam of ongelukkig.

Soms mag je EN meer vaart maken, EN meer je broodnodige rust pakken.

Ik geloof dat we met zijn alleen grilliger zijn dan we laten zien.
En dat dat vechten tegen die grillige kant maakt dat je minder ‘succesvol’ bent dan je zou willen. Wat succesvol voor jou dan ook maar betekent, want dat is voor iedereen verschillend.

Ik had voor vandaag een andere deal in de planning staan.

Maar ik denk dat je inmiddels van me gewend bent dat ik ook gewoon lekker de ruimte neem om wat anders te pluggen als ik denk: neh, heb ik geen zin in, ik wil NU wat anders. 😉

Voor vandaag wil ik jou graag een SUPERPOWER call aanbieden.

Een 1 op 1 Coachcall van een half uur via Zoom, waarbij we samen intappen op wat JOUW superpower is (in life & businesswise) en wat je kunt doen om mindfucks en blokkades die er nu voor zorgen dat je die superpower niet volledig inzet, te tackelen.

Zodat je ziet dat die grilligheid jou juist maakt wie je bent en in feite jouw superpower is.

Normaal is jouw investering voor zo’n 1 op 1 coachcall 147,- ex  BTW.
Nu als DEAL slechts 47,- ex BTW.

We plannen de SUPERPOWER CALL begin januari, zodat jij het nieuwe jaar met een boost kunt starten. Voor een paar Lucky Birds heb ik misschien deze maand nog plek.

Ik zet een maximum op het aantal superpowercalls, want kan ze niet onbeperkt in mijn agenda kwijt. Dus wees er snel bij als je deze superpowerdeal wilt claimen 🙌

Claim hier de DEAL van dag 28 (superpower call)

Belgische ondernemer? Claim hier de DEAL van dag 28 (superpower call)

Ik ga me snel klaarmaken voor de lunch zometeen: heb nog een heerlijke dag en wie weet tot snel bij de SUPERPOWER call. 🔥

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography