Bekentenis 🙈

Claudia Verhey - Template vorm foto's - V2F

Ik moet je iets bekennen…

Waar ik het laatste jaar een beetje jeuk van kreeg en sceptisch naar keek, is als ik op Insta weer zo’n ondernemer tegenkwam die helemaal losging over haar ‘ontembare missie om…” en dat haar “why zo groot is als een vuurbal.”

Ik bedoel, kom op, het is ook gewoon wérk hè, stroop gewoon je mouwen op en hatseflats actie in de taxi toch? 💪

Allemaal hartstikke leuk en aardig, maar we hebben een bedrijf, willen geld verdienen, ook als het niet bijdraagt aan onze missie.

Maar weet je waar ik achter gekomen ben, ?

Dat als je ondernemer bent, en je hebt geen doel en richting, dat je dan ook nergens komt. 🙈

Lekker freewheelen, experimenteren, vanuit je flow werken… je komt er best een eind mee, maar op een gegeven moment trekt het je niet meer vooruit.

Dan is de inspiratie gewoon op, de energie en koek dus ook, en ja, wat dan?

Sleep jezelf dan nog maar eens uit bed in de morgen als je niks hebt wat belangrijk genoeg voor je is om je warme nest voor te verlaten. Das verrekte lastig kan ik je zeggen.

Het punt is, dat ook al vertik je het misschien om een doel te stellen, een missie aan je zaak te hangen… je hebt het wel nodig.

Want met een doel en/of een missie, weet je acuut beter hoe je:

❤️‍🔥 De juiste beslissingen over de door jou te volgen strategie neemt
❤️‍🔥 Welke verhalen je met je following moet delen om ze enthoustiast te maken voor jouw missie
❤️‍🔥 Welke acties bijdragen aan jouw doel en welke niet, zodat je die kunt laten liggen
❤️‍🔥 Je plannen in haalbare kleine stapjes moet knippen
❤️‍🔥 Waar je je op moet focussen en wanneer je oogkleppen op mag zetten
❤️‍🔥 Hoe je je dromen en verlangens zo snel en makkelijk mogelijk verwezenlijkt

Misschien toch zo gek nog niet, zo’n doel & missie ;).

Wat mijn missie is, ? Tof dat je het vraagt.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om hun business te laten groeien, door hun eigenwijze en magnetische zelf te zijn en dat te laten zien in een uniek aanbod & authentieke content.

De focus ligt op groei.

Als groei van je bedrijf jouw focus krijgt, zul je zien dat je andere -betere- resultaten haalt.

Nu denk je misschien, maar Clau, ik doe toch al mijn stinkende best?
Daar twijfel ik geen seconde aan.

Ik zie en spreek alleen wel veel ondernemers die knetterhard werken, maar niet zoveel vooruit komen als ze eigenlijk zouden willen of niet het aantal klanten en de omzet  hebben die ze zouden willen.

Wat ik zie? Ze zijn niet gefocust op een specifiek doel.

Dat is nameliijk de fuck-up die ik veel ondernemers zie maken als ze meer omzet willen maken; meer dingen toevoegen, harder en langer werken, net zo lang tot je verzuipt in je to-do lijst en ‘wat er allemaal zou moeten’ volgens de goeroes, en wat er dan gebeurt is dat je overweldigd raakt door alles wat je moet doen en de kansen die je wilt pakken en dat zorgt er dan weer voor dat je bevriest.

Dat hoeft niet, lieve .

Daarvoor heb ik een compact systeem ontwikkeld waarmee ik al mijn klanten help om een logische en overzichtelijke strategie met de bijbehorende effectieve acties voor zichzelf te creëren, waarmee je flow en doorstroom kunt creëren je bedrijf en je resultaat omhoog ziet schieten, zonder daar harder voor te hoeven werken.

In dit systeem zie je de kracht van FOCUS aan het werk.
En dat is wat ik jou gun, dat je kunt focussen op groei.

Maandag 11 december (om 10.30u) geef ik voor het eerst in lange tijd weer een gratis masterclass met de titel FOCUS OP GROEI.In deze masterclass ga ik met je delen:

⏩ Wat het systeem is dat ik met al mijn klanten deel om ze te helpen om een overzichtelijke adelaarsvisie over hun bedrijf te ontwikkelen waarmee ze meer bereiken dan ze ooit hadden kunnen dromen.
⏩ Hoe je je strategie zo ontwerpt dat hij voor de volle 100% bij je past en dat hij tóch voor je werkt, zonder dat je je ziel hoeft te verkopen door one size fits all templates te gebruiken
⏩ Hoe je in je business kunt sturen op energie, enthousiasme en talent, zodat je het geweldig blijft vinden om je missie out there te brengen en er de allerleukste klanten mee aantrekt
⏩ Hoe je stevig in je leiderschapsrol stapt en de besluiten durft te nemen die nodig zijn om je business te doen groeien.

Omdat dit waardevolle content is die ik normaal alleen met mijn klanten deel, is de masterclass alleen gratis toegankelijk als je er live bij bent.

Ik ga mijn supereffectieve en unieke systeem delen, en ben bereid dit te laten zien aan jou als jij ook bereid bent er (live) energie in te steken.

Meedoen aan deze masterclass gaat je namelijk GOUD opleveren voor de groei van je eigen business.

De fouten die ik heb gemaakt hoef jij niet meer te maken, en de kansen die ik na lang zoeken heb gespot kun jij eerder pakken.

Maar dan heb je er wel bij te zijn, dat is het enige wat ik vraag.

Wil je erbij zijn?

Meld je dan snel even aan via onderstaande link:

Meld je hier aan voor de gratis masterclass Focus op Groei (maandag 11 december)

Heb een heerlijke dag vandaag!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography