Backbone Mentorship

Up close & personal businesscoaching & personal coaching zonder poespas: voor ondernemers met een uniek randje

 

 

 

 

 

 

Ik weet waarom jij hier bent.

Jij bent een GAMECHANGER.

Ik denk dat je diep van binnen weet dat je hier iets te brengen hebt wat alleen maar realiteit kan worden als JIJ het de wereld in slingert.

De wereld snakt naar jouw unieke talent. 

Jouw anders dan anders kijk op jouw vakgebied.

Naar jouw uitzonderlijke vermogen om levens te veranderen en dromen te helpen uitkomen. 

Let’s be honest; de wereld snakt naar JOU.

Claudia Verhey - Rise UP - 9

Je bent het best bewaarde geheim van jouw branche En dat mag anders, right?

Het zijn dingen die bijna niemand hardop zegt, maar als we in jouw brein & hart konden kijken zouden we dit zien:

 • Claudia Verhey – Element 6

  De teleurstelling wanneer een mooie lead bij je collega ondernemer instapt en niet bij jou. We zeggen collega, want we denken in overvloed immers, maar potdomme, wat waren jullie een mooie match geweest. Waarom ziet zij dat niet?

 • Claudia Verhey – Element 6

  De adrenaline die nog door je aderen stroomt als je tot weer net iets te laat achter je laptop hebt gezeten, en nog na-stuiterend in bed ligt. Tuurlijk vind je het niet erg om hard te werken. Ergens geniet je er zelfs van. Maar zou de next level YOU niet wat eerder haar rust pakken, vaker helikopteren en structureler en effectiever uitbesteden, like a BOSS? Die gedachte houdt je nog langer wakker. 

 • Claudia Verhey – Element 6

  Het continue dilemma wat je voelt tussen zoveel mogelijk waarde willen leveren aan je klant maar ook je GRENZEN scherper willen afbakenen. Je weet dat het niet meer oké is om een grens te stellen aan je tijd en energie, om er vervolgens weer over heen te gaan omdat je het je klanten zo gunt of omdat je net die ene deal makkelijker wilt sluiten. En toch doe je het soms nog, fuck.

 • Claudia Verhey – Element 6

  De warboel van nieuwe, briljante, geniale ideeën, waarvan je voelt dat het allemaal de wereld in mag maar die soms zorgen voor een complete OVERLOAD en een blokkade op je flow. Je zou EN graag volledig je flow willen volgen maar wel slim, in control, en effectief. De power van je vrouwelijke energie, geholpen door een shit mannelijke energie. Win-win; lift-off!

 • Claudia Verhey – Element 6

  Dat zeurende stemmetje dat steeds harder gaat praten en blijft zeggen: Je gaat niet hard genoeg, er wachten mensen op je, je moet vaart maken, er zijn mensen die je nodig hebben en jij bent er nog niet voor ze. Er is een hypotheek die betaald moet worden, kinderen voor wie je een voorbeeld wilt zijn… Loyaliteit- en verantwoordelijkheidsgevoel staan AAN.

 • Claudia Verhey – Element 6

  De verwarring die je voelt over dat je alles lijkt te doen wat je zou moeten doen om het te laten slagen, maar dat ondanks dat het resultaat toch niet is zoals je had gehoopt.  Niks om over te klagen, verre van zelfs… Maar het verlangen blijft smeulen en aan je trekken. Het roept je. Al heel lang.

Deze onderwerpen zijn niet nieuw voor je. 

Je had alleen niet gedacht dat je er op dit level van ondernemerschap nog je neus aan zou stoten. 

Het gedoe houd je op een plateau. 

Genoeg omzet, genoeg klanten, leuk werk.

Maar je wil het veranderen naar een serieuze continue cashflow, een winstgevende business, laaiend enthousiaste klanten en werk dat voelt als iedere dag je machtig mooie purpose leven.

Niks niet werken; het voelt als vervulling🔥.

Claudia Verhey - Rise UP - 4

Er ligt een uitnodiging voor jou. En die is voor jou, als je hiermee ‘klikt’:

 • Claudia Verhey – Rise UP – 2

  Je bent een ambitieuze, anders dan anders ondernemer met een diep gedreven missie om van de wereld een betere plek te maken, door anderen te helpen groeien (zakelijk of persoonlijk)

 • Claudia Verhey – Rise UP – 2

  Geen “ik doe maar wat”, voor jou; je weet waar je mee bezig bent en kent het spel van ondernemen, al voel je ook dat als je ECHT in je next level YOU zou stappen, er dan a whole other ballgame gespeeld gaat worden.

 • Claudia Verhey – Rise UP – 2

  Je bent hier niet simpel om het spel te spelen en veel geld te verdienen; you’re here to change the game 🔥

 • Claudia Verhey – Rise UP – 2

  Er komt een boodschap uit je poriën waarvan je voelt dat de HELE WERELD die moet horen.

 • Claudia Verhey – Rise UP – 2

  Je draait een serieuze en steady omzet van 4-5K per maand of meer. Maar dit is pas het begin.

 • Claudia Verhey – Rise UP – 2

  Je voelt je regelmatig alleen in je bedrijf; je bent gewend om grote verantwoordelijkheden te dragen en zware dingen op je schouders te dragen. Er zijn in je omgeving niet veel mensen die jouw ambitie delen,  jouw drive, en die in essentie begrijpen wat er voor jou op het spel staat. Maar soms, soms…. zou meer hulp wel heel welkom zijn.

 • Claudia Verhey – Rise UP – 2

  Je voelt je regelmatig het best bewaarde geheim in de markt. En daar BAAL je van, want je hebt zoveel moois te brengen; iedereen zou jou moeten kennen.

 • Claudia Verhey – Rise UP – 2

  Je houdt niet van poespas, valt niet snel voor gladde praatjes en wat je aanpakt neem je serieus. Je weet dat als je er vol voor gaat, je 10 keer harder gaat dan de rest.

 • Claudia Verhey – Rise UP – 2

  Je hebt een uniek randje. Iets waar je je vroeger voor schaamde, niet voor uit durfde te komen, misschien wel mee werd gepest. Nu begin je steeds meer te zien; misschien zit hier mij grote goud.

Hoe Ondernemers met een randje mijn Coaching ervaren:

WhatsApp Image 2022-09-01 at 3.13.58 PM
WhatsApp Image 2022-09-01 at 3.14.05 PM
WhatsApp Image 2022-09-01 at 3.15.36 PM
WhatsApp Image 2022-09-01 at 3.14.13 PM
WhatsApp Image 2022-09-01 at 3.15.26 PM
WhatsApp Image 2022-09-01 at 3.15.54 PM
WhatsApp Image 2022-09-01 at 3.16.15 PM

Weet je, ik weet waar jij vandaan komt en waar je nu staat.

Ik weet ook waar je heen wilt, en zelfs als jij dat niet weet, waar je heen MAG bewegen.

Je bent misschien al langer op zoek naar een coach, een mentor, een strategisch belangrijke partner.

Maar in zo’n opgeklopt programma helemaal volgestouwd met masterclasses, Q&A’s 1000-en templates… daar heb je helemaal geen zin in. 

Jij wilt GÁÁN.

Geen poespas. 

Geen onnodige tijdverspilling.

Geen ruis van anderen. 

Just coaching, you and me. Full acces.

No limits. 

Ik geef, free as a bird.

Jij pakt aan.

That’s it. 

 

Hoe klinkt dat?

Je kunt je namelijk wel onderdompelen m een bad met algemene informatie; wat iedereen doet is niet de beste weg voor jou. 

Jij hebt een eigen weg, een eigen unieke manier, een eigen tone of voice, die voor jou het allerbeste werkt.

En willen we dat tig levels hoger tillen, dan moet daar geen ruis of een filter tussen zitten.

In mijn Backbone Mentorship (halfjaarprogramma) krijg je dit:

 • Claudia Verhey – Element 6

  Een live (of online als je dat liever wilt) kick-off strategie sessie van 2,5 uur. We zoomen in die sessie helemaal uit de waan van de dag en we zoomen in op de potentie van jouw bedrijf. Op een toffe locatie waar je echt even in de gelegenheid bent om te helikopteren en je dromen aan te raken.  We stellen scherp op jouw niche, jouw unieke message, jouw beste conversiemethode, positionering in de markt en jouw optimale workflow. Hoe houd jij je energie hoog? Zodat je het waanzinnige plan dat we voor je neerzetten kunt gaan leven.

 • Claudia Verhey – Element 6

  Mijn directe contact lijn via Telegram. Jij appt me als je vragen hebt, even wilt sparren, een salescall wilt voorbereiden, tegen enorme mindfuck aan loopt of een second pair of eyes nodig hebt, een plan of een strategische tekst te toetsen. Ik antwoord ASAP, zodat je weer snel verder kunt vliegen.

 • Claudia Verhey – Element 6

  Als dat nodig is, spreken we elkaar via Zoom. De ene maand is dat twee keer op geplande tijden, maar als je in een lancering zit of juist op een tough piece of life aan het knagen bent, plannen we een extra call. Vraag het me en ik zorg dat ik er ben.

  In de basis heb je 2 calls van een uur per maand, maar we doen ook niet moeilijk over wat extra support if needed. 

 • Claudia Verhey – Element 6

  Met mij heb je je een personal copywriter in huis. Ik help je om AL je teksten naar een hoger level te tillen, te zorgen dat ze 200 % jouw tone of Voice hebben en dat ze je meer aanvragen en conversie opleveren dan ze nu doen. Zodat jouw message met impact de juiste mensen bereikt EN ze op de knop laat drukken 🔥

In dit mentorship creëren we voor jou een bedrijf dat klopt als een bus. Waar je serieus winst mee maakt en wat je vervulling geeft. Purpose.

Volle bak GAAN voor waar je hier voor bent, en je geld verdienen met dat wat jij het allerleukste vindt. Op een simpele maar absurd effectieve manier.

Je voelt waarschijnlijk allang; het is tijd voor een hogere versnelling. 

Waanzinnige klanten.

Doen waarvoor je bedoeld bent.

Een bankrekeningsaldo wat ruimte geeft om te spelen. En iedere dag zeker weten; ik heb het allergaafste bedrijf van de wereld.

Jouw DROOM wacht op jou ❤️

Backbone Geen poespas: alleen coaching. En veel ook. 🔥

Claudia Verhey - Template vorm foto's - V4B

Aan dit programma heb ik net zo lang gesleuteld tot het een aanbod werd om van te smullen, voor jou en voor mij. Ik kan jou alleen het allerbeste van mezelf geven als ik er zelf juichend voor uit mijn bed spring.

Als ik jou echt wil helpen groeien, dan zit ik je het liefst zo dicht mogelijk op de huid.

Jij bent een type dat het prima ‘zelluf’ kan, maar ook iemand die weet dat je tien keer sneller gaat met iemand die voor jou ziet wat er mogelijk is, en die je daarnaartoe helpt. 

Iemand die voelt als jouw BACKBONE, zodat je je business niet meer alleen hoeft te dragen.

 

 

Ready to Change The Game?

De investering voor een half jaar backbone mentoring bedraagt 

€777,- (excl. BTW) per maand 

BONUS:  Wanneer je kiest voor een pay in full (3997,- ex BTW), bespaar je 665 euro op jouw totale investering! 

Zij ondernemen al zonder gedoe

Claudia Verhey - Contact 2
640BEE39-EC2B-4443-9995-D760C0B6D331-ponlo4hnn8do2dxhm70z79khshdfdb3f3rs158ely8

"De eigenschappen die Claudia in zicht verenigt zijn MAGISCH;

Ze weet je meteen weer aan te zetten, kraakt alle diepere lagen.
Ik sta er altijd weer van te kijken dat ze ALTIJD, OVERAL een oplossing voor heeft die 100% past bij wie JIJ bent.”

Miranda Staring

Review-Lotte

Your future self is gonna thank you als je NU met Claudia gaat werken.

Ik heb in de eerste 3 maanden van dit jaar meer verdiend dan heel vorig jaar, i shit you not. En OOK nog eens op een manier die veel beter bij me past.”

Lotte v/d Broek

Review-Wieteke

Ze laat me zien dat ik mijn plek mag innemen

“Ik noem Claudia graag mijn Dominatrix. Het schuurt en het kraakt, maar 100 van de 100 keer zegt ze dingen waarvan ik eerst met mijn ogen moet rollen en dan moet toegeven: au, je hebt gelijk. 

Ik wist meteen na mijn deelname aan de Take The Lead Business Academy dat ik nog niet klaar was met Claudia. 

Ze laat me zien dat ik mijn plek mag innemen, dat ik perfect ben zoals ik ben en juist daarmee een echte klantmagneet kan zijn. 

Het is heerlijk om een coach te hebben zoals Claudia, ze ziet het allerbeste in jou en peutert net zo lang tot ze het naar boven heeft getoverd.”

Wieteke van Diggele

291660510_446223754175218_6042527201773119161_n

"Vanaf dag 1 dat ik Claudia zag was ik verkocht.

Ik vind het ZO inspirerend hoe zij ondernemen aanpakt en laad me er elke keer weer aan op, het helpt me kiezen voor wat ik echt wil.”

Marieke Kuit

images-2

"Claudia is mijn BACKBONE.

Of je nu met een wild enthousiast plan bij haar komt of al je shit bij haar dumpt; she’s got your back.”

Damiët van Stek

VEELGESTELDE VRAGEN

Claudia Verhey - Rise UP - 5

Laten we voor groei gaan.
Je bent er hartstikke klaar voor.

Backbone Up close & personal businesscoaching & personal coaching zonder poespas: voor ondernemers met een uniek randje

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography