Als ik dit niet doe, loopt alles in het honderd ⏰

hurry-up-pop-art-style-illustration_81894-2837

Plannen doe ik bij vlagen.

Dan daalt er op een dag (meestal onder de douche, op de wc, als ik met mijn handen net het gehakt aan het mengen ben voor de gehaktballen; de meest handige momenten dus) een overcomplete download in mij voor een groots en meeslepend plan wat NU op papier moet.

Zodra het kan ga ik dan koortsachtig ermee aan de slag, tot ik na een paar uur ‘leeg’ ben  -leeg als in, ik denk dat ik zo’n beetje al mijn genialiteit wel heb geborgd nu- en dan komt er iets over me van ‘nou nou, gut gut, poeh poeh, dat was weer effe hard werken’…

En dan mag ik van mezelf het even laten rusten.

Je weet hoe dat gaat hè?

Een plan of een idee dat nog niet helemaal af is, is net als de plintjes in het kamertje dat OOIT je walk-in closet gaat worden; die worden never nooit meer geverfd.

En dat is ZONDE van je inspiratie EN van het plan, omdat een plan dat WEL af is soms al lastig uit te voeren is, laat staan een plan wat nogal wat hem, losse eindjes heeft.

Nu kun je natuurlijk roepen; ik wil geen plan, want dan leg ik me zo vast.
Ik wil volledig op intuïtie werken, het moet aligned zijn, ik wil niet maar kiezen voor 1 ding.

Sure. Snap ik.

Want je bent een multimens, met veel ideeën en talenten, en die wil je wel kwijt kunnen in je leven.

Ik zal het je eerlijk zeggen; ik HAAT plannen.
Maar vrijwel alle dingen in het leven waarvan ik zeg; wow, die hadden impact, waren goed gelukt of succesvol… daar heb ik vooraf een plan voor gemaakt.

Sinterklaassurprises; gaat hem niet worden zonder plan; wat gaan we maken?
Vakanties in het hoogseizoen: dat wordt met een tentje op de Aire slapen als je van tevoren geen overnachtingsplaats boekt.
Verjaardagsfeestjes: als er 50 mensen op 1 dag jouw huis binnenwandelen, wil je wel wat te bikken hebben voor die lui, of niet dan?

De simpelste dingen in het leven hebben baat bij een plan.

En jij denkt, dat je jouw business kunt laten groeien, door gewoon maar zonder plan wat aan te klooien?

Vriendin; ik heb het geprobeerd, HEEL vaak en HEEL hardnekkig, maar neem het maar van me aan; het gaat je NIET lukken.

Je hebt twee keuzes:

=> Je verwachtingen bijstellen en gruwelijk dankbaar zijn voor alle kruimeltjes omzet die toevallig op je KNAB rekening belanden.
=> Of je maakt een plan met ALLE ruimte voor jouw geniale, geïnspireerde ideeën en ingevingen, zodat we daar zoveel mogelijk van handen en voeten kunnen geven in het nieuwe jaar.

Stel je gaat voor optie 2: dan heb je weer een aantal keuzes.

1. => Je gaat in je eentje zitten klootviolen.
2. => Je komt naar de ON TRACK – FIX JE GAMEPLAN 2023 Livedag in Schipluiden op 12 december aanstaande. Zetten we de basis van jouw plan in de steigers, zetten we de puntjes op de i tijdens de online opvolgtraining van 13 t/m 16 december  die je gratis bij te ticket krijgt en voilà: klaar is jouw plan voor 2023.

Er zijn nog twee plekken MET planpakketbonus t.w.v. €35,-: je scoort je ticket voor 147,- ex BTW via deze link: https://www.claudiaverhey.nl/deal.

Kom je uit België? Bestel dan hier je ticket: https://useplink.com/payment/gLVRGrHm78sd78TUsfQE5/

Er is ook nog optie 3.
Voor de eigenwijzen onder ons, die graag voor de bühne willen blijven kunnen zeggen; nee hoor, ‘ik doe lekker alles vanuit flow’, maar stiekem wel HEEL blij zouden zijn met wat handvatten en kapstokjes om te bepalen hoe die flow dan moet lopen om de doelen te behalen die ze stiekem toch wel graag zouden bereiken. (hè gat, doelen, weer zo’n vies woord).

Speciaal voor diegenen die niet naar de livedag kunnen of willen komen maar WEL aan de slag willen met hun plan voor volgend jaar, neem ik de komende week de besloten podcastserie Gameplan 2023 op.

In deze 4 delige besloten podcast serie neem ik je stap voor stap mee in de manier waarop jij een jaarplan voor jezelf maakt waar je enorm veel grip door krijgt op je business, zonder dat je plan je benauwt.

Jouw investering voor deze besloten podcast serie -die je onbeperkt kunt blijven beluisteren- is maar 22,- ex BTW.

Bestel je je ticket voor de livedag op 12 december? Dan krijg je deze besloten podcast serie erbij cadeau. Dit geldt uiteraard ook als je al een ticket hebt gekocht :).

Claim hier de DEAL van dag 22 (PODCAST KIT GAMEPLAN 2023) 🙌 

Voor Belgische lezers: Claim hier DEAL van dag 22 (PODCAST KIT GAMEPLAN 2023) 🙌 

Heb je eerder al een van de live deals gekocht, maar wil je ook deze deal aanschaffen en heb je vragen? Mail ons dan gewoon op claudia@claudiaverhey.nl, dan krijg je van ons een persoonlijke deal.


Misschien had je deze in de peiling, maar ik vind het waardevol om het nog een keer tegen je te zeggen: Bij de deal van gisteren -6 weken unlimited businesscoaching in mentorship Gamechangers, zitten ALLE online trainingen en audio’s die ik tijdens deze 30 daagse aanbiedt inbegrepen. Kun je er niet live bijzijn? Dan ontvang je de link naar de opname en je houdt voor altijd toegang.

LET OP: DEAL 21 (GAMECHANGERS 6 WEKEN ALL IN MENTORSHIP t.w.v. 2222,-) voor maar 1111,- ex BTW is maar geldig tot en met zaterdag 10 december. Daarna is deze deal NIET meer voor deze prijs los verkrijgbaar, alleen nog in een jaarprogramma.

Wacht dus niet te lang en boek hier je matchcall, of claim je plek meteen via deze links

DEAL 21 GAMECHANGERS 6 WEKEN ALL IN IN 1 KEER:

https://useplink.com/payment/3GIjxTJpDxoDWmJL7skqg/


DEAL 21 GAMECHANGERS 6 WEKEN ALL IN IN 2 TERMIJNEN:

https://useplink.com/payment/IM7VDGAPA10mOplqxCX7K/

Belgisch? Druk op reply, dan regel ik een eigen link voor je.

Vragen, opmerkingen over ALLES, staat vrij: let me know.

Ik ga naar mijn geplande kappersafspraak; heb een fijne dag!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography