4 onverwachte groeiversnellers voor je business (die niks met strategie te maken hebben)

computer-767776_640

Van strategiecoaching weten de meeste mensen wel dat je daarvoor bij een business coach terechtkunt.

Doe ik ook voor mijn klanten, vind ik super gaaf om te doen, en ben ik volgens mij ook retegoed in. 😜

Maar de onderwerpen waarbij de grootste goudmijntjes worden ontdekt, hebben meestal helemaal niks te maken met strategie.

Begrijp me goed; ik denk dat je strategie veel harder nodig hebt dan je je nu misschien realiseert.
Maar het is niet het ENIGE wat je nodig hebt om je business te kunnen dragen en laten groeien.

Ik zie veel ondernemers juist daarop leeglopen; hardnekkig blijven proberen om een strakke strategie, klantreis om plan te implementeren, maar gefrustreerd tot de conclusie komen dat ze ook al doen ze álles wat ze zouden “moeten” doen, het dan soms nóg niet werkt voor ze.

Soms is een ander ingrediënt nodig om je bedrijf vooruit te helpen.
Dit is iets waar ik veel aandacht aan besteed tijdens mijn coaching.

Het plan is vaak in 10 minuten gefixt; maar wat maakt nou dat je het dan tóch niet uitvoert?
Dat je soms terugkrabbelt, al wist je het nog zo zeker?
Dat je in paniek raakt, al kon je een dag geleden nog tot in je tenen vertrouwen voelen dat dit een topidee was?
Dat je sims denkt dat je knetterproductief bent geweest, maar dat aan het einde van de rit blijkt, met de niet-effectieve dingen?
Dat je rationeel 100% overtuigd bent van je nieuwe plan, maar dat je toch gaat duiken en jezelf begraaft in andere activiteiten?

Dat speelt zich af op de onderlaag.

Het meest magische van coaching vind ik dat het effect zich afspeelt op die veel diepere lagen dan de oppervlakte, zoals deze 4 onderwerpen.  

Het zijn deze onderlagen waar ik vaak met klanten uit mijn mentorship Gamechangers over heb.

Als je naast je strategie bewust met deze onderaan bezig bent, werk je op alle effectieve lagen aan je groei.

❤️Congruentie: Is wat je doet in je bedrijf wel congruent met wie je in real life bent? Voorbeeld; hang je de extraverte Jopie uit op Insta maar ben je thuis stille introverte willie?
Geef je vooral ‘zend’ webinars terwijl je veel lekkerder gaat op interactie?
Heb je alles online geregeld *terwijl je het liever face to face zou doen) en glijd je om 18.04u leeggetrokken van je bureaustoel?
Maakt mij niet uit hè, maar die tegenstelling zuigt je (als je het niet allebei in je hebt) op den duur echt helemaal leeg.

❤️ Energie: Maak je gebruik van de momenten en periodes waarin je vanuit je natuurlijke ritme het meest op je best bent? Of heb je jezelf een ritme aangeleerd wat iedereen gebruikt, maar voor jou niet werkt?

Probeer je de 5AM club net iets te lang uit terwijl je een nachtuil bent en ’s avonds het makkelijkst creëert?
Plan je een masterclass waarvoor je je meest extraverte zelf moet zijn tijdens je verwachte menstruatie periode, waarvan je weet dat je dan het liefst een paar dagen naar binnen keert?

Zonde van je tijd en kostbare energie. Er is voor jou ook een ritme wat werkt, alleen vind je dat meestal niet in de standaard boekjes.

❤️ Bomen en Beren: Actie in de taxi is leuk, maar sommige dingen blijven stokken ook als er op het eerste gezicht helemaal niks mis is met het plan wat je hebt gemaakt.

Dan speelt er op de onderlaag een hardnekkige overtuiging, een trauma, een patroon, een wond die geheeld mag worden. En dan mag je dát eerst aankijken, anders wordt het met je acties ook niks.

❤️ Vuur: Hij is zo CORNY deze maar ZO nodig om te zeggen: doe je wel iets waar het vuur binnen in je donder van gaat branden? Gaat het je ECHT aan het hart? Kun je er geen genoeg van krijgen? Moeten ze je achter je bureau vandaan of uit de zaal trekken om je te stoppen omdat je ZO opgaat in wat je doet? Blijf dit vuur voeden.

Het kan zijn dat als je écht je vuur volgt, dat er dan mensen boos worden, teleurgesteld in je zijn, bij je weglopen, nare dingen over je zeggen, of je maar een luchtfietser vinden.

De kunst is om het hoe dan ook te blijven volgen.

Moeilijk?
Soms wel.
Maar daarvoor heb je mij. 😊

Ik geef in oktober 2 livedagen om je bij beide kanten van business bouwen op een voor jou effectieve koers te helpen.

De eerste livedag is Direction (aanstaande donderdag 12 oktober), waar ik samen met jou een persoonlijk 4 pijlers strategie ga maken.

Niks niet one size fits all, maar een plan wat jou recht doet.

Er is voor deze dag nog 1 plek (en als ik jullie een beetje dichter tegen elkaar aanduw nog 2 plekken :)); je bestelt je ticket voor deze livedag via deze link: https://www.claudiaverhey.nl/direction.

Vanmiddag om 17.00u gaan de deuren voor Direction definitief dicht, dus wil je erbij zijn, bestel dan meteen even je ticket.

Op 26 oktober geef ik mijn livedag UNFILTERED. Op deze dag ga ik je uitdagen om jouw bomen en beren aan te kijken, en ontdek je welke onderstroom jou nog tegenhoudt in je groei.

Het wordt een hele intieme dag (geen zaal met 888 mensen); delen over je zorgen, hick-ups en hardennike belemmeringen vereist moed en een veilige setting, en ik wil de ruimte hebben jou daarin persoonlijk te kunnen ‘opvangen’ als je dat nodig hebt, zodat je opgeruimd en met vertrouwen in je potentie de deur weer uitstapt.

Je scoort jouw ticket voor UNFILTERED op 26 oktober via onderstaande knop.

Yes, ik kom naar jouw feestje op 26 oktober! 

Wil je met allebei de onderwerpen aan de slag?

Wanneer je via www.claudiaverhey.nl/direction een ticket koopt, tref je een HEUL interessant kassakoopje voor UNFILTERED aan. Dan heb je beide tickets voor de meest gunstige deal in de pocket.

Ik kan niet wachten om je daar te zien!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography