3 Golden nuggets over magnetisch aantrekkelijke content 🥇

large-group-light-bulbs-shining-260nw-1564723201

Ik ben helemaal up en ready voor de BBQ die Irene, mijn vriendin en businessbuddy , voor vanavond heeft georganiseerd, maar voor ik vertrek wil ik nog éven een mailtje naar jou sturen.

Want oh lieve , ik kan niet eens een beginpunt vinden voor het delen van alle prachtige inzichten en hacks die deze week weer insloegen als een BOM 💣!


Marketing is bij far mijn LIEVELINGS als het gaat om wat het ondernemerschap leuk maakt, met in het specifiek content maken vanuit het hart.

Dat dat voor lang niet iedereen zo is, en voor velen voelt als een moetje, dat bleek maar weer deze week.

Op basis van de social media profielen van de deelnemers aan de training haalde ik in totaal maar liefst 50 (!) kansen  naar boven waarmee zij hun marketing game kunnen upgraden met tig levels.

Zodat marketing niet alleen effectiever wordt, maar vooral gáver.

Ik zou ik niet zijn als ik niet minstens een paar van die golden nuggets met je zou delen.

=> Het wordt veel makkelijker om content te genereren als je bij ieder stukje content checkt; what’s in it for them? Je kunt content schrijven vanuit jezelf, als je wilt dat het ook jouw lezer raakt of aanzet tot actie dan mag je voor je op publiceren drukt je altijd afvragen; wat HEEFT mijn lezer hieraan? Als je hier rekening mee houdt, zul je zien dat de conversie van jouw content direct verhoogt

=> Ga alsjeblieft de diepte in met je voorbeelden. Wees hyperconcreet. Die hoogoven oproepen van ‘ben je ook op zoek naar meer balans” of “heb je meer ruimte nodig voor jezelf” pakken mij lang zo hard niet als wanneer je schrijft “zeg eens eerlijk: was je dit keer wél op tijd om een boete voor je te laat ingediende BTW aangifte te voorkomen?”.

Kruip onder de huis van je lezer, grijp haar bij de strot.

=> Het belangrijkste van een tekst is de titel. Het vervolg kan nog zo briljant zijn, een nieuwsbrief met in de onderwerpregel ” Nieuwsbrief nummer 188″ open ik niet en gaat direct in de digitale prullenbak.

Maak nieuwsgierig, zorg voor een what the fack gevoel. Dát willen mensen lezen.


Hebben deze inzichten jou aangeslingerd en wil je meters maken met magnetische content?

Check dan via de button hieronder het exclusieve early bird aanbod voor het experimentele programma Copy Queens wat er gisteravond naar aanleiding de toffe trainingssessie uit mijn pen rolde. 🙌

In een stoompan constructie help ik jou in 2 maanden tijd om jouw copy &content skills naar een hoger level te tillen. In maar liefst 4 (!) LIVE Copy Roasts van 1,5 uur via Zoom, grill en feedback ik LIVE jouw teksten naar niveau 3.0 🔥, zodat je pijlsnel betere copy in de vingers krijg.

Als BONUS ontvang je mijn 10 beste contentgeneratie en inspiratie hacks/tools waarmee je je schrijf- en creatiespier echt aanzet, zodat je NOOIT meer om inspiratie verlegen zit en van gekkigheid niet weet waar de je content moet laten :). (twv 497,-)

Het feedback van teksten doe ik normaal alleen voor mijn 1 op 1 klanten, dus deze deal staat alleen online zolang ik er geen spijt van krijg ;).

Dit is een eenmalig aanbod speciaal ontwikkeld naar aanleiding van de magic die deze week in de training die ik gaf ontstaan is:pak je kans als je al een tijd denkt; ik wil met die Verhey werken aan mijn teksten.

Dit knotsgekke aanbod voor de idioot scherpe prijs van €2222,– €1111,- ex BTW staat TIJDELIJK online voor deze actieprijs t/m a.s. zondag avond 23.59u 14 mei.

We starten aankomende maandag al, zo houden we de vaart er in 🏃‍♀️en voorkom je uitstelleritis, perfectionisme en ‘laat maar dit is niet waardevol genoeg om te delen’.

Dat is het wel en dat weet je 💪.

Kun je niet live bij alle sessies aanwezig zijn?
Geen probleem; je kunt toch gewoon je te feedback teksten in sturen, dan bespreek ik die tijdens de sessie.

Van alle sessies ontvang je een opname zodat je op een moment dat het jou uitkomt met de feedback van een mweh tekst alsnog een YEAH tekst kunt maken.

Aanbod van de site?
Deal foetsie. 👻

YES, LET ME IN ON COPY QUEENS 🙌

Je bent hartstikke welkom in mijn tribe, let’s make Some marketing magic! 🔥

Have a good weekend!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography