🎁 Wat als jij jouw eigen Sinterklaas kon zijn?

Dutch,Holiday,Sinterklaas,Background,With,Children,Shoe,,Carrots,For,Santa's

Het is maandagmorgen, vanavond Pakjesavond.

Alle cadeaus liggen ingepakt klaar, het was weer een hele puzzel, maar ik ben blij met wat we voor de kinderen hebben gekocht.

Vorig jaar zei Sjoerd nog dit: “Mama, deze wilde ik HEEL graag hebben, maar ik had hem nergens aangekruist, hoe wist Sinterklaas dat dan?”

Tja jongen, Sinterklaas weet ALLES.  😉

Dit jaar is het laatste jaar dat hij nog gelooft in Sinterklaas: tenminste, hij speelt het spelletje nog mee, zingt harder dan alle voorgaande jaren, is NOG fanatieker met wortels en suikerklontjes, maar ik heb wel de indruk dat hij het al weet van vriendjes.
Dus met kerst is het tijd to tell him the truth.

Ik merk dat we sinds een paar jaar Pakjesavond wat anders aanvliegen dan normaal.

We vierden het ieder jaar samen met mijn zus en haar kinderen, maar vorig jaar ging dat niet door de lockdorn, nu is mijn zus moeder net weer moeder geworden van een baby, wat maakt dat we dit jaar ook weer een keertje overslaan.

Alle ‘regels’ die we normaal aanhielden (strak budget, vast aantal cadeaus), hebben we dit jaar losgelaten.

We hebben niet gekeken naar een totaal budget bij het inkopen -alleen of ze allebei ongeveer voor ‘evenveel’ krijgen- en we knijpen even een oogje dicht als het gaat om de “er mot ook nog iets verantwoords/praktisch/educatiefs” bij moet zitten.

Gewoon, omdat het kan en we het machtig vinden ze zo te verwennen.

En weet je?

Dan ben ik zo blij dat dat gewoon kan!

Dat ik niet hoef te passen en meten op dit stuk, dat zelf mogelijk maak door een goeie bak centen binnen te brengen op onze gezamenlijke bankrekening.

En dat ik die koppies zielsgelukkig kan maken en ieder cadeau gejuich veroorzaakt.

Je mag me materialistisch vinden.
Je mag tegen me zeggen: het draait niet allemaal om geld.

Tuurlijk doet het dat niet.

Maar je gaat me niet wijsmaken dat jij het niet fantastisch zou vinden als jij je nooit meer zorgen hoefde te maken over geld.

Als je dat los kon laten en besluiten of je iets koopt niet meer zo hoefde af te laten hangen van puzzelen met je financiën, maar ze kon nemen omdat je voelt dat het juiste besluit is.

Of beter nog: omdat jij het wilt.

Hoe zou het voor je zijn als jij je eigen Sinterklaas kon zijn?

Dat je cadeaus kon ontvangen, zonder voorwaarden?
Zonder angst over wat je daarvoor moet inleveren?

Dat zonder scrupules leren gaan voor wat jij wilt.

En doen wat je hart je echt ingeeft.

Daarmee een goede bak met geld verdienen.

Ik kan het je leren, hoe jij die weg vindt in het ondernemerschap op een manier waarop het past bij hoe jij het beste tot je recht komt EN maximaal resultaat er mee haalt.  

Je kunt het op verschillende manieren van mij leren (de afgelopen 25 dagen heb ik je al talloze mogelijkheden aangeboden om ondernemen rendabeler voor jou te maken, check alle deals op www.claudiaverhey.nl/30dagendeals, en scoor ze snel want de meeste deals zijn na 10 december a.s. NIET meer los of voor dit bedrag verkrijgbaar), maar ik licht er voor nu een aantal opties voor je uit:

🎁 Morgen neem ik mijn spiksplinternieuwe masterclass Claim Your Story – 5 Gamechangers op weg naar een succesvol bedrijf op. Dit wordt een on demand webinar, dus dit is jouw ENIGE kans er live bij te zijn – en me na afloop al jouw vragen te stellen. Gratis. Geef je snel op via de volgende link: Aanmelden Masterclass Claim Your Story


🎁 Morgen geef ik ook de masterclass Conversie (13.30u) EN de Content Boost Call (14.30u-16.00u).
In de masterclass Conversie ontdek je op welke 5 punten in jouw (sales)teksten jij nu klanten laat weglekken, en wat je kunt doen om jouw teksten voortaan meer nieuwe klanten op te laten leveren.
In de Content Boost Call gaan we samen aan de slag met jouw teksten, en laat ik je met behulp van mijn meest waardevolle inspiratie aanwakker oefeningen zien hoe je zelf talloze content haakjes en content kunt creëren zodat je nooit meer zonder inspiratie zit. Aan het einde van de sessie geef ik je mijn persoonlijke feedback op wat je hebt gecreëerd in de sessie.
Een ticket voor de Masterclass Conversie scoor je voor maar 11,- ex BTW. Een ticket voor de Content Boost Call, waar je met voor 6 weken aan contenthaakjes weer uitkomt, scoor je voor maar 17,- ex BTW. En wil je bij beiden aanhaken? Dan scoor je hier de combideal voor maar 22,- ex BTW . => COMBIDEAL MASTERCLASS CONVERSIE & CONTENT BOOST CALL

🎁 Laat mij je aan de hand nemen in de On TRACK Live Strategiedag, volgende week maandag 12 december in Schipluiden. Op een magnifiek mooie plek nemen we op een gemoedelijke manier jouw plan voor 2023 onder de loep; wat mag er meer, wat mag er anders, wat is jouw droom voor volgend jaar?

Ik help je met knopen doorhakken en de JUISTE acties uitzetten, zodat je niet alleen maar druk bent om het druk zijn, maar een business kunt bouwen waar je hart van gaat zingen EN die je lekkere omzet oplevert.

Je scoort het laatste ticket inclusief cadeau 🎁  bonus twv 200 eu (walplanner, jaarplanner van Studio Stationery, online On TRACK Gameplan 2023 training van 13 t/m 16 december (inclusief opnames twv 147,-) EN Gameplan 2023 podcast serie twv 22,-) alleen vandaag nog, dan sluiten de lijnen omdat ik het aantal deelnemers ga doorgeven aan de locatie. Boek je ticket voor deze toffe livedag hier voor maar 147,- ex BTW: TICKET ON TRACK LIVE STRATEGIETRAINING 12 DECEMBER


Er zijn nog ZO veel meer manieren om jezelf het cadeau van een groeiende en bloeiende business deze maand, dat je er bij bijna beroerd van zou worden ;).

Check vooral alle deals op https://www.claudiaverhey.nl/30dagendeals.

Wat ik je vooral wil laten zien is:

Waarom ondernemen alleen maar ECHT werkt als jij 100% je eigen pad volgt in je business
Hoe het komt dat je knetterhard werkt maar je toch geen meter (euro) vooruit komt
Wat je eerst los mag laten om ECHT te gaan ontvangen
Dat je ZELF het grootste cadeau bent en hoe je dat naar buiten tovert

En wil je het komende jaar businesswise goed beginnen door jezelf alvast een business cadeau te geven?

Koop dan een ticket voor mijn Business Nieuwjaarsborrel met Bubbels in Delft, op dinsdag 10 januari van 15.00u tot 17.30u  voor maar 47,- ex BTW.

Proosten op het nieuwe jaar met allemaal likeminded ondernemers, netwerken the good way; met all-in hapjes en drankjes en ik als vrij rondwandelende vraagbaak om al je businessvragen aan te stellen.

Niks opgeklopts, pure fun!

Ben je er bij?

Claim hier de DEAL van dag 25 (Bubbels Nieuwjaarsborrel 10 januari ’23)

Voor als je pakjesavond vanavond nog gaat vieren: heb een HEERLIJK avondje 🎁

Heel veel liefs en tot morgen!

Laat een reactie achter

BUSINESSCOACH

Businesscoach Delft
Ondernemerscoach
Businesscoach Den Haag
Businesscoach Rotterdam

.

Businesscoach Leiden
Businesscoach Friesland
Businesscoach Zuid-Holland

© 2019 - 2024 Claudia | Huisstijl design: Professionals in Design | Website ontwerp & bouw: Laura Loos | Fotografie: GD&P, Studio Veerle, Annick Roza Photography